2777
2789

فکر کنم کبود شدن توی خواب یا هنگام شیر خوردن 

بی خوابی و بی قراری 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کنم کبود شدن توی خواب یا هنگام شیر خوردن بی خوابی و بی قراری

اره شیر می‌ره گلوش کبود میشه گریه می‌کنه شبا دکتر برد گفت کولیک اما اصلن خوب نشده با داروهاش دکتر می‌گفت سیرت گاز داره مگه میشه؟

اره شیر می‌ره گلوش کبود میشه گریه می‌کنه شبا دکتر برد گفت کولیک اما اصلن خوب نشده با داروهاش دکتر می ...

بله شیر بعضی مادرا این حالت نفاخ رو داره ولی خب الان اکثر نوزادا تا ۴ یا ۶ ماهگی کولیک و رفلاکس دارن متاسفانه و فقط باید بزاری دوره اش بگذره و در مورد رفلاکس خیلی مراقب باشی یه وقت باعث خفگی بچه نشه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
بله شیر بعضی مادرا این حالت نفاخ رو داره ولی خب الان اکثر نوزادا تا ۴ یا ۶ ماهگی کولیک و رفلاکس دارن ...

بچه داداشمه زنداداشم بنده خدا از ترس تا صبح بیدار میمونه دیگه نوبت گرفتم ببرش گوارش اطفال اون داروهای رفلاکس داده 

چکار می‌کنه شیر نمیپره گلوش؟

فقط بردش دکتر متخصص دارو داده اما الان که ۲ و نیم داره هنوز باهاش هست خیلی اذیتش می‌کنه بعد اینکه نوزادی که رفلاکس داره دکتر بهتون میگه سریع تر بهش غذا دادن رو شروع کنید چون با غذا خوردن تا حدودی بهتر میشه و اینکه خیلی وزنی هم اضافه نکرده در کل خیلی سخته اما الهی شکر پسرای من نداشتن 

انشاالله نوزادت زود تر خوب بشه گلم

فقط بردش دکتر متخصص دارو داده اما الان که ۲ و نیم داره هنوز باهاش هست خیلی اذیتش می‌کنه بعد اینکه نو ...

ان شالله بچه داداشمه میبرد اطفال من نوبت گرفتم فوق تخصص گوارش اطفال اون دارو داده برای رفلاکس مامانش خیلی ویار داشت من دقت کردم کسایی که خیلی ویار دارن بچه هامون رفلاکس دارن