2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اومدم سرچ کردم فهمیدم این همه کاهش ناگهانی طول سرویکس و طول سرویکس کمتر از ۲۵ یعنی فاجعه یعنی اینکه ...

عزیزم نگران نباش

فکرای بد نکن، آروم باش

خودت ک بهتر میدونی استرس خیلی بده

خداروشکر که بارداری انشالله به سلامتی هم زایمان میکنی👶❤

بنظرم دکترت رو تغییر بده و یه مرکز معتبر برو

مطمینن شرایطت رو برات بهتر توضیح میدن و یه اقداماتی  برات انجام میدن

مثبت باش انشالله خدا نگهدارش هست فکر و خیال بد نکن.

اینجا یکی از دوستامون به اسم زینبی، اطلاعات پزشکی کاملی داره پیامت رو میبینه و راهنماییت میکنه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اومدم سرچ کردم فهمیدم این همه کاهش ناگهانی طول سرویکس و طول سرویکس کمتر از ۲۵ یعنی فاجعه یعنی اینکه ...

@زینبی_بابا   😘

@تورک_آنا   😘

سلام دوستان لطفا سه تا پیام این خانوم رو بخونید بارداره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم نگران نباش فکرای بد نکن، آروم باش خودت ک بهتر میدونی استرس خیلی بده خداروشکر که بارداری انش ...

‌بهترین دکتر استانه کلینیک نازایی داره بقیه ی دکترا شهرمون دانش ایشونو ندارن 😔 

خدایا خودت مواظبش باش
پسر جاریم پانزده سالشع تقریبا درک نداره زیاد...بهم گفت زنعمو ده ساله عروسی کردی؟؟؟؟؟پس چرا بچه نداری ...

اخی عزیزم. ان شاالله سال بعد عید نی نی به بغل باشین.

منم امسال عیذ همین که درو باز کردم دختر خواهر شوهرم گف عه زن دایی پس کی دخترتو میاری؟ گفتم میارم زن دایی دیر نمیشه. ان شاالله هممون دل مون شاد بشه امسال

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

عزیز دلم من شمارو یادمه‌. بسپار به همون خدایی که تا اینجا رسوندتت برات اول از همه دعا میکنم دلت آروم بشه تا بتونی درست فکر کنی. یه دکتری تو مام هست به نام منصوره علیرضایی، برو اینایی که گفتی تو پیج اینستاش دایرکت بفرست، بهت بهترین راهنمایی رو میکنه. نگران نباش عزیزم. بعدم عمده اش رو کذروندی. بالای بیست و هشت هفته حتی اگه نی نی دنیا بیاد معمولا و به احتمال زیاد زنده میمونه فقط یه کم دستگاه میره. البته من مطمئنم که کوچولوی شما حتما به موقع و سر تایم درست به دنیا میاد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم دکتر نصر ایران هستن؟

الان فک کنم خارجن 

ولی تو‌کیلینیک‌مام کار میکنن

می تونین‌زنگ بزنین و وقت بگیرین

البته شاید تیم‌شون ویزست کنن که می تونین بگین‌من میخوام‌خود ایشون‌ویزیت م‌کنن

الان فک کنم خارجن  ولی تو‌کیلینیک‌مام کار میکنن می تونین‌زنگ بزنین و وقت بگیرین البته شاید ت ...

خودش كه اصلا نيست ويزيت كنه دوماه ويزيت نميكنه رفته خارج واسه انتقال بر ميگرده بعدش هم معلوم نيست هرچند وقت يك بار بياد واسه انتقال ها يا واسه هميشه بره

ممنون دوستم خیلی حالم بده ایشالا خدا نی نیت برات نگه داره..نمیدونم میخوام چکار کنم اومدم شهرستان همه ...

ای جاان دلم. ماها چرا هیچ کدوم خواهر نداریم؟ اشکال نداره اینجا همه مث خواهریم برا هم. ما ترکا یه مثل داریم که چتین گونون عمری آز اولار. ینی عمر روزای سخت کمه، میگذره و ان شاالله به زودی ما هم لذت مادر شدنو میچشیم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان عزیزم تست بتا دوم منفی بود خیلی افسردم دیگه تحمل حرف ندارم نمیدونم چکار کنم‌ چطور میخوام دوبا ...

عزیزم درکت میکنم کاملا. کاش دیگران یاد بگیرن که خیلی چیزا حریم خصوصی آدمه و حق ندارن توش دخالت کنن چه برسه به اینکه بخوان تیکه هم بندازن. بدی این پروسه اینه که هورمونا کل بدن رو بهم میریزن و به افسرده شدن بیشتر در نتیجه میکروی منفی کمک زیادی میکنن. ☹️☹️

باور کن دلداری الکی نمیخوام بدم اما نکته خوب ماجرا این جاست که بازم جنین داری اونم با بالاترین کیفیت. من که هربار پانکچر میکردم دریغ از یه دونه تخمک. پس ببین خدا همیشه برای بنده هاش جای شکر میذاره. بعدم باهات موافقم یه سه چهار ماه به خودت زمان بده بذار قشنگ بدنت و اعصاب و روح و‌روانت ریکاوری بشه. خدارو چه دیدی، یهو دیدی طبیعی باردار شدی و خدا معجزه اش رو نشونت داد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دو ماه که خودم دیگه حالشو ندارم بیشتر فاصله میندازم بدنم استراحت کنه گرید جنینامaبلاست سه تاش رحم عا ...

برا منم دقیقا همین جوری بود ولی نگرفت. توکل به خدا ان شاالله بار دوم بگیره

خودش كه اصلا نيست ويزيت كنه دوماه ويزيت نميكنه رفته خارج واسه انتقال بر ميگرده بعدش هم معلوم نيست هر ...

اع نمی دونستم حیف حیف 

زنان ومردا ن جامعه ما به آدمایی مثل ایشون نیاز داره