2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
فقط عزیزم زیاد نخور من خودم چند تا تیکه حدودا ۳-۴ سانتی میخوردم.....  یه کاسه کوچولو با آبش بخ ...

عههه چه جالب ، باشه حتما 🌹🌹🌹 مرسی عزیزم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانمها  من هفته شش بارداری ام  امروز ساعت ۱۱ رفتم سونو گفت ضربان قلب داره ساک و کیس ...

عزیزم نگران نباش من از هفته ۵ این شکلی ام ، دوستان میگن طبیعیه ... فقط استراحت مطلق کن و با دکترت مشورت کن که دارو برات اضافه کنه 

منم طبق تاریخ پریودیم الان ۶ هفته دو روز میشم ، امروز نوبت سونو دارم دعا کن قلب جنین منم بزنه ❤

به چه مرکزی اصلا مرکزی چیزی بلد نیستم ک خوب باشه توروخدا اگه جایی روبلد هستید توتهران ک واقعا خوب با ...

عزیزم بستگی داره بخوایی با کی و کجا ادامه بدی..... 

اول از مرکز خودت بپرس ببین جنین رو میدن بهت یا نه..... 

بعد جایی که قصد داری ببری ازش ببرس ببین جنین مرکز دیگه رو قبول میکنن یا نه..... 

مثلا زمان ما میدونم ابن سینا جنین جاهای دیگه رو قبول نمی‌کرد اما اجازه می‌داد جنینت رو ببری.... 

یا مثلا اون زمان یکی از دوستان از رویان جنینش رو انتقال داد با دکتر طر ازی انتقال داد.... 

البته کارهای انتقالش رو بیمارستان آبان که خانم دکتر کار میکنه انجام داد.... 

خلاصه باید قوانین مبدا و مقصد رو پرس و جو کنی.... 

مثلا همین دوستمون یادمه اون زمان سه میلیون ودیعه گذاشت برا کرایه تانک انتقال جنین که بعد انتقال که تانک رو به رویان پس داد پولش رو برگردوندن..... 

البته اگه اشتباه نکنم ایشون چک گذاشتن....

پس پرس و جو کن شرایط رو خودت بپرس یا بگو همسرت بره بپرسه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واسه جنین هام ضرری چیزی نداره ک بخوام انتقال بدم اصلا میشه به نظرت؟

عزیزم خوب همینطوری که نمیدن دستت شرایط انتقال رو رعایت خواهی کرد.... 

من دیتیل نمیدونم اما میدونم همچین چیزی لااقل زمان ما بود.... 

بپرسی بهت میگن... 

بین شهری نمیدونم کسی انتقال داد یا نه اما تو خود تهران میدونم خیلیا اون زمان انجام دادن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خب بهت دارو ميداد قبل عيد 

نمیدونم بهم فقط گفت فولیک اسید و ویتامین دی بخورم تا پریود بعد روز اول برم مرکز برای ویزیت 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
من بدترین خاطره ی زندگیمو از اونجا دارم. شوهرم آزمایش داد. ما میدونستیم شرایط شوهرم خوب نیست. حالا ن ...

عزیزم دقیقا همین اتفاق برای من افتاد 

پانکچر کردم ، رفتم ببینم چندتا جنین تشکیل شده ، یه دفعه جنین شناس با این که ۶ تا جنین تشکیل شده بود گفت باید تخمک اهدایی بگیری 😐 جنین ها کیفیت خوبی ندارن 🤕 انقدر اونروز گریه کردم که نگو ولی خدا خواست با ۳ تای اولی الان باردار شدم ، درسته الان لکه بینی دارم و خیلی نگرانم ولی دلخوشیم این که خدا وقتی خواسته که با تخمک خودم باردار بشم پس حتما برام نگهش میداره 🌹 

امیدتو از دست نده 

من شوهرمم مشکل داشت ، مورفولوژی ۱ بود اسپرمش کم و ... ولی خداروشکر اون با مراقبت به حد نرمال رسیده 

سلام انا جان  سال نو مبارک من یک ماه زایمان کردم اگه بخوام دوفاستون بخورم از کی شروع کنم سابقه ...

عزیزم ممنون سال نوی شمام مبارک و قدم نورسیده مبارک... 

والا من ۵ ماه بعد زایمان چکاپ رفته بودم یعنی تو اون فاصله استفاده نکردم.... 

والا ویران که اون زمان داشتم یادمه بهم گفتن میتونم استفاده کنم اما راستشو بخوایین من احتیاطا بعد ۶ ماه شروع کردم. البته خوب من کلا هر دو شیردهیام بیشتر از ۶ ماه قسمت نشد ولی اون زمان بهم گفتن وی آن ضرر نداره..... 

خوب اینا بر پایه پروژسترون هستن بعید میدونم منعی داشته باشن ما که تو بارداری امون داشتیم تو شیردهی هم فکر نکنم منعی داشته باشه..... 

البته نمیدونم برداشتم درسته یا نه اما از دکترت بپرسی خیالت رو راحت میکنه با شاید برا دوره شیردهی داروی مناسب بهت بدن..... 

چون قرص جلوگیری تو دوره شیردهی وقتی هست فکر کنم لااقل داروی مناسب بهت بدن.... 

مایعات خوب می خورم ولی اصلا اشتها به غذا ندارم به زور یه کوچولو اگر بتونم می خورم

عزیزم سعی کن بخوری.مخصوصا که جنین وزن میگیره الان.ماست خیار وسوپ و چیزایی که میتونی تحمل کنی بخور.مولتی ویتامین هم بخور به نظرم.منم میخورم

عزیزم روز چندم بی بی چکت مثبت شد ؟من روز هشتم زدم خیلی خیلی محو بود 

من روز ۷زدم به امید یه هاله.میدونستم خیلیییی زوده.ولی چون ۳قلو بود نشون داد.رنگش اول کم بود بعدش خشک که شد پررنگ تر شد.انشاله مثبتی عزیزم

سلام نازنین جون خوبی عزیزم؟ اتفاقا میخواستم بپرسم ازت. خدارو شکر که خوب بوده. منم صبح ساعت 9 سونو بو ...

سلام لی لا جون . بسلامتی انشالا . تاریخ دقیقت مشخص شد ؟ نگران وزن نباش . من که به این نتیجه رسیدم بیاد بیرون بهتر وزن میگیره پس خودمو دیگه انقدر اذیت نمیکنم

انا جان دخترم کولیکی شدید دکتر ۴ تا قطره وشربت داده به نظرت ضرر نداره ایا باید رژیم غذایی تا اخر بگی ...

عزیزم مبارکه قدم نو رسیدت.....

اصلا تو این چیزا هر چی دم دستت میاد نده به بچه طبق دستور دکترش بده..... 

والا بچه های من هر دو رفلاکس و کولیک داشتن..... 

اولا دورش بگذره کامل خوب میشه و معمولا تا ۶ ماه دارن..... 

ببین عزیزم من فقط قطره های دکتر رو میدادم..... 

کولیکز.... 

پدی لاکت و.... 

یه دوره هم رانیتیدین.... 

اما طبق تجویز دکترشون.... 

یه سری چیزام رعایت میکردم.... 

حتما باید آروغ بزنه بعد شیردهی یعنی نیم ساعتم طول می‌کشید تا آروغ نمیزدم بیخیال نمی‌شدم.... 

تختشون رو شیب‌دار کرده بودم.... 

فاصله شیردهیاشون حداقل دو ساعت بود..... 

البته برا بچه های من بیشتر رفلاکس بود.... 

به سمت چپ بیشتر میخوابوندم..... 

راستی حجم شیردهیم اینطوری بود دکترشون گفته بود دو ساعت زودتر شیر ندم.... 

وقتی شیر میدادم اولش تند تند و با ولع می‌خورد چون گشنش بود بعد یه کم آرومتر می‌خورد.... 

به بازی بازی کردن که میفتاد دیگه شیردهی رو قطع میکردم.... 

اوایل سخت بود اما دیگه عادت کردن..... 

البته بازم میگم نمیدونم اینا به دردت میخورن یا نه چون بچه هام بیشتر مشکل رفلاکس داشتن.... 

تا ۶ ماه چیزای نفاخ نمیخوردم اما در کل خیلی حساس نبودم و به نظرم میومد بچه ها باید عادت کنن به مرور به انواع مواد غذایی.... 

اینم از شیر مادر شروع می‌شد.... 

اما خوب شاید کولیکشون شدید بود شرایط فرق میگرد.... 

بعد ۶ ماهم متاسفانه شیرم کم شد و خشک شد..... 

وقتی که آمپولا رو شروع کردم دیگه انجام نمیدم مرسی عزیزم که گفتی ❤

آمپولارو شروع کردی جارو برقی نکش.... 

کلا بعد شروع آمپول تحریک تخمدان به شکم نباید زیاد فشار بیاد..... 

سلام خانومای عزیز

من چندروز پیش تاپیکتونو دیدم خیلی تعجب کردم گفتم اینا چی میگن😁( خودم مجردم ) ولی وقتی تاپیکو به زنداداشم نشون دادم برام توضیح داد که در رابطه با ناباروریه

همین زنداداش من ۲ ساله ناباروری داره مشکل همسرش ( تحرک ۲۰و تعداد ۴۰ ملیون و مورفو ۶ هست) 

مشکل خودش( ذخیره ۱.۲۸ با ۲۱ سال سن و تیروعید چهار و کم خونی) 

الان کنارم نشسته و از شما مشاوره میخواد میگه به نظرتون میتونم با روش میگرو باردار شم؟

لعنت به همه اونایی که باعث حال من شدن شمایی که تهمت میزنین خودتون همچین بنده پاکدامن خدا نیستین ..کاربریمو تعلیق نمیکنم اما میرم از اینجا هیچوقت نمیبخشمتونن