2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
دوستانی که انشاءالله بعد از ماه رمضون انتقال دارن، شماها ماه رمضون رو روزه می گیرید؟ موندم چیکار کنم ...

منم بعد ماه رمضان انتقال دارم من ک خیلی دوست دارم روزه بگیرم راستش شنیدم لاغری هم خیلی بهتره واسه انتقال ولی اگه نگران ضعیف شدن بدنت هستی یه طوری برنامه ریزی کن که این اتفاق نیفته 

آره عزیزم هر دو دخترن    

وای خدایا.2تا در بهشتو برا خودت گرفتی که...منم رویام همینه که 2تا دختر 2قلو داشته باشم.انشالله زایمان و بارداری راحتی داتشه باشی عزیزدلم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم بعد ماه رمضان انتقال دارم من ک خیلی دوست دارم روزه بگیرم راستش شنیدم لاغری هم خیلی بهتره واسه ان ...

پارسال که گرفتم سه کیلو کم کردم، راستش خودمم لاغرم، بیشتر به همین خاطر موندم چکار کنم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
الهیی آمین خدا از دهنت بشنوه

آزمایشای ایمنی و انعقادی رو دادی؟

میشه بدونم هر بار کیفیت جنیناتون خوب بوده یا نه؟ و تا الان جنین شناس درمورد نمونه همسرت نظر داده؟

همسر من خیییییلی ضعیفه ولی تا الان انتقال نداشتم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم آزمایشات ایمنی و انعقادی رو دادی؟ هر بار جنیناتون کیفیتش خوبه؟ در مورد کیفیت نمونه ی همسرت تا ...

نه هنوز ندادم جنینامون همه بی هستن کیفیشون بد نیست نه چیزی نگفته تا . همسر من پسا شده حالا ۵ تا جنین دارم ان شاالله از این ۵ تا حداقل یکیش بگیره اگه نشد می خوام این دفعه تسه بشه شاید کیفیت بهتر بشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آزمایشای ایمنی و انعقادی رو دادی؟ میشه بدونم هر بار کیفیت جنیناتون خوب بوده یا نه؟ و تا الان جنین ش ...

همسر من اسپرماش خوبن چون لوله انتقال اسپرم رو نداره ولی تو بیضش اسپرمای خوبم هست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستانی که انشاءالله بعد از ماه رمضون انتقال دارن، شماها ماه رمضون رو روزه می گیرید؟ موندم چیکار کنم ...

بله من میگیرم من توماه رمضون پریود دومم هست ولی چون میخوام روزه هاموبگیرم عقب میندازم.ازدکترت بپرس بهترمیدونه

یا رب العالمین
بله من میگیرم من توماه رمضون پریود دومم هست ولی چون میخوام روزه هاموبگیرم عقب میندازم.ازدکترت بپرس ب ...

انشاءالله همین انتقالت دامنت سبز شه گلم، درسته باید از دکترمم مشورت بگیرم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نه هنوز ندادم جنینامون همه بی هستن کیفیشون بد نیست نه چیزی نگفته تا . همسر من پسا شده حالا ۵ تا جنین ...

مثل شوهرمن .من هم از ۸تا۴تا آ بود ۳تابی ویدونه سی.انتقال اولم فرش بود نگرفت.شوهرمنم دکترش گفت اسپرم هاخوبه ولی مامای دکترم منو ترسوند گفت اونایی که شوهرشون ضعیفه fna شدن هیچکدوم نگرفته یا سقط شده.

یا رب العالمین
ای بابا   قراره کدوم مرکز بسته شه؟من مرکز ناباروری رستمی ام، خدا کنه بسته نشه

سلام عزیزم،خوبی؟چه خبر

کارات به کجا رسید

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مثل شوهرمن .من هم از ۸تا۴تا آ بود ۳تابی ویدونه سی.انتقال اولم فرش بود نگرفت.شوهرمنم دکترش گفت اسپرم ...

نه بابا این چه حرفیه خدا بخواد هیچی نشد نداره برادرشوهر منم به شدتتتتت ضعیف بود ولی تو چهارمین انتقال مثبت شد الان بچش ۶ سالشه

ای بابا   قراره کدوم مرکز بسته شه؟من مرکز ناباروری رستمی ام، خدا کنه بسته نشه

مراکز درمانی بازن دیگه نمیبندن حتی تو قرنطینه. یکبار بستن سری اول ولی دیگه مشکلی نداره و باز هستن

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نه بابا این چه حرفیه خدا بخواد هیچی نشد نداره برادرشوهر منم به شدتتتتت ضعیف بود ولی تو چهارمین انتقا ...

اره خودمم دیدم طرف بالای ۵۰ داشته با بیوپسی اسپرم پیداکردن وبچه دارشده ولی بعضی حرفا ادما نگران میکنه

یا رب العالمین