2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
خودش كه اصلا نيست ويزيت كنه دوماه ويزيت نميكنه رفته خارج واسه انتقال بر ميگرده بعدش هم معلوم نيست هر ...

عزیزم من لایو دکتر نصر رو دیدم گفتن که از اردیبهشت به بعد ماهی ده روز میان ایران برای پانکچر و انتقال

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دو ماه که خودم دیگه حالشو ندارم بیشتر فاصله میندازم بدنم استراحت کنه گرید جنینامaبلاست سه تاش رحم عا ...

امیدت رو از دست نده ،توکل کن به خدا آزمایشات ایمنی هم انجام بده اینبار 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم درکت میکنم کاملا. کاش دیگران یاد بگیرن که خیلی چیزا حریم خصوصی آدمه و حق ندارن توش دخالت کنن چ ...

سلام به همه دوستان ، خوبي لي لا جون ؟ هنوز گل پسرت به دنيا نيومده ؟ ان شا الله كه به سلامتي چند روز ديگه سالم و صالح در آغوش بگيريش و ان شا الله اين حس قشنگ قسمت همه منتظرها بشه .

سلام به همه دوستان ، خوبي لي لا جون ؟ هنوز گل پسرت به دنيا نيومده ؟ ان شا الله كه به سلامتي چند روز ...

سلام عزیزم ممنون از دعای خوبت. شما خوبی؟ بچه های گل و نازنینت خوبن؟ خوشحال شدم پستت رو دیدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستان عزیزم تست بتا دوم منفی بود خیلی افسردم دیگه تحمل حرف ندارم نمیدونم چکار کنم‌ چطور میخوام دوبا ...

از دیروز منتظر جوابت بودم عزیزم . همه ما زخم خورده ایم . متم 7 ساله از دواج کردم همه حتی بعد از من بچه دار شدن . میدونم دلت چی میگذره خیلی سخته . مخصوصا وقتایی مادر شوهرم که مادرشوهرم میفهمید کسی باردار شده زودی میومد به همسرم میگفت فلانی هم بابا شده ها .. بیا از دل من بپرس 😢 مشکل از همسرم بود اما تیکه هاشو به من میگفتن اگه تو قوی بودی بچه دار میشدین .. وقتی خواستم برم انتقال مادرشوهرم جلو شوهر و پدرشوهرم گفت تا اینجا که چیزی نبوده و از اینجا به پسر ما مربوط نمیشه تو اگه قدرت باروری داشته باشی جنین می مونه .. خدایی دلم شکست تمام سختیا و درداش مال من بود حرفاشم من شنیدم .. 😢

کی میخوان اطرافیان یاد بگیرن زندگی هر کسی به خودش مربوطه ...

هیچ کسی مادر خود آدم نمیشه که دلش برای دخترش بسوزه 😔😔😔

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
بله عزیزم البته هفت هفته تموم بودم رفتم

ای خدا ای وی اف بودی؟ دکترت کی بود؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
عزیزم من لایو دکتر نصر رو دیدم گفتن که از اردیبهشت به بعد ماهی ده روز میان ایران برای پانکچر و انتقا ...

لی لا جون سلام مریض نصری؟ کی قراره ای وی اف بشی؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
بچه ها من رفتم سونو خداروشكر قلب جوجم ميزد😭😭😭😭😭دوقلو هستش يه قل رشدش كمتر بوده جنين تو ساك بود ...

چیکا ای وی اف بودی؟ دکترت کی بود؟

لطفااااااااااا بگید  دکتر نصر از ایران برای همیشه رفتن؟

سلام گلم رفتن ولی برای انتقالها در هر ماه آخر هر ماه چند روز رو قراره بیان انتقال انجام بدن دوباره برمیگردن تا آخر ماه بعدی...

در اندک من تویی فراوان یارب..
بله عزيزم. دكتر شهلا اسرافيلي

الهی مبارکت باشه.. مشکلت چی بود رفتی ای وی اف؟بخدا قصد فضولی ندارما .. بار اول مثبت شدی؟ اخه منم برج 2انتقال دارم