2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
انا جان منم فك ميكنم بدنم به داروهاي سينال اف وپيدي هوموگ  خوب جواب نداده

خوب عزیزم اینو حواست باشه حتما..... 

من سه بار پانکچر شدم و جزئیات هر سیکل رو ثبت میکردم و دستورها و نگه می‌داشتم که بدونم چه داروهایی گرفتم..... 

میکروب اول تو مرکز بود اما بعدش که رفتم مطب هر چی از سیکل اولم اطلاعات بود به دکترم منتقل میکردم. یه سریارو همون اول بهش گفتم اما مثلا این اطلاعات دارویی سیکل اول ر وقتی موقعیتش شد بهش انتقال دادم..... 

خوب اگه حواسم نبود اون بنده خدام میخواست تلاشش رو بکنه که جواب بهتری از تخمدانام بگیره.... 

تا بهش گفتم گفتن پس اصلا این نوع سیکل رو کنسل میکنیم و بازم همون آنتاگون رو در نظر می‌گیریم فقط تاکید کردن دفعه قبل مریونال گفتم پیدا نکردین و مشابه جایگزین کردیم این دفعه حتما سعی کن مریونال بگیری که شانس آوردم بار سوم مریونال گیر آوردم و شکر خدا بهترم جواب داد..... 

البته منظورم این نیست مریونال برا همه خوب جواب میده.... 

منظورم اینه برا من شکر خدا خوب جواب داد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خطرناك نيست امروز ١٠ گذاشتم فردا ٨/٣٠ بذارم؟

به نظر من مشکلی پیش نمیاد چون صبح ۸/۵ آمپول میزنی و تازه پروژسترون وارد بدنت میشه شیاف رو به شب انتقال بدی موردی نداره اما احتیاطا زنگ بزن از دکترت هم بپرس..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون روند درمانت رو کامل خوندم شما میکروی اول و دوم چندتا جنین داشتین و با چه کیفیتی؟

اول ۲ تا سه روزه و گرید آ بودن اگه اشتباه نکنم یا آ و آب.... 

دومی ۴ تا ۵ روزه دو تا بلاست و ۲ تا کامپکت اگه اشتباه نکنم..... 

هر بار فقط فرش انتقال دادن و همه جنینامو انتقال دادن و به فریز نرسید و منفی شدم..... 

یعنی هر بار مجبور شدم مجدد پانکچر کنم.... 

عزیزم آنای گل خط به خط نوشته هات رو لمس کردم عزیزم، منم پسرم رو الان شیر خشک میدم چون خیلی تلاش کردم ...

زينبي جون من امروز ساعت ١٠ صبح شياف گذاشتم امپولمم هرروز ساعت ٨/٣٠ صبح ميزنم امروز اولين شيافو گذاشتم از فردا ساعت ٨/٣٠ شب بذارم مشكلي پيش مياد يا همون ساعت ١٠ صبح بذارم؟

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم آنای گل خط به خط نوشته هات رو لمس کردم عزیزم، منم پسرم رو الان شیر خشک میدم چون خیلی تلاش کردم ...

فر سار خیلی دکتر خوبیه اما فقط و فقط و فقط نوزاد براش مهمه..... 

یعنی همچین دعوام کرد حس کردم خائن ترین مادر دنیام..... 

هنوزم هر چی فکر میکنم نمیدونم چطور میتونستم با قاشق حداقل سی سی شیر خشک رو به بچم بدم در حالی که با یه سی سی قطره داشتم خفش میکردم..... 

باورت میشه اون روز یادم میاد نفسم بند میاد..... 

من فقط سجده کردم و التماس میکردم خدایا بهم رحم کنننننن..... 

یعنی بعدش فقط دست و پای مادر شوهرمو میبوسیدم که تونست خودشو حفظ کنه و تسلیم نشه و به لطف خدا برشگردونه..... 

یادمه اون زمان که من عذاب وجدان داشتم خانوم دکتر طر ازی یه بار بهم گفت خودتو ناراحت نکن مهم اینه که ۶ ماه طلایی تونستی شیر بدی من بعدشم با تغذیه جبرانش میکنی..... 

من سر پسرم دیگه تجربه داشتم اتفاقا نسبت به زمان دخترم شیرم بیشتر بود اما اونم به خاطر ذات الریه ای که کردم و اون همه آنتی بیوتیک تزریق کردم یهویی کم شد.... 

خلاصه خیلی دوست داشتم به بچه هام شیر خشک ندم اما قسمت نشد.... 

به قول شما خیلی کارهای مهم دیگه باید براشون انجام بدیم که دیگه نمیشه با عذاب وجدانهای زمان گذشته و رفته، اونارم ازشون گرفت..... 

سلام دوستان  میشه تجربیاتتون رو درباره اندمتریوز ای وی اف   هیدرو سالپنکس بگید.من لوله هام هیدروشده اندومتریوز دارم کسی بوده ivfکرده باشه با این شرایط نتیجه گرفتین .ممنون میشم کمک کنید😘🙏

فدات عزیزم. خدارو شکر که خوب شدی. لاغر هم شنیدم تو شیر دادن آدم وزن کم میکنه. البته منم بعدش باید رو ...

من متاسفانه شیر داشتم و ندادم تنبلی کردم 😐😐

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام دوستان  میشه تجربیاتتون رو درباره اندمتریوز ای وی اف   هیدرو سالپنکس بگید.من لوله هام ...

عزیزم من آندومتریوز لگنی داشتم..... 

عمل کردم.... 

البته غیر این مشکل اسپرم هم داشتیم..... 

خودمم مشکل ایمنی انعقادیم داشتم..... 

خلاصه کلکسیونر بودیم اما الان دو تا وروجک شیطون دارم..... 

پس میتونم بگم چرا که نه؟! 

انشالله میشه..... 

کافیه درمانهاتون کامل بشن.... 

عزیزم از نظر ایمنی هم بررسی کردین؟ 

چون فکر کنم قبلا یه جا خونده بودم معمولا کسایی که آندومتریوز دارن احتمال اینکه مشکل ایمنی هم داشته باشن زیاده.... 

آره گلم پانکچر گاهی باعث کیست میشه که مشکلی نداره  آزمایش خون معتبر هست آخه نه بی بی چک گلم ع ...

مرسی عزیزم خیلی ممنون از پاسخت دعام کن توروخدا که بدجوری محتاج دعام 🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم من آندومتریوز لگنی داشتم.....  عمل کردم....  البته غیر این مشکل اسپرم هم داشتیم... ...

عزیزم دکتر طرازی به پیشنهاد خودم فقط اینا رو برای منم نوشت آنا جون بی زحمت یه کمکی کن اگه اطلاعی داری. من کیست آندومتریوز دارم سایزش ۴ هستش ولی دکتر کلینیک ابن سینا گفت نیازی به عمل نیست یک سال اقدام کردیم باردار نشدم بعد فهمیدیم مشکل اسپرمه عکس رنگی دادم خوب بود آزمایش ca125 هم عددش خیلی خوب بود سونو مخصوص آندو هم شدم خوب بود ذخیرمم ۲/۷ تا حالا نه سقط داشتم نه آی وی اف تازه این ماه میخوام برم واسه شروع سیکل پانکچر به نظرتون این آزمایش کمه دکتر طرازی اولش گفت نیازی نیست ولی دید من خیلی استرس دارم گفت اینو مینویسم بده حالا نگرانم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم دکتر طرازی به پیشنهاد خودم فقط اینا رو برای منم نوشت آنا جون بی زحمت یه کمکی کن اگه اطلاعی دار ...

عزیزم سی دی های مهم رو که برات نوشته.....

واقعا قبل اولین پانکچر تعجب کردم اینارو براتون نوشته..... 

البته خانوم دکتر جزء دکترایی هست که زودتر این آزهای تکمیلی مينويسه..... 

فعلا از اینا به نظر میاد مشکلی ندارین انشالله با اولین میکرو باردار میشین..... 

عزیزم دکتر طرازی به پیشنهاد خودم فقط اینا رو برای منم نوشت آنا جون بی زحمت یه کمکی کن اگه اطلاعی دار ...

کیستتم تا جایی که میدونم این سایز رو کاری نمیکنن....