2777
2789
عنوان

کسی عمان رفته تا حالا

110 بازدید | 15 پست

سلام

مدرک خودم مهندسی شیمی و همسرم مهندس آی تی. یه بچه ۹ ماهه.  عمان اگه جاب آفر داشته باشیم در صد بالایی قبول میکنه. کدوم کشورای دیگه به نظرتون به شرایط ما میخوره و از عمان بهتره؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از شرایط زندگی اونجا راضی هستن؟

انتظارات آدم‌ها از زندگی خیلی متفاوته...

یکی به همین که بتونه تو فاصله چند سال  یک شغل و  خودرو و خونه معمولی برسه بسشه...

یکی دنبال دستاورد و موقعیت حرفه‌ای ممتازه...

یکی می‌خواد میلیونر باشه.

از کشورهای ثروتمند حاشیه خلیج فارس مشخصه چه انتظاری باید داشت. 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
انتظارات آدم‌ها از زندگی خیلی متفاوته...یکی به همین که بتونه تو فاصله چند سال یک شغل و خودرو و خون ...

ما قصد نداریم بمونیم. هدفمون اروپاس. فقط برای ۴،۵ سال. چون درآمدش خوبه. بخاطر آینده پسرمون

ما قصد نداریم بمونیم. هدفمون اروپاس. فقط برای ۴،۵ سال. چون درآمدش خوبه. بخاطر آینده پسرمون

من که اسمشم میاد کهیر میزنم😭 والا الان سه ساله که همسرم شریک شده تا الان یک هزار تومنی سود نداشتیم بعدم خیلی قاعده و قانون داره 

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

چه عرض کنم. از مهاجرت خواهی مردم کشورمون ناراحت می‌شم‌. 

زمان جنگ مادرانی داشتیم که اسلحه دست بچه جوونشون می‌دادن می‌گفتن برو تا خاک کشورت رو پس نگرفتی برنگرد. 

حالا عده‌ای هنوز منعقد نشده در فکر نقشه برای فراری دادنشن! 

از دید من قشنگ نیست. 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
من که اسمشم میاد کهیر میزنم😭 والا الان سه ساله که همسرم شریک شده تا الان یک هزار تومنی سود نداشتیم ...

چه بد

ما شریک نمیشیم. اونجا مشاغلی که مربوط به صنایع نفت و گازه خوب جذب میکنن

چه عرض کنم. از مهاجرت خواهی مردم کشورمون ناراحت می‌شم‌. زمان جنگ مادرانی داشتیم که اسلحه دست بچه جوو ...

بله خب. مثلا من بخاطر آلودگی ها مادرمو از دست دادم. الان دو تا لیسانس دارم. هم مهندسی شیمی هم حسابداری. خیلی زحمت کشیدم. سالها درس خوندم و پول خرج کردم. تخصص دارم. اما حقوقم با خدماتی محل کارم که سیکل داره دو میلیون فرق داره. صاحبخونم هم بازنشسته شرکت نفته با چند کلاس سواد و ۵ تا خونه. صرفا چون پارتی داشته و ریش. ولی من که مهندس شیمی هستم شرکت نفت آبدارچی هم استخدامم نمیکنه. کافیه یا بگم؟