2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044696 بازدید | 684402 پست
فداتشم عزيزم. بنظر من نخور ارزششو نداره ادم بابتش ريسك كنه بجاش همونايي كه گفتمو بخور اها راستي من ر ...

مرسی عزیزم. اره الان خودمم فک کردم ریسک نکنم بهتره. واقعا ممنون از راهنمایی های ارزشمندت. به روی چشمم♥️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
مرسی عزیزم. اره الان خودمم فک کردم ریسک نکنم بهتره. واقعا ممنون از راهنمایی های ارزشمندت. به روی چشم ...

فدات بشم عزيزم منتظر خبراي خيلي خيلي خوبت هستم به اميدخدا😍❤️

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جااااااانم  نه والا واسه من معجزه بود قشنگ، من دی روحه گرفتم، اینم بگم برای افراد ریز جثه خ ...

سلام گلم.....من هردوبار زمان انتقال با ۷ تا قرص استردیول ضخامتم بالا نمیرفت .....ضمنا اندازه هورمون e2یاestrodiolکم نیست حتی یه خورده هم بالاست ....شما میدونی علت ضخیم نشدن اندومتر چیه و چیکار میشه گرد؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
فدات بشم عزيزم منتظر خبراي خيلي خيلي خوبت هستم به اميدخدا😍❤️

خدا از دهنت بشنوه مهربون جانم. انشالله انشالله انشالله🤲♥️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
من عزیز زیاد نمیدونم فقط میدونم داروهای خیلی قوی را برای ذخیره کم نمیدن...خود دکتر براساس ذخیره تخمد ...

منم دکتر قبلیم فقط روزی دوتا سینال داد که ۸تاتخمک داشتم ولی ایندفعه دکترم پرگووریس داد روزی یکی ۳روز اخرروزی ۲تا. ۱۵ تاتخمک داشتم مکمل وتقویتی هم داشتم  ایندفعه جنین هام خوب بودن

یا رب العالمین
الهی امین عزیزم ....من بجای شما ذوق دارم واسه فردا 😍😍😍😍 لپ تپلیتو میبینی 🥰

وای فدااات عزیزم. آره وروجک لپو. خدا کنه زردی هم نداشته باشه که نور علی نوره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
لی لا جون در چه حالی ؟🥴 برات بهترین هارو آرزو میکنم . انشالا فردا زایمان راحتی داشته باشی و گل پسر ...

فدااات بوپو‌جونم. راستش پر از استرسم. مرسی دعام کردی انشالله چند روز دیگه هم نوبت خودت میشه و گلرپسرت رو در کمال آرامش بغل میگیری. این لحظه های ناب رو برای همه دوستای خوبم آرزو میکنم خیلی خیلی زود

دکتر نصر انتقال داد بله اصلا نزاشتن استراحت کنیم همش در حال راه رفتن بودیم از این اتاق به  اون ...

عزیزم مام  خوبه؟.....من میخواستم بیام مرکز  مام ولی شنیدم از وقتی دکتر نصر از ایران رفته ناراصی ان ازش ....درسته؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
وای فدااات عزیزم. آره وروجک لپو. خدا کنه زردی هم نداشته باشه که نور علی نوره

عزيزم خييييلي خيلي مباركه الهي بسلامتي بغلش كني😍😍😍برام دعا كن منم به خيرو خوشي اين دورانو بگذرونم❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم تحمل گلوکز برای هفته ۲۴ تا ۲۸ هست. الان شاید قبل و بعد صبحانه بنویسن

برای من که این آزمایش رو نوشته بود 

دیروز آزمایش دادم ، که اول ناشتا آزمایش دادم و بعد یک پودر رو تو آب حل کردم خوردم و دوباره  یک ساعت بعد و دوساعت بعدش آزمایش دادم 

برای من که این آزمایش رو نوشته بود  دیروز آزمایش دادم ، که اول ناشتا آزمایش دادم و بعد یک پودر ...

اره گلم براي بعضيا زودتر مينويسن. تو بايد دوباره كي بري دكتر؟

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم مام  خوبه؟.....من میخواستم بیام مرکز  مام ولی شنیدم از وقتی دکتر نصر از ایران رفته ن ...

ناراضی از کی؟ عزیزم قراره دکتر نصر ماهی ده روز بیاد ایران برای انتقال و پانکچر