2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من پریود سومم بعد پانکچره و عقب انداختم الان نزدیک ده روزه فک کنم هرچیزی از این داروها که استفاده کر ...

من باید14م میشدم نشدم ..اخه انتقال من با نصره بدبختی بهم ال دی دادن فروردین پریود شدم شروع کنم تا بدنم تنظیم بشه برا انتقال با نصر .. باید ال دی رو میخوردم تا3اردیبهشت بعد استرادیول رو شروع میکردم . برم بی بی چک بزنم (مطعنم باردار نیستم)برم زعفرون گرمیجات بخورم 

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
من پریود سومم بعد پانکچره و عقب انداختم الان نزدیک ده روزه فک کنم هرچیزی از این داروها که استفاده کر ...

بنظرت منم برم سونو بدم؟ 1روز مونده به عید دادم گفت کیست نداری فقط ی هموراژیک (کیست خونی)که با پریودی دفع میشه داری که اونم مهم نیست

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سمر جون منم انتقالم اخر برج2ولی هنوز پریود نشدم چی کنم؟ ماه دومه پانکچرمه همه میگن از داروهاس

طبیعیه

پری دوم بعد از پانکچر تاخیر داره

تاخیرشم زیاده ممکنه حتی ۱۸ روز هم باشه

من ۱۲ ردوز تاخیر داشتم

کاری نمیخاد بکنی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام نازنین جون خوبی ؟ نی نی در چه حاله ؟ آره همه رو شستم و اتو کردم . ببینم چقدر میتونم استفاده کنم ...

سلام عزیزم خداروشکر خوبم نینی خم خوبه خداروشکر ...امروز جواب ازمایشمو میگیرم فردا میرم پیش دکتر خداکنه دفع پروتئین نداشته باشم ..بهم ۹اردیبهشت گفته ولی خب هفته اخر روز دقیق عمل مشخص میشه ازالان نمیشه قطعی گفت ... لباساهم نگران نباش یکی دوبارتنش کن بعدش نگهدار خیلی گوگولی ان کوچولوان😍😍😍 ....خودت خوبی ؟ خب عزیزم به سلامتی تاریختم مشخص شد ایشالا قسمت همه ی دوستامون بشه این روزای قشنگ 🙏🙏🙏 پس اول لیلاجون زایمان میکنه بعد شما ...میبینی دکترااا میگن یه روزم یه روزه بچه رو نگه میدارن  نمیگن ما روزای اخر دیگه دوس داربم زودبرسه وزایمان کنیم 🤭🤭🤭🤭

بنظرت منم برم سونو بدم؟ 1روز مونده به عید دادم گفت کیست نداری فقط ی هموراژیک (کیست خونی)که با پریودی ...

نمیدونم عزیزم خیلی عقب ننداختی گلم نگران نباش بهترین کار اینه پیام به دکترت بدی از دکتر علیرضایی بپرس بمن گفت بدون اینکه سونوت  کنم سرخود دارو مصرف نکن حتما باید سونو بشی. حالا شما اگه این ماه ال دی خوردین که باید بعد قطعش دو سه روز بعدش بشید حتما.

در اندک من تویی فراوان یارب..
شوخی نکن نازنین جون! من نمیدونم چندتا صفر خریدم! بیشتر یک خریدم. فکر کنم پسر منم نهایتا همون 2900 تا ...

باورکن سایز صفر تنش میکنه توتن بچه زارمیزنه البته نینیش دختره مامانش میگه ظریفتره ...یه دست ست بیمارستان داده سایز دوصفر اندازشه ...ولی خب دوصفر نهایت تا ۱۵روز یا ۲۰روز اندازش بشه منکه همون صفر رو گرفتم نینیمم که ریزه اس نهایت ۳کیلو میشه ...اگه دیدم براش بزرگه  دوصفرمیخرم شماهم فعلا اونیکه بیمارستان میده رو با سرهمی تنش کن اگه دبدی بزرگه یه دست دوصفرم بخر ایشالا که گل پسری تپلیه لباساش همه اندازش میشه ...تازه توسونو همون روز زایمان  وزنشو ۳۲۰۰گفته بودن ۲۹۰۰بدنیا اومد 

اتفاقا سایز صفر برای شما که دوقلو داری خیلی هم لازمه. مبارکشون باشه و به دلخوشی تنشون کنی عزیزم

ممنونم مهربون

آره عزیزم. من آخه 00 خریدم. بوپو جون گفتن 0 زیاد خریدن. برای یه قلو فکر کنم صفر خیلی لازم باشه.

آخه یه بار باهاش ویزیت شدم اصلا انرژی مثبت ازش نگرفتم یه جوری بود خوشم نیومد. بعد من برای داروهای شر ...

اتفاقا من برا شروع سیکل با عجم ویزیت شدم تا براش توضیح دادم که تخمکهای من توی سایز ۱۰ ایست میکنن گفت فقط روش شلاقی روت اثر داره و النوا داد خدایی طرازی هم تایید کرد من همیشه بین ۶۰تا۸۰تا امپول میزدم تا رشد کنه تخمکهام ولی اینبار خیلی کمتر زدم الهی شکر من از تعدادشون راضی بودم.باز ببین چطوری راحتی

ولی ابن سینا به من گفت تا آخر ماه طرازی نیست نمیدونم دیگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم خداروشکر خوبم نینی خم خوبه خداروشکر ...امروز جواب ازمایشمو میگیرم فردا میرم پیش دکتر خداک ...

قربونت برم . انشالا که آزمایشت خوبه و جای نگرانی نیست . آره من خیلی اصرار کردم که این هفته بشه ولی بعد از سونو بیوفیزیکال گفت نه برای چی اینکارو انجام بدیم نزدیک ترین زمان ۲۲ ام . تازه نظرش یکم دیرتر هم بود دیگه دید من استرس گرفتم اون تاریخ و اوکی کرد . 

انشالا همه دوستان به زودی به این مراحل برسن . بعد اون همه بر و بیا و داستان ها بالاخره به اینجا رسیدم . هیچ وقت روزهای سختی که گذروندم رو فراموش نمیکنم و همه دوستان رو درک میکنم 

نمیدونم عزیزم خیلی عقب ننداختی گلم نگران نباش بهترین کار اینه پیام به دکترت بدی از دکتر علیرضایی بپر ...

نه ال دی نخوردم ..باید پریود میشدم تازه ال دی رو شروع میکردم