2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
دوستانی که انشاءالله بعد از ماه رمضون انتقال دارن، شماها ماه رمضون رو روزه می گیرید؟ موندم چیکار کنم ...

منم دقیقا همین سوال رو می خواستم بپرسم منم انتقال جنینم بعد ماه رمضون هست حالا نمی دونم روزه بگیرم یا نه شوهرم میگه نگیر بدنت ضعیف میشه ولی دل خودم راضی نمیشه دوست دارم بگیرم حالا شما میگیری یانه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم من همین الان زنگ زدم ابن سینا  گفت دکتر طرازی شنبه   و سه شنبه هستن برا منم وق ...

جدی خدا رو شکر که میاد من همین روزا پری میشم استرس گرفتم که نباشه. میگم عزیزم من واسه داروهای پانکچر خودم تاکیدی چیزی به دکتر طرازی نکنم یا خودش دقیقه چه جوریه توی دارو دادن‌؟ و اینکه داروهاتو خود ابن سینا داشت یا نه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والا خدا ممنون کنه دیروز رفتم پیش دکتر برام آزمایش کاریوتایپ و اعتقادی و ایمنی نوشت با هیستر ...

اره بده ازمایشارو خیالت راحت بشه ایشالا انتقال بعدی مثبت میشی 

من پریود شم میرم انتقال دو بسته جنین‌ دارم خدا کنه با همینا بشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
اره بده ازمایشارو خیالت راحت بشه ایشالا انتقال بعدی مثبت میشی  من پریود شم میرم انتقال دو بسته ...

آزمایش کاریوتایپ انجام دادی؟نمیدونم چرا دیگه امید به این دکتر ندارم افسرده شدم 

جدی خدا رو شکر که میاد من همین روزا پری میشم استرس گرفتم که نباشه. میگم عزیزم من واسه داروهای پانکچر ...

آره عزیزم هستش من اول هفته تماس گرفتم گفتن دکتر تا ته ماه نیست و برام با دکتر جایگزین نوبت داد الان زنگ زدم گفتن دکتر طرازی اوکی دادن که وقت بدیم منم نوبتم روباهاشون فیکس کردم.خودش توی دارو دادن متبحره اصلا نیازی نیست شما بگی بهشون.تموم داروها رو ابن سینا داره نگران نباش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم این سری جنین هات کیفیتش چطور بود؟ من دلم میخواد برم مام برای سری دوم چون جنین ها رو میزارن بلا ...

گفتن خوبه یعنی عالی و گرید a نیستن.

گرید ab دارم. 

من رویان میرم. قرار شده سه روزه انتقال بدن حالا دیگه نمیدونم چی پیش میاد. 

رویان هم انتقال بلاست داره اما من دوست دارم سه روزه انتقال بدم تا اینکه بزارن برای بلاست و خدایی نکرده نشه و انتقالم کنسل بشه چون میگم ممکنه توی محیط طبیعی رحم شانس رشدشون بیشتر باشه. 

همیشه فکر میکردم وقتی اسپرم ضعیفه جنین بلاست نمیشه ولی نرگسی ۱۹۹۱ که خداروشکر این ماه مثبت شده میگفت همسرش ضعیف بوده اما جنیناش بلاست شدن. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منم دقیقا همین سوال رو می خواستم بپرسم منم انتقال جنینم بعد ماه رمضون هست حالا نمی دونم روزه بگیرم ی ...

دقیقا شوهر منم میگه بدنت ضعیف میشه این همه پول خرجمون شده ریسک نکن، حالا من میخام اگه بشه یک هفته اشو بگیرم بعد از یک هفته پریود میشم با دکترمم یه مشورت کنم ببینم نظرش چیه روزه بگیرم مشکلی داره یا نه، ولی به قول دوستان هم اگه بخاد بگیره فقط دست خداست و بس.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
تو ماه رمضون انتقال بدیم میتونیم روزه بگیریم؟؟؟ 

فکر نکنم خوب ماها با کسیکه طبیعیه فرق داریم کسی طبیعیه ممکنه خیلی کاراکنه روزه هم بگیره بعد بفهمه بارداره .ازدکترت بپرس شرایط هرکسی فرق داره منم یجورایی عذاب وجدان دارم میزارم بعدماه رمضون من شرایط خودم خوبه جنین دارم بخاطر شوهرم میکروکردم 

یا رب العالمین
عزیزم داروهات قطع کردی پریود شدی؟من ۴روز قطع کردم پریود نشدم فقط زیاد که سرما میمونم کار میکنم اگه ب ...

من بعد چهارروز پریودشدم دارومو قطع کردم اولین روز یه کم لکه ببنی داشتم بعدش روان شد خیلی بیشتر از قبل روان بوداین دفعه درد هم زیادداشتم دوروز اول

منم دقیقا همین سوال رو می خواستم بپرسم منم انتقال جنینم بعد ماه رمضون هست حالا نمی دونم روزه بگیرم ی ...

منم برام سواله ولی دلم میخوادبگیرم براهمین هم میخوام بعدماه رمضون انتقال بدم.میگم همگی ازدکترامون بپرسیم ببینیم نظراشون چیه.هم اونایی که توماه رمضون برای انتقال میرن هم بعدماه رمضون

یا رب العالمین
نه هنوز ندادم جنینامون همه بی هستن کیفیشون بد نیست نه چیزی نگفته تا . همسر من پسا شده حالا ۵ تا جنین ...

این پیامت رو الان دیدم، انشالله با همین پنج تا مامان بشی. فکر خوبیه بنظر منم هربار باید یه راه جدیدی رو امتحان کرد. خیلی از ارولوژا به تسه معتقدن و نظرشون اینه ک کیفیت اسپرم بالا میره. ولی ارولوژها و دکترهای زنان رویان نظرشون اینه هر چی راحت تر اسپرم بدست بیاد کیفیتش بهتره.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻