2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
خوبم گلم ممنون پانکچر شدی؟ ان شاالله به امید خدا انتقال بدی و مامان شی

شکر. اره عزیزم اسفند پانکچر شدم. انشالله با هم مادر شدن رو تحربه کنیم عزیزم. ممنون♥️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها به نظرتون گناه داره تو ماه رمضون انتقال بدیم؟😢

عزیزم چه گناهی نه به نظر من. حالا این همه سال روزه گرفتیم یه بار به خاطر شرایطمون نمیتونیم بگیریم. من به شخصه هم سنم بالاس هم شرایطم واسه الان مهیاست که شروع کنم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم چه گناهی نه به نظر من. حالا این همه سال روزه گرفتیم یه بار به خاطر شرایطمون نمیتونیم بگیریم. م ...

راستش منم ۳۶ سالمه، تعداد تخمک هام هم تو پانکچر کم بود، از طرفی مشکلات معده هم دارم و همه روزه هامو نمیتونم بگیرم قطعا

راستش منم ۳۶ سالمه، تعداد تخمک هام هم تو پانکچر کم بود، از طرفی مشکلات معده هم دارم و همه روزه هامو ...

خب دیگه عزیزم پس ناراحت نباش خدا خیلی بزرگه انشالله که زود زود مامان میشی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آخه شنیدم تهران و شیراز وضعیت قرمز شده قرار دوهفته ببندن گفتم شاید ابن سینا هم بستن

مراکز درمانی بازه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من اگه ایشالله به سلامت به ۳۵ هفته برسم که به همتون شام میدم 😅😍😍😍 آره عزیزم میدونم اختلاف ...

اصلا نگران نباش اون کوچولوئه دوست داره باربی بشه مشکل از باربی جونمون نیست که .اون تپلچه زیادی اون داخل داره سهمیه اش رو مصرف میکنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزيزم دكتر طرازي هم خراش بدون هيسترو انجام نميده خودشون گفتن؟

آره عزیزم من ازشون پرسیدم گفت اصلا علمیش اثبات نشده و پزشکا برا نون خودشون اینطور میگن که بیا خراش بدم ‌.خراش بدون هیسترو هیچ ارزشی نداره

بچه ها به نظرتون گناه داره تو ماه رمضون انتقال بدیم؟😢

نه بابا چه گناهی زینبی بابا و چند تا از دوستان قدیمی تاپیک هم و ماه رمضون انتقال دادن مثبت هم شدن اکثرا 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام گلم من روزی چهارتا میخورم دوتا صبح دو تا شب روزای اولش که نگو یعنی گیج خواب میشدم اصلا نمیتونست ...

من یدونه صبح میخورم دو تا شب ولی صبحا همش سرکار خوابالوئم برعکس شبا خواب ندارم نمیدونم چرا!! 

با اتوبوس میام .... شما نمیدونید دکتر جنتی و طرازی چه روزایی کلینیک هستن؟

طرازی شنبه و سه شنبه ...

جنتی یکشنبه

اره گلم زنگ زدم الان ابن سینا باز بودن  قبلنا دکتر طرازی بیشتر کلینیک بودن اما امروز گفت یکشنب ...

طرازی شنبه هاست عزیزم