2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ان شاء الله عزیزم . یه آشوبی تو دلم برپا شده . خیلی سختی کشیدم این چند سال . 23 سالم بود ازدواج کردم ...

نگران نباش فدات شم دیدی که همه دوستایی که تجربه داشتن گفتن زود رفتی اصلا استرس نداشته باش فقط توکلت به خدا باشه. هممون سختی کشیدیم منم ۶۸ هستم ۲۳ سالگی ازدواج کردم دقیقا مثل همیم انشالله که این روزای سخت با بغل گرفتن فسقلت فراموش میشه❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها نازیلا چرا نیس؟ استرس گرفتم من. @نازیلاوآریا     عزیزم چی شد؟ کاش یه خبر از خود ...

سلاام عزیزم تو خوبی ؟ خداروشکر رفتم سونو نی نی حالش خوبه خوبه ، قلبش هم میزنه 😍😍😍 

به خدا خیلی حالت تهوع دارم اصلا نمیتونم گوشی بگیرم دستم 😓😓

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلااااام عزیز دلم ، خوبی ؟ خدارو هزاران مرتبه شکر نی نی حالش خوبه 😍😍  رفتم قلبش هم میزد ، ا ...

الهی هزار مرتبه شکر خداوند حافظش باشه عزیزم دلت همیشه شاد باشه.

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام انا جان خراش سربايي بايد روز دوم پريود همون ماه انتقال انجام بشه ؟ يا سيكل قبل هم ميشه ؟من پريو ...

بستگی به نظر دکترت داره من یبار خراش سرپایی با دکتر عارفی دادم و پریود هم نبودم قبل پریودم انجام دادن یک هفته یا ده روز فک میکنم قبل پریودم بود بعدم هفدهم سیکل انتقال دادن منفی شد. 

سلااااام عزیز دلم ، خوبی ؟ خدارو هزاران مرتبه شکر نی نی حالش خوبه 😍😍  رفتم قلبش هم میزد ، ا ...

دختر چه عجب اومدي ما كه مرديمو زنده شديم 😭😭😭خدارووووووهزار مرتبه شكر😍😍😍😍😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
به سلامتی عزیزم. خدارو شکر که بهتره. یواش یواش وزن میگیره و رستمی میشه برای خودش. خدا نگهدار و مراقب ...

ممنون عزیزدلم، توکل به خدا❤

لی لا جون زایمانت کی هستش انشاالله؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بستگی به نظر دکترت داره من یبار خراش سرپایی با دکتر عارفی دادم و پریود هم نبودم قبل پریودم انجام داد ...

نميدونم اخه تو تاپيك ها ديدم سرپايي  دوستان كفتن  روز دوم پريود انجام ميدن  بيشتر دكتر ها

نميدونم اخه تو تاپيك ها ديدم سرپايي  دوستان كفتن  روز دوم پريود انجام ميدن  بيشت ...

نمیدونم منم سرپایی تو مطب خود دکتر عارفی انجام دادم و پریود هم نبودم نظرشونم این بود تو پریود امکان پذیر نیست و درست نیست حالا نمیدونم جای دیگه نظر دکترای دیگه چی بوده گفتم تجربمو  بهتون بگم گلم. انشالله موفق باشید.

نمیدونم منم سرپایی تو مطب خود دکتر عارفی انجام دادم و پریود هم نبودم نظرشونم این بود تو پریود امکان ...

ممنون عزيزم اخه چيكا جان دكترش روز دوم بريودي انجام دادن چند تا ديكه تاپيك نكاه كردم روز دوم پريودي بود

چند بار انتقال دادی عزیزم ؟ جنینات چند روزه بودن؟

۱۷بار .

۲بار بلاست کردن بقیش ۲ و ۳روزه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....