2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044446 بازدید | 684389 پست

خانما منم آزمایش دادم منفی شد دارو هامو دوروزه قطع کردم پریود نشدم چکار کنم امیدی هست یا عادیه

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
خانما منم آزمایش دادم منفی شد دارو هامو دوروزه قطع کردم پریود نشدم چکار کنم امیدی هست یا عادیه

حیف شد عزیزم. من با بارداری شما خیلی امیدوار شده بودم. انشالله هرچی خیره بازم تلاش کن

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها معذرت میخوام حوصله ام نمیاد تک تک جواب هارو بدم 😔😔😔 ببخشید فقط لایک میکنم ممنونم از دلدار ...

نازیلا جان عزیزم اصلا نگران نباش.هنوز امید هست .شما خوب لکه میبینی یه کم دیرتر تشکیل میشه خودتو با اون دوستان مقایسه نکن

حیف شد عزیزم. من با بارداری شما خیلی امیدوار شده بودم. انشالله هرچی خیره بازم تلاش کن

نه خوب خیلیا هم هستن با ب باردار شدن منم اولش مثبت شد بعدش منفی فک کنم افت بتا شد

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
دخترا بتام 1070 بود روز 13 انتقال جنین بلاست اینقدر با همسرم دوتایی تو ماشین گریه کردیم که نگوو خ ...

وای نرگسی جون مبارکت باشه عزیزم.ما هم گریه کردیم.پس من و شما تقریبا با هم انتقال دادیم .انتقال منم ۲۳ اسفند دو تا جنین بلاست بود.

کدوم مرکز بودی عزیزم؟

وای مبارکت باشه عزیزم منم گریم گرفت انشالله من و همه منتظرا این لحظه رو بچشیم❤❤

الهی به حق خود آقا امام زمان همه ازین انتظار بیان بیرون . من این سالها خیلی عذاب کشیدم میدونم چقدر سخته . الانم همش نگرانم . مثه کسی که سالهاس زندانه و درو براش باز میکنن بره بیرون اما ذهنش هنوز درد کشیده و اسارت کشیده اس .. الهی همه به حقه جدم آقا سید الشهدا حاجت روا بشین ❤

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
الهی به حق خود آقا امام زمان همه ازین انتظار بیان بیرون . من این سالها خیلی عذاب کشیدم میدونم چقدر س ...

عزیزمی انشالله صحیح و سلامت بغلش میکنی. ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دخترا بتام 1070 بود روز 13 انتقال جنین بلاست اینقدر با همسرم دوتایی تو ماشین گریه کردیم که نگوو خ ...

وای خدایا شکرتتتتت🤲❤️ انگار واسه خودمه. خیلی برات خوشحال شدم. 🥰🥰🥰🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
وای نرگسی جون مبارکت باشه عزیزم.ما هم گریه کردیم.پس من و شما تقریبا با هم انتقال دادیم .انتقال منم ۲ ...

من هنوزم دارم گریه میکنم . اصلا باورم نمیشه . همش فکر میکروم آرزوی مادر شدنمو با خودم میبرم اون دنیا بس که انتظار کشیدم .. خیلی راه سختیه ناباروری و درداش و سختیای ای وی اف .. الهی همه حاجت روا بشن . من ابن سینا تحت نظر خانم دکتر انصاری پور بودم . دوتا جنین انتقال دادن 

وای خدایا شکرتتتتت🤲❤️ انگار واسه خودمه. خیلی برات خوشحال شدم. 🥰🥰🥰🥰

عزیزم از مهربونیه ❤

الهی همه حاجت روا بشن ❤❤

تورو خدا واسم دعا کن عزیزم 

مهربانو جان الهی به حقه خود آقا امام زمان به این زودیا بیای تو این تاپیک خبر خوش بهمون بدی عزیزم ❤

عزيزم چند جنين انتقال دادي واسه انتقال چه كإرهابي كردي؟

عزیزم 2تا بلاست

مرکز ابن سینا خانم دکتر انصاری

کار خاصی نکردم . قبلش کلی خودمو تقویت کردم . بعدشم استراحت تا سه روز و یه عالمه دعا و قرآن و توکل و توسل تا الان 🌹

غذا هم همه چی خوردم غیر از ادویه و زعفران و عسل که نباید خورده بشه