2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه شنیدم تهران و شیراز وضعیت قرمز شده قرار دوهفته ببندن گفتم شاید ابن سینا هم بستن

ای بابا   قراره کدوم مرکز بسته شه؟من مرکز ناباروری رستمی ام، خدا کنه بسته نشه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
😂😂😂😂😂😂😂دیگه شدم چوپان دروغگو از بس گفتم میام ونیومدم  اگر جناب شوهرراضی بشه اره ایشالا ...

ایشالله جور میشه.فقط حتما برگه تردد بگیر پلاک غیربومی راه نمیدن

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
ای بابا   قراره کدوم مرکز بسته شه؟من مرکز ناباروری رستمی ام، خدا کنه بسته نشه

مراکز درمانی اصلا بسته نمیشن. فقط باید خیلی مراقب باشیم کرونا نگریم خدای نکرده که کارامون عقب نیافته

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مراکز درمانی اصلا بسته نمیشن. فقط باید خیلی مراقب باشیم کرونا نگریم خدای نکرده که کارامون عقب نیافته

ممنون عزیزم، الان زنگ زدم باز بود

دوستانی که انشاءالله بعد از ماه رمضون انتقال دارن، شماها ماه رمضون رو روزه می گیرید؟ موندم چیکار کنم روزه بگیرم یا نه، خواهرم میگه برای انتقال جنین بدنت ضعیف میشه روزه بگیری، خودم دوس دارم ماه رمضون روزه بگیرم،@مامان_ماهک10     شما پارسال یادمه بعد از ماه رمضون انتقال دادی و مثبت شدی، قبلش روزه گرفتی؟

سلام مادر نمونه.خوبم عزیزم.تو حالت چطوره؟بارداری خوش میگذره؟   من یه مدت همه چیو رها کرده بودم ...

قربونت عزییزم. خوش که چه عرض کنم. ملغمه ای از اضطراب و لذته    ایشالله تا آخر امسال همه دوستهای عزیزمون تجربه اش میکنن   

چه کار خوبی کردی. انشالله با روحیه خوب میای خبر خوش میدی بهمون  

قربونت عزییزم. خوش که چه عرض کنم. ملغمه ای از اضطراب و لذته     ایشالله تا آخر امسال همه ...

آره عزیزم سخته راست میگه.راستی جنسیت فسقلی هات معلوم شد؟من نبودم یه مدت بی خبرم.ایشالله عزیزم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........