2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044543 بازدید | 684395 پست
واقعا برم دوباره زنگ بزنم ببینم دکترم هست مرسی که خبر دادین 

عزیزم منظورم ده فروردین بود ناقص تایپ شده بود. من ۱۰م مجدد زنگ میزنم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام لی لا جون . بسلامتی انشالا . تاریخ دقیقت مشخص شد ؟ نگران وزن نباش . من که به این نتیجه رسیدم بی ...

عزیزم اتفاقا وزن کم باشه خصوصا بچه اول بد نیست.... 

برا مادر بهتره فکر کن مدام باید بغلش کنه.... 

دختر من موقع تولد زیر سه بود شکر خدا خوبم وزن گرفت و نسبت به همسناشم خوبه.... 

نگران وزن نباشین مهم سالم بودنشونه... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانومای عزیز من چندروز پیش تاپیکتونو دیدم خیلی تعجب کردم گفتم اینا چی میگن😁( خودم مجردم ) ولی ...

عزیزم بله انشالله جواب میگیرن.... 

حتی اگه همسرش مرکز ناباروری آز داده باشه و این نتیجه آز مال مرکز ناباروری باشه رو طبیعی هم میتونه حساب کنه.... 

نه عزيزم دكتر گفت ناشتا بتوني بخوري اثرش بيشتره

عزیزم مطمئنی؟؟؟؟ 

من اولین باره می‌شنوم أستراديول رو ناشتا بگن! 

کاش مجدد بپرسی! 

بار سوم بازم منفی شدم

عزیزم متاسفم.... 

خیلی ناراحت شدم..... 

چه کارهایی کردی؟ 

چیا و بررسی کردن؟ 

شرایطتون چیه؟ 

مولتی ویتامین که خیلی وقته می خورم ولی به هیچ چی اشتها ندارم. مزه و بو هم متوجه نمیشم. از دیروز هم ح ...

عزیزم یه چیزی نمیگم قطعیه اما من تا حالا هر کیو دیدم بویایی و چشایی رو از دست داده سطح خفیف کرونا مبتلا شده..... 

راستشو بخوایی خواستم ازت بپرسم گفتم بگی از دست ندادی میمونم چی بهت بگم اما الان که گفتی دلم قرص شد..... 

انشالله برا تو هم همینطوره و خیلی ضعیفه.... 

به تغذیت برس سریع مي گذرونی دوره رو.... 

دقیقا....  متاسفانه بیمارا روحا خیلی به درک روحی روانی نیاز دارن اما خیلی از مراکز و دکترا غیر ...

بله عزیزم حق با شماست. به نظرم تو ناباروری هم بسیار بسیار مهمه روانشناسی که متاسفانه خیلی بهش پرداخته نمیشه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ساک بارداری هست ولی جنین داخلش نبود 

عزیزم شاید زود بوده..... 

نگفت مجدد باید سونو بدی؟ 

همه بچه ها هفته ۶ رفتن صدای قلبشم شنیدن 

نه عزیزم همه ۶ ندیدن.... 

بودن دوستان زیادی که دیرتر دیدن.... 

انشالله برا تو هم زود بوده عزیزم.... 

دخترا بتام 1070 بود روز 13 انتقال جنین بلاست اینقدر با همسرم دوتایی تو ماشین گریه کردیم که نگوو خ ...

عزیزم گوارای وجودتون..... 

به سلامتی و شادی بغلش(ون) کنین....