2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
عزیزم دقیقا همین اتفاق برای من افتاد  پانکچر کردم ، رفتم ببینم چندتا جنین تشکیل شده ، یه دفعه ...

خداروشکر عزیزم. خدا برات نگهش داره. انشالله به سلامتی زایمان کنی. آره این درد ها واسه بچه های این گروه غریبه نیست. کاری نمیشه کرد جز توکل به خدا🤲🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام خانومای عزیز من چندروز پیش تاپیکتونو دیدم خیلی تعجب کردم گفتم اینا چی میگن😁( خودم مجردم ) ولی ...

سلام. آره عزیزم حتما به یک مرکز ناباروریه قوی مراجعه کنه اونا راهنماییش میکنن فک کنم با این شرایط آی یو آی رو بهش پیشنهاد میدن و بعد آی وی اف. ولی هرچه سریع تر بره تا ذخیره اش پایین تر نیومده. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. آره عزیزم حتما به یک مرکز ناباروریه قوی مراجعه کنه اونا راهنماییش میکنن فک کنم با این شرایط آی ...

ممنون گلم

لعنت به همه اونایی که باعث حال من شدن شمایی که تهمت میزنین خودتون همچین بنده پاکدامن خدا نیستین ..کاربریمو تعلیق نمیکنم اما میرم از اینجا هیچوقت نمیبخشمتونن
سلام خانومای عزیز من چندروز پیش تاپیکتونو دیدم خیلی تعجب کردم گفتم اینا چی میگن😁( خودم مجردم ) ولی ...

سلام گلم 

اینایی که گفتی که مشکل خاصی نیست از نظر من🙄

بره یک دکتر حاذق که کمکش کنه اگر بازم نشد بله با میکرو حتما میشه ایشالا 

فقط یه ذره ذخیره پایین هست بگو زودتر بجنب تا ایشالا نی نی بیاد 

بار سوم بازم منفی شدم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
بچه ها من رفتم سونوگرافی ، اصلا جنینی مشاهده نشد 😭😭😭 احتمالا بارداری پوچ

وای نازیلا مگه میشه؟جایی که سونو رفتی مطمعنه؟ساک بارداری نبود؟

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
عزیزم سعی کن بخوری.مخصوصا که جنین وزن میگیره الان.ماست خیار وسوپ و چیزایی که میتونی تحمل کنی بخور.مو ...

مولتی ویتامین که خیلی وقته می خورم ولی به هیچ چی اشتها ندارم. مزه و بو هم متوجه نمیشم. از دیروز هم حرکت بچه هام کم شده وزنشون هم هر کدوم ۱۹۰۰ هست اصلا نمی دونم خوبه یا نه؟ دکتر که میگه خوبه برای اینکه دوقلو هستن اما توی اپلیکیشن های بارداری زده ۲ تا ۲ و صد دیگه توکل بر خدا فقط سلامت و سر وقتش بیان