2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بچه ها من رفتم خدا رو شکر خانم دکتر دو تا ساک دیدن گفتن ۱۰ روز دیگه بدم برای قلب

الهی شکر عزیزم

الهی مبارکت باشه گلم

جنین هم بود یا فقط کیسه زرده بود ؟

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم هزینه توی مرکز مام چقدره تقریبا؟ شما هزینه تون چقدر شده؟ 

تا اینجا حدودا 15تومن خرجم شده (اصلا داروهای که خودم خریدم مثل اووبوست فرتیل سی ام) رو حساب نکردم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
الهیییی خدا روح شونو غریق رحمت خودش بکنه ان شاالله. واقعا داغ عزیز سخته منم تو یک سال گذشته 4 نفرو ...

ممنونم عزیزم شرمنده منو ببخش شما رو ناراحت کردم من لحظه لحظه زندگیم خاطراته داداشمه روزی ۱ ساعت باهم حرف میزدیم. خدا رحمتشون کنه روح عزیزاتون شاد باشه. انشالله که با مامان شدنمون یکم آرومتر بشیم آمین.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اتفاقا من برا شروع سیکل با عجم ویزیت شدم تا براش توضیح دادم که تخمکهای من توی سایز ۱۰ ایست میکنن گفت ...

مرسی که تجربت رو گفتی خیلز آرومتر شدم توکل با خدا هر وقت پری شدم زنگ میزنم ابن سینا هر کدوم قسمتم باشه همون میشه. منم نباید با یه بار ویزیت با عجم سری قضاوت کنم انشالله که خیره.❤

سلام دوستان اونايي كه خراش سرپايي داشتين همه روز دوم پريود همون ماه انتقال داشتين درست ديگه؟ من دكترم گفته اين هفته برم ولي بريود نشدم كه ،قرص ال دي ميخورم تا ٣ ارديبهشت بعدش پريود ميشم اخه شنيدم هيسترو با خراش سيكل قبل انتقال انجام ميدن ولي خراش سرپايي همون ماه انتقال انجام ميدن تو دوره پريود ،واقعا نميدونم چيكار كنم برم يا نه؟

بچه ها من رفتم خدا رو شکر خانم دکتر دو تا ساک دیدن گفتن ۱۰ روز دیگه بدم برای قلب

عزیزم الهی که دوتا فندوقت رو به سلامت بغل کنی چه حس خوبی خدا رو شکر برای ما منتظرا هم دعا کن. 

سلام عزیزم خوبی‌؟ مبارکت باشه 😍 😍 😍 😍 😍 😍  ببین گلم در مورد زردی که باید حتما تحت نظر مت ...

عزیزم متخصص ژنتیک خوب اگر میشناسی بهم معرفی میکنی؟

@تورک_آنا    

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
خوب عزیزم اینو حواست باشه حتما.....  من سه بار پانکچر شدم و جزئیات هر سیکل رو ثبت میکردم و دست ...

سلام انا جان خراش سربايي بايد روز دوم پريود همون ماه انتقال انجام بشه ؟ يا سيكل قبل هم ميشه ؟من پريود نيستم يعني تا ٣ ارديبهشت ال دي ميخورم بعد قطع ميكنم تا بريود بشم وانتقالم هم ٢٦ تا ٣٠ ارديبهشت، الان خراش سرپايي بايد تو ارديبهشت باشه  ديكه تو بريوديم ديكه ولي دكترم كفته اين هفته برم خراش سرپايي واقعا نميدونم جيكار كنم  ممنون ميشم جوابمو بدي

دوستان عزیزم تست بتا دوم منفی بود خیلی افسردم دیگه تحمل حرف ندارم نمیدونم چکار کنم‌ چطور میخوام دوبا ...

آلوچه جان عزیرم 

خیلی تو فکرت بودم ایشالا خدا دلتو آروم میکنه دوباره شروع میکنی 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ممنونم گلم. خدا عزیزاتون رو براتون حفظ کنه. انشالله که دفعه بعد فسقلت رو با صدای قلبشو میشنوی

ان شاء الله عزیزم . یه آشوبی تو دلم برپا شده . خیلی سختی کشیدم این چند سال . 23 سالم بود ازدواج کردم الان 31 سالم شده .. همسرم از بچه متنفر بود خیلی اذیتم کرد تا راضی شد . وقتی ام راضی شد که تا الان ناباروری داریم .. خیلی سخته امتحان ناباروری و بچه 😔😢

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
@نازیلاوآریا     نازیلا جون ما منتظر شنیدن خبر خوشت هستیم

سلااااام عزیز دلم ، خوبی ؟

خدارو هزاران مرتبه شکر نی نی حالش خوبه 😍😍 

رفتم قلبش هم میزد ، انقدر تو مطب گریه کردم کل سالن دکتر رفت بود رو هوا 😂😂😂

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم