2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
سلام گلم.....من هردوبار زمان انتقال با ۷ تا قرص استردیول ضخامتم بالا نمیرفت .....ضمنا اندازه هورمون ...

عزیزم اگه میخوای ضخامت اندومترت بالا بره زیره ی سبز دم کن مثل چای بخور یه قاشق هم عسل بریز توش بخور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استاتر پاسخگوی سوالات هست یا نه؟چون من تازه عضو شدم.گروه تو تلگرام داره؟

سلام عزیزم 

استارتر  خانم تورک آنای عزیز خیلی مهربون هستند و به همه ی سوالاتی که بپرسین و پاسخش رو بدونن  جواب میدن  

هر کاری داشتی براشون پیام بذار 

@تورک_آنا    

عزیزم ۱۵ روز شده؟؟ 🥺🥺 برای ما فقط زود میگذره یا برای شما هم زود گذشت؟؟

اگه بارداری منظورته که 36 هفته به دنیا اومد پسرم، راستش فقط ماه آخر برام دیر گذشت و سخت چون فشار خون داشتم

اگه سن جوجمو میگی خیییلی دیر گذشت آخه بستریش کردیم بیمارستان و هم خودم و هم پسرم اذیت شدیم ... 

انشاالله که برای همتون به خیریت و سلامت بگذره😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ببخشید عزیزم شمام متفورمین داشتی منم زخیرم این حدوداس تقریبا بهم متفورمین داده تخمدانم تنبله به نظرت ...

نه عزیزم‌به من متفورمین ندادن حتی من پرسیدم بخورم‌گفت نه نیازی نیست.الونوا بهتون داده بودن؟ذخیرتم بالاست .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام دوستای گلم خوبین? وای بیایدکه شدید به دلداریتون نیازدارم دلم بشدت ازغصه میترکه به هیشکی هم نمیشه بگم جزشما... وای بیایدبگیدماهم بچه دارمیشیم😔😔😔

خبربارداری یکی ازاقوام شنیدم نمیدونم چرا دلم میخواد😍

دوستای گلم خراش انداختم امروز به نظرتون برم پیاده روی هوا خیلی بهاریو نازه آخه😄

ان شاالله که سبب ساز بشه براتون.

درد زیاد داره انجامش؟ بعدش خونریزی یا لک بینی هم داره؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدااات بوپو‌جونم. راستش پر از استرسم. مرسی دعام کردی انشالله چند روز دیگه هم نوبت خودت میشه و گلرپسر ...

سلامممم عزیزم خوبی؟ شنیدم انشالله فردا زایمان داری توروخدا دعاکن هممون ومنم اسمم فاطمه دلم داره میترکه ازغصه بچه دارشیم

سلام عزیزم.من زن داداشم ۵ سال که نازایی داره و هنوز باردار نشده تا حالا چند تا دکتر عوض کرده اما مشک ...

عزیزم آمپول الونوا خیلی آمپول خوبیه ولی مختص آی وی افی هاست هم برا رشد هم تعداد عالیه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....