2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044737 بازدید | 684407 پست
مرسی از پاسخت گلم یعنی پزشکتون نمیدونستن؟ شما پزشکتونو عوض کرده بودین؟ بعد اینکه شما قبل عملتون به ب ...

چرا دکتری که انتقال دادم بود قبل عمل یسری سوال کردن منم گفتم ولی فقط تو پروندم بود هیجا ننوشت توم رفتی بگو بهشون

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا دکتری که انتقال دادم بود قبل عمل یسری سوال کردن منم گفتم ولی فقط تو پروندم بود هیجا ننوشت توم رف ...

ممنونم گلم که ج دادی دعام کن این ماه انشالله انتقال میخوام بدم ولی چون هیچکس نمیدونه همش استرس این قضیه رو دارم که روز عمل چه اتفاقی میفته خواستم تجربه شما دوستان رو بدونم

در اندک من تویی فراوان یارب..
این سوال منم هست ، اگه فهمیدی به منم بگید . مرسی ❤

گلم طبق جوابی که دوستان دادن انگار کسی متوجه نمیشه و بالای تخت هم نمیزنن و میتونیم بسپاریم که کسی نفهمه 

ممنونم گلم که ج دادی دعام کن این ماه انشالله انتقال میخوام بدم ولی چون هیچکس نمیدونه همش استرس این ق ...

خواخش می کنم برو بسلامت عزیزم ایشالا میری جوجه هات و میاری خونه و بعد ۹ ماه بغلشون می کنی خیالت راحت برو الکی استرس نگیرر

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم ناامید نباش.....  میفهمم اما برگردی حدودای صفحاتی که من هنوز انتقال ندادم بخونی میگی یعن ...

سلام عزيز دل چقد خوشحالم كه اومدي بهمون سر ميزني😍 سال نو مبارك 

عزيزم منم بعد از عيد انتقال سومم هست با دكتر طرازي. خودم پاهام و شكمم مثل شما يخ هست هميشه. ميشه بگي براي رحم سرد چكار كردي؟ من ميخوام برم بادكش بعد از تعطيلات

فقط نميدونم از كي برم و چندجلسه.

و اينكه طب سوزني هم خوبه؟ 

ممنون ميشم كارهايي كه كردي رو بهم بگي

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خواخش می کنم برو بسلامت عزیزم ایشالا میری جوجه هات و میاری خونه و بعد ۹ ماه بغلشون می کنی خیالت راحت ...

ایشالله.مرسی عزیزم خیلی ممنونم از بابت دعات❤

رفتم درمانگاه فشارمو چک کردم ۱۰رو۷بود دیگه بیمارستان نرفتم معطلی زیاد داره اگه ببینم خوب نشدم میرم ف ...

عزیزم حتما برو بیمارستان.خدایی نکرده زبونم لال لخته ای چیزی میشه باماساژ بدتر حرکت میکنه.برو بررسی کنن

روند درمانی تورک آنا: طبق درخواست دوستای گلم برای شرح روند درمانم گفتم یه خلاصه ای از کارایی که ک ...

ممنون تورک آنا جون که همه چی رو اینقدر کامل توضیح دادی.منم آندو دارم.برای شما برنگشته آندو؟و اینم میخواستم بگم ممنون که این تاپیک رو راه انداختی