2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
من هنوزم دارم گریه میکنم . اصلا باورم نمیشه . همش فکر میکروم آرزوی مادر شدنمو با خودم میبرم اون دنیا ...

الهی شکر عیدیت از امام زمان گرفتی ایشالا سلامت بغلش کنی عزیزم واسه ما هم دعا کن چهارشنبه میرم ازمایش بی بی چک روز ۸زدم هاله خیلی کمرنگی داشت روز ۱۳ میرم آز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساک بارداری هست ولی جنین داخلش نبود 

وای خداروشکر. سکته زدم دختر. زوووده هنوز. ان شاالله دیده میشه دفعه بعدی. دکتر چی گف؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها معذرت میخوام حوصله ام نمیاد تک تک جواب هارو بدم 😔😔😔 ببخشید فقط لایک میکنم ممنونم از دلدار ...

مگه چنين پنج روزه انتقال ندادي، چطور قبل از انتقال درحال رشد بوده، يک دفعه ساک خالي شده. من مطمئنم که قلبش هم ميزنه.

جدی اصلا نمیدونستم اتفاقا شکم خیلی دارم وگرنه جاهای دیگم لاغره. تازه من ناهار زیاد میخوردم میگفتم شا ...

اره منم شکم دارم خیلی. یه هفته ای هس شروع کردم. ناهار فقط سالاد یا چیزای خیییییلی سبک میخوریم اخه من خیلی تند تند گشنم میشه و بعدش حالت تهوع میگیرم. ورزشای پیلاتس رو هم از نت گرفتم دو سه روزی هس شروع کردم یکی یکی کار کنم تو خونه. توکل بخدا ان شاالله نتیجه بگیریم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دخترا بتام 1070 بود روز 13 انتقال جنین بلاست اینقدر با همسرم دوتایی تو ماشین گریه کردیم که نگوو خ ...

تبریک میگم عزیزم. ان شاالله به سلامتی. برا مام دعا کن

نوشته دوهفته بعد به صورت واژینال تکرار بشه

ان شاالله میای دوباره شادمون می کنی عزیزم

دخترا بتام 1070 بود روز 13 انتقال جنین بلاست اینقدر با همسرم دوتایی تو ماشین گریه کردیم که نگوو خ ...

اي جااااانممممم چقد خوشحال شدم🌷 خداروشكررررر

رفته بودم زيارت دختر موسي ابن جعفر همه رو ياد كردم، انشاالله كه هممون دست پر باشيم امسال🙏🏻

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مولتی ویتامین که خیلی وقته می خورم ولی به هیچ چی اشتها ندارم. مزه و بو هم متوجه نمیشم. از دیروز هم ح ...

اکثرا اینجوری هستن اشتها هم نداشته باشی به زور بخور.وزنشون خوبه اصلاااا نگران نباش.دوقلوهای دوست من هنوزیکی ۱۸۰۰یکی ۲۲۰۰تو۳۲هفتگی به دنیا اومدن و سالمن.چون یکی ازبچه ها نزدیک دهانه ی رحم لانه گزینی کرده بودزود به دنیا اومد.کرونا هم اصلا ثابت نشده که از جفت عبور کنه.بهترین کار همون زندگی عادی کردن و استرس نکشیدنه عزیزم.انشاله زود خوب میشی

سلام به همه دوستای گلم ...سال نو همگیتون مبارک باشه ....من متاسفانه انتقال اولم منفی شد ....دومین پر ...

عزیزم چه عجله آیه؟ 

خوب یه ماه دیرتر شروع میکنی.... 

به خودت و روحیات و تغذیت برس.... 

ورزش کن.... 

اینا خیلی کمکت میکنن برا جواب + گرفتن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کلینیک ناباروری امید دروازه ی شمیران پیش دکتر اشرف ال یاسین

عزیزم فکر کنم اینجا یا نوید بود جنین نمی‌داد ببری دقیق یادم نیست.... 

تماس بگیر بپرس.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانمها  من هفته شش بارداری ام  امروز ساعت ۱۱ رفتم سونو گفت ضربان قلب داره ساک و کیس ...

عزیزم ربطی نداره.... 

منم بعد سونو ی قلب خونریزی داشتم.... 

احتمالا هماتوم داری..... 

رنگ بزن اطلاع بده.... 

احتمالا پروژسترون رو بالا ببرن.... 

استراحت مطلق باش.... 

فکرای + بکن.... 

منم رسما خونریزی داشتم..... 

بعضی دوستان حتی خیلی بیشتر از من حجم خونریزیشون بوده اما به خیر گذشته..... 

فقط تماس بگیر اطلاع بده که دستور لازمو بدن.... 

استرادیول رو که من فکر کنم باید با شکم پر بخوری

بله باید با شکم پر خوردی خالی برا معده بده..... 

مبارکت عزیزم برا ما هم دعا روز ۱۱ انتقالم 

عزيزم دخترم ٦ سالشه الان منم جنين فريز دارم يه دونه تعيين جنسيتم قراره ارديبهشت انتقال بدم ايشاله مامان ميشي سال جديد براي منم دعا كن

من بدترین خاطره ی زندگیمو از اونجا دارم. شوهرم آزمایش داد. ما میدونستیم شرایط شوهرم خوب نیست. حالا ن ...

دقیقا.... 

متاسفانه بیمارا روحا خیلی به درک روحی روانی نیاز دارن اما خیلی از مراکز و دکترا غیر درآمد مالی به بیمار نگاه نمیکنن..... 

ممکنه واقعا راهکار همینی باشه که میگن که خیلی وقتا نیست اما خوب نحوه گفتن خیلی مهمه..... 

من خودم چند مدت پیش برا ویزیت پیش متخصص مغز و اعصاب رفتم خوب دکتری که تخصصش اینه که باید بیشتر هوای مریض رو داشته باشه اصلا باورتون میشه من اونجا دو کلمه هم نتونستم حرف بزنم اولا در اتاق باز بود بیست نفر بیرون منتظر بودن و همه نگاهت میکردن، منشی بالاسرم و.... 

اصلا از من درست و حسابی نپرسید چته کجای سرت درد میکنه و.... 

من از اتاق اومدن بیرون اصلا هنگ بودم و موندم خوب چی شد من چم بود و.... 

منی که همیشه با کلی اطلاعات میرم و میدونم چی باید بپرسم یا چیا باید بگم تا چند دقیقه اسم خودمم یادم نمیومد.... 

اومدم بیرون بنده خدا همسرم به خاطر من مرخصی گرفته بود که پیش بچه ها باشه..... 

به خدا بیشتر از همه از این ناراحت شدم طفلک از کارش زده به خاطر من که من مشکلم حل بشه عملا فقط وقتمون هدر رفت و هزینه هم فدای سرمون اما واقعا بعدش خیلی حس بدی داشتم که وقتی من نتونستم بفهمم چی به چیه اون بنده خدایی که با اطلاعات صفر میره خدا میدونه امثال این دکترا چه کاری باهاشون میکنن.... 

من نهایتش دیگه نرفتم پیشش.... 

اما شاید خیلیا هی برن و بیان هم وقتشون هدر بره هم پولشون آخرشم مشکلشونم حل نشه.....