2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام گلم رفتن ولی برای انتقالها در هر ماه آخر هر ماه چند روز رو قراره بیان انتقال انجام بدن دوباره ب ...

سمر جون سلام تا کجا پیش بردی کارتو پیش نصر؟ من برج 2ان شاالله انتقال دارم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم واقعا داره سخت میگذره خونریزیم تو عید قطع شد کامل رفتم مطب دکترم ولی گفت کلا استراحت مط ...

الهی بگردم. غصه نخور دختر. همین که حالشون خوب باشه به همه چی میارزه. من یه روز تو خونه فشارمو گرفتم بالا بود. یکم سیر و گوجه خوردم بالاتر رفت. ماست و خیار خوردم و با یه حالی رفتم بیمارستان که خدا میدونه. کلا هم توهم زدم امروز اصلا حرکتشون رو حس نکردم. خداروشکر مشکلی نبود و فشارم 10 بود!! ولی فهمیدم حاضرم هرررر کاری کنم چیزیشون نشه.

الهی در عوض دو تا فسقلی به دنیا میاری که بعد زایمان آروم و خوش خوابن و اذیت های الانت جبران میشه   

برای من ک دکترم میگه برا دوقلو سرکلاژ علمی نیس،زمان ان تی هم برام ننوشته بود ک چک بشه دیگه خودم گفتم ...

منم هر چی اینجا سرچ کردم به چیزهای ضد و نقیض رسیدم. انگار بعضی ها میگن دوقلو باید حتما سرکلاژ شه، بعضی میگن بی فایده است یا خطرش بیشتره.

انشالله که طول سرویکست عالیه و نیاز نیست

الهی مبارکت باشه.. مشکلت چی بود رفتی ای وی اف؟بخدا قصد فضولی ندارما .. بار اول مثبت شدی؟ اخه منم برج ...

اينچه حرفيه عزيزدلم راحت باش و بپرس هر سوالي داري😘 من خودم تنبلي داشتم همسرم واريكوسل شديد كه سال ٩٨ عمل كرد و مرفو تغييري نكرد بلكه بدتر شد مرفو ١ درصد بود دكتر باز ميگفت اقدام طبيعي داشته باشيد چون وضعيت تخمدانام خوب بود اما من سال ٩٧ اي يو اي منفي داشتم و ٧ سال بود همه كاري كرده بودم غير از اي وي اف ديگه تصميم اخرمونو گرفتيمو گفتيم اخرين راه رو هم امتحان ميكنيم شد كه شد نشد هم حداقل ميدونيم انجامش داديم كم كاري نكرديم. كه خداروشكر شد

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم من وقتی 7 هفته کامل بودم کلا فقط یه قل دیدم. تو ده هفته قل دوم پیداش شد که از اولی کوچیکتر بود ...

اي جون دلم😍😍😍براي من يه قل كامل تر بود و قلب داشت خداروشكر يه قل ديگه جنين توش بود قلب نداشت😢😢دكتر گفت شايد تشكيل بشه شايدم خونريزيت بخاطر اونه كه داره سقط ميشه😢اما نميدونم چرا هنوز اميد دارم چون روز اول براي ساك رفتم اين هنوز ساكش تشكيل نشده بود اما اينبار هم ساكش بود هم جنين😢بازم هرچي خدا بخواد خداروهزار مرتبه شكر كه يدونش سالمه حداقل🥺

خداياشكرت....❤️ 
از دیروز منتظر جوابت بودم عزیزم . همه ما زخم خورده ایم . متم 7 ساله از دواج کردم همه حتی بعد از من ب ...

جمله آخرت رو باید با طلا بنویسی قاب گرفت 

فقط ماااااادرررررر 

مادر نگفته حرف دلتو میخونه 

اينچه حرفيه عزيزدلم راحت باش و بپرس هر سوالي داري😘 من خودم تنبلي داشتم همسرم واريكوسل شديد كه سال ٩ ...

چیکا دکترت کی بود؟ الهی شکرررررررر بارداری ..چیکار جون من اسفند پانکچر که شدم دقیقا 14مش پریود شدم الان دیروز باید میشدم تا ال دی قبل ای وی اف رو شروع کنم فعلا نشدم(دکترم خارجه فقط25م تا31 اردیبهشت میاد واسه انتقالا)نگرانم نرسم تا اون موقع چی کنم پریود بشم؟ نکنه نشم؟ الان چند ماهته؟ نی نی دوقلوعه؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
اي جون دلم😍😍😍براي من يه قل كامل تر بود و قلب داشت خداروشكر يه قل ديگه جنين توش بود قلب نداشت😢😢د ...

اااای جوووون دلم چیکا جون ، هی بهت میگفتم تو دوقلو داری ، ایمان داشتم دوقلو هستن 😍😍 مباارک باشه عزیز دلم نگران نباش اون یکی هم قلبش میزنه ، لکه بینی که وقتی دوقلو داری که خیلی طبیعیه 

انشالله خدا نگهدارشون باشه عزیزم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم درکت میکنم کاملا. کاش دیگران یاد بگیرن که خیلی چیزا حریم خصوصی آدمه و حق ندارن توش دخالت کنن چ ...

الان بچه داری عزیزم ؟خیلی روزایی بدیع خدا واسه هیچکس نخواد امید زندگی  از کسی نگیره

سلام عشقهاااا

روزتون قشنگ و پر از اتفاق های خووب 😍😍🤗🤗

بچه ها من میخام جنینهای فریزم رو انتقال بدم

ز زدم بیمارستان بهم گفت از روز دوم پریودی استرادیول بخور و روز ۱۴بیا سونو 

میگم آزمایش خاص یا سونو خاص نمیخاد؟؟؟!!

قبلش انجام بدم ؟آخه شهرستانم

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
بچه ها امكان داره قلب يه جنين از اون يكي ديرتر تشكيل بشه؟ اخه ساكش بود جنينم بود🥺🥺فقط ساكش از اين ...

اره عزیزم نگران نباش همین که جنین تشکیل شده مطمئن باش قلبش هم میزنه ، تا ۱۰ هفتگی وقت داره تا ضربان قلب ببینی ، چون نی نی دوم خیلی کوچیکتر بوده ، راستی سونو واژینال شدی ‌؟ یا شکمی ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
چیکا دکترت کی بود؟ الهی شکرررررررر بارداری ..چیکار جون من اسفند پانکچر که شدم دقیقا 14مش پریود شدم ا ...

زنده باشي گلم. دكترم شهلا اسرافيلي. عزيزم استرس خودش مانع شدنت ميشه انشالله يكي دو روز اينده ميشي. ٦ هفته و ٣ روزم گلم والله دوقلو كه هستش فعلا يدونه قلب نداره لكه بيني هم دارم بايد ببينم خدا چي ميخواد

خداياشكرت....❤️