2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
دوستای گلم میدونم اینجا جاش نیست ولی خیلییییییییی دل تنگ داداشم میشم خیلی ماه بود خیلی امید داشت میش ...

الهیییی خدا روح شونو غریق رحمت خودش بکنه ان شاالله.

واقعا داغ عزیز سخته منم تو یک سال گذشته 4 نفرو از دست دادم. اسفند پدر شوهر عزیزمو. خییییییییلییییییییی ماه بود خیلی . به فاصله کمتر از 20 روز پسرخاله جوونمو. اردیبهشتش دایی مو.خیلی خوب بود ایشونم دایی مامانم بود ولی خیلی با محبت تر از دایی های خودم بود بیشترم میدیدمش مداح اهل بیت بود. همین اسفند چند روز بعد پانکچرم مامان بزرگمو 

ببخشید اگه ناراحتیامو گفتم. ی لحظه منم دلم تنگ شد برا همشون.

الهی رفتگان هممون مهمون ائمه اطهار باشن و روح شون دعا گوی ما بشه که ان شاالله تا سال بعد صدای ونگ ونگ بچه هامون خونه رو برداره  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم . اره من بودم . تو روخدا اصلا روزگارتو تلخ نکن و استرس نداشته باش . من ۵ هفته و ۴ روز رفت ...

ممنون عزیزم . حتما

الهی شکر خداوند حافظ و نگهدار دختر نازت باشه

برای من خیلی زود سونو نوشتن . گفتن برو ببینیم تو لوله هات نباشه .. اما مگه دوتا بلاست انتقال ندادن از دیروز هی میگم پس اون یکی بچم کو 😔

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم میدونم اینجا جاش نیست ولی خیلییییییییی دل تنگ داداشم میشم خیلی ماه بود خیلی امید داشت میش ...

خداوند رحمتشون کنه عزیزم .. 😔

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
ممنون عزیزم . حتما الهی شکر خداوند حافظ و نگهدار دختر نازت باشه برای من خیلی زود سونو نوشتن . گفتن ...

عزیزم حتما دیگه تا الان خیالت راحت شده. دکتر من اصلا انقد زود سونو نمیکنه. من اولین سونوم تو ۷ هفته بود که قلبش هم میزد اما دکتر خیلی هم منتظر نبود ببینه قلبش رو. ده روز قبلش که رفته بودم حاضر نشد سونوم کنه. گفت خیلی زوده الان هیچی نیست. در واقع تو ده هفته منتظر ضربان قلب بود!

بعدم عزیزم اگه قرار بود هر چی انتقال میدن بگیره که دنیا گلستون بود 😀 پس اینهمه انتقال‌های ناموفق چی هستن؟؟ 

سلام دارچین جون  به نظرم عجله نکن . همه خریدهاتو انجام بده لباس هارو بزار هفته های آخر که وزن ...

سلام عزیزم. ممنون از نظرت. آره دیگه نمیخرم تا انشالله هفته آخر

ولی تو سایت دور زدم انگار سایز صفر نیازه ها، همش استفاده میشه 😍

مامان های دوقلو، من الان تو 24 هفته حرکت یکی از قل ها رو خیلی بیشتر از اون یکی حس میکنم. ممکنه به این خاطر باشه که این یکیه خلفیه اون یکی قدامی؟

جای نگرانی نداره؟ شما چه مدلی بودین؟

@khooobi     @ترلا    

سلام عزیزم. ممنون از نظرت. آره دیگه نمیخرم تا انشالله هفته آخر ولی تو سایت دور زدم انگار سایز صفر ن ...

اتفاقا سایز صفر برای شما که دوقلو داری خیلی هم لازمه. مبارکشون باشه و به دلخوشی تنشون کنی عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم. با دکتر نصر بودم. باردارم عزیزم الان. اگه یادت باشه برام تعیین جنسیت هم کرده بودی 

جدی؟ الان تعیین جنسیتم من خوب از اب دراومد؟  

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
سلام گلم من هنوز انتقال ندادم انشالله پریود بشم تا چند روز آینده وارد سیکل انتقال میشم البته من میخو ...

سمر جون منم انتقالم اخر برج2ولی هنوز پریود نشدم چی کنم؟ ماه دومه پانکچرمه همه میگن از داروهاس

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
دوفاستون بخور اصلا منع مصرف نداره به منم داده منم احتمالا برج ۲ یا اوایل ۳ انتقالمه

واسه پریود شدن دوفاستون بخورم؟ 

عزیزم منظورت اینه که پاچه رو بعد از انتقال هم خوبه بخوریم؟ یا اینکه فقط باید قبل از انتقال بخوریم؟

بعد از انتقال بهتره. بخاطر اینکه ژلاتینش به لانه سازی جنین کمک میکنه، اینجور ک دوستان اینجا گفتن روز انتقال صبحانه میتونیم کله پاچه بخوریم. 

و کلا مصرف خوراکی های ژلاتین دار توی دو هفته ی بعد از انتقال خوبه. البته از نظر علمی ثابت نشده ولی طبق تجربه و آمار کسایی ک مثبت شدن این تغذیه جا افتاده.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سمر جون منم انتقالم اخر برج2ولی هنوز پریود نشدم چی کنم؟ ماه دومه پانکچرمه همه میگن از داروهاس

من پریود سومم بعد پانکچره و عقب انداختم الان نزدیک ده روزه فک کنم هرچیزی از این داروها که استفاده کردیم برمیاد دکتر میگه هورمونهام  بهم ریخته خداروشکر سونو کرد و گفت کیست نی از استرس هم حتی میتونه باشه.چی بگم هنوزم نشدم دیروز دوتا آمپول پروژسترون زدم هنوزم خبری نی توکل بخدا دیگه شما چند روز عقب انداختی؟ میگن شایع هست این عقب انداختن بعد پانکچر نگران نباش

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم من طبیعی باردار میشم، اصفهانم ، مرکز ناباروری مشتاق زیر نظر دکتر کلانتری و دکتر رویا شرکت هستم ...

دور از جونت 😢

با دکتر شرکت کجا ویزیت میشی؟ مطبش یا مرکز مشتاق هم میاد؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻