2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
باورت میشه دارم از بی خوابی میمیرم؟ امروز صبح به همسرم گفتم همش سه شب مونده بیخوابی هام. خندید گفت ت ...

شوهرتون درست گفته خواب تعطیله دیگه تا بچه رو میزاری زمین چشمات گرم میشه یهو دوباره نق نقاش شروع میشه 😣و تا صبح ادامه داره شاید یکی دو ساعت سرهم بشه خوابید ولی خیلی میچسبه دیگه نه خبری از درد کمر هست نه معده دردو وسوزش معده ی احساس راحتیه ادم کیف میکنه

نه ال دی نخوردم ..باید پریود میشدم تازه ال دی رو شروع میکردم

اها ببخشید فکر کردم این ماه خوردین. ولی درکل پریود دوم بعد پانکچر میگن دیر میشه ولی من پریود دوم دقیق به تاریخ شدم برای من سومین پریودم دیر شده گلم حتما با دکتر علیرضایی مشورت کن ایشون بهتر میتونن کمکت کنن که چکار کنی که با دکتر نصر میخوای انتقال بدی. میشه یه سوال کنم که چرا با دکتر علیرضایی انتقال نمیخوای بدی؟

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اها ببخشید فکر کردم این ماه خوردین. ولی درکل پریود دوم بعد پانکچر میگن دیر میشه ولی من پریود دوم دقی ...

من از اول به خاطر نصر رفتم مام چون بی نظیره انتقالش خودم بچشم دیدم طرف بعد16سال با انتقال نصر 2قلو مثبت شده بود .. نصر استاد ای وی افه قشنگ میدونه جنین رو کجای رحم بزاره موفق بشه .. علیرضای پزشک خوبیه 

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
دور از جونت 😢 با دکتر شرکت کجا ویزیت میشی؟ مطبش یا مرکز مشتاق هم میاد؟

نه مطب خودش

الان نیست تا 7 اردیبهشت

فعلا دستیارشون هست

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@
عزیزم حتی با مصرف ال دی؟

من خودم ال دی نداشتم، دقیقا نمیدونم با ال دی چی پیش میاد. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه مطب خودش الان نیست تا 7 اردیبهشت فعلا دستیارشون هست

مرسی ک گفتی

چقدر بد شد. من حتما باید ویزیت بشم.

بیمارستان الزهرا هم می اومد ولی فعلا کلینیک صبحش تعطیله

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
شما خودت خواستی با دکتر شرکت ویزیت بشی یا دکتر زنان گفت؟بنظرت لازمه منم برم ازمایشا رابنویسه؟ازمایشا ...

من خودم رفتم

برای آزمایشات ایمنی و انعقادی

آره عزیزم قبل از انتقال، آزمایشات رو بده که خیالت راحت بشه. واجبه.

شوهرتون درست گفته خواب تعطیله دیگه تا بچه رو میزاری زمین چشمات گرم میشه یهو دوباره نق نقاش شروع میشه ...

آره به خدا این دردا نباشه فقط، ادم راحت به بچه میرسه. خوش بحالت طبیعی زایمان کردی. خیلی برش و بخیه داشتی؟ من هم از طبیعی میترسم هم از سزارین. فکر کنم انتظار دارم بچه از دهنم و گلوم دنیا بیاد 😅😅😅

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من خودم ال دی نداشتم، دقیقا نمیدونم با ال دی چی پیش میاد. 

ممنون. امروز روز سومه که ال دیم تموم شده شدیدا حس پریود شدن دارم. سیکل دوم بعد پانکچرم. نمیدونم کی باز میشه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ممنون دکتر شرکت که گفتن فعلا نیستن.جواب ازمایشا چندروزه میاد؟

بیست روز طول میکشه

آره متاسفانه فعلا نیست

دوستای گلم شیر سویا و نشاسته ی حل شده ی گندم رو برای انتقال جنین کی باید بخورم؟ قبل یا بعد؟ نحوه ی مصرفشو میگین بی زحمت؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰