2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
وای چیکا جون منم مثل شما خواهر ندارم

اي جون دلم من هم اينجا غريبم و از خانوادم دور هم خواهر ندارم ولي شماها جاي خاليشونو برام پر كرديد همين كه هستيد كلي انرژي ميگيرم😍

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنده باشي عزيزدلم. بهم امپول رگام و پرولوتون هم داد نميدونم براي رگام زوده يا نه

روگام رو معمولا دیرتر میدن ولی چون احتمال داده اون یه دونه بیفته.واسه این داده که مشکلی پیش نیاد

اوه ۲۰ انگار ۳۰ هست؟ 😅 انشالله به خیر بگذره برای هممون ❤️

انشاله.راست میگه دیگه الان این حالتی که من ازهفته۲۰داشتم دوستم تو ۳۲هفته داره.تو معاینه هم قله ی رحم ۳هفته بالاتر از حده

مهلا جون نگفتی برای شما چند هفته بود که صدای قلبش رو شنیدی؟دفه اول سونوت هست.من روز ۲۳ اسفند انتقال ...

ببین من هفت هفته کامل طبق پریودم رفتم سونو قلبش رو دیدم. طبق سونو هم هفت هفته کامل بودم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ممنونم عزیز دلم..خدا خیرت بده الهیییییی 🤗🤗😍😍

خواهش میکنم کاری نکردم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دیگه این یه هفته هم روی تمام استرس ها 🤣🤣 هر مرحله بارداری یه داستانه . متحیرم چطور یه سری ها انقدر ...

آره به خدا. به دنیا بیان فکر کنم راحت تریم. حداقل امید دارم استرس هامون کمتر میشه‌. مامان ماهک به من میگفت الان حسابی بخواب که بعدش از خواب خبری نیست. میخواستم بگم مامان ماهک جون کجای کاری که من خدا میدونه از اوایل آذر ماه فقط شبی نهایتا دو ساعت بخوابم. تازه همسرم همش به من میگه تو چرا اصلا ناز و ادا اطوار نداری پس؟ با اینکه میبینم حالت خوب نیست اصلا اذیت نمیکنی. 😅😅😅

دلم نمیاد اذیتش کنم، دیگه خودش به زور خیلی از کارام رو میکنه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آهان خوب من جنینام بلاست بودن عزیزم.۲۳ اسفند انتقال داشتم حالا به نظرت دوشنبه که میرم دکتر قلبش رو م ...

من جنین هام بلاست بود عزیزم 

این مدت علائم خاصی نداشتم به جز حالت تهوع 

امروز صبح  هم لکه بینی داشتم که دکتر گفت طبیعیه و به داروهام اضافه نکرد

شما  ۲۳ اسفند انتقال دادی یک هفته سن بارداریت از من کمتره 

از ۶ هفته دیگه قلبش دیده میشه 

عزیزم مبارکه. دیدن قلب جنین خیلی حس عجیبیه. اینکه دیگه واقعا واقعا یه موجود زنده تو دلته و دو تا قلب ...

ممنون از محبتت عزیزم ❤

آره واقعا احساس خوبیه ، برام دعا کن که ان شاءالله از این به بعد به خیر و سلامتی پیش بره  🌹

خدا نگهدار نی نی نازت باشه و به سلامتی بغل بگیریش😍😍😍