2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من روز ۶پریود بودم حتی به دکترم گفتم روز سه گفت نیازی نیست

عزیزم من اواخر سیکلم یه هفته دیگه باید پریود بشم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ب همه  ی عزیزان و مهربونای تایپیک

بچه هااا ی سوال دارم کسی میتونه راهنماییم کنهه؟؟؟؟

من انشالله اگه خدا بخااد میخام برم برا انتقال جنین فریز

کسی میتونه کمکم کنه توضیح بده ک چ کارهایی بکنم؟؟؟

ز زدم دکتر گفت از روز دوم پریودیت تا ۱۴روزی ۳تا قرص استرادیول دو میل بخورم

دیگه کار خاصی هست؟

داروی خاصی ؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچه ها من رفتم سونو خداروشكر قلب جوجم ميزد😭😭😭😭😭دوقلو هستش يه قل رشدش كمتر بوده جنين تو ساك بود ولي قلب نداشت گفت احتمال داره خونريزيت بخاطر اون باشه كه داره سقط ميشه امكانم داره رشد كنه فعلا معلوم نيست. بازم خداروشكر يدونش سالمه😢😢

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها من رفتم سونو خداروشكر قلب جوجم ميزد😭😭😭😭😭دوقلو هستش يه قل رشدش كمتر بوده جنين تو ساك بود ...

عزیز دلمممممممم.خدا رو شکر.چه خبر خوبی دادی.انشاالله هر چی خیره برات پیش بیاد 

خانما ازمایش amh یا همون ذخیره تخمدان باید روز ۲ یا ۳ پریودی باشه؟من برا اولین بار مرکز نوبت گرفتم ن ...

ازمایش زخیره ی تخمدان مهم نیست چه روزی باشه ولی یه سری دیگه ازمایش ها ی دیگه باید اول تا سوم پری بدی 

بچه ها من رفتم سونو خداروشكر قلب جوجم ميزد😭😭😭😭😭دوقلو هستش يه قل رشدش كمتر بوده جنين تو ساك بود ...

خداروشکر!شما بودی ۶ هفته جنین تو ساک نبود؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ازمایش زخیره ی تخمدان مهم نیست چه روزی باشه ولی یه سری دیگه ازمایش ها ی دیگه باید اول تا سوم پری بدی ...

خیلی ممنونم اره میدونم بعضیا حتما باید روز سوم باشه فقط میخاستم ببینم ذخیره هم جزشونه یانه که خداروشکر نیس