2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044460 بازدید | 684390 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها چرا من هیچ علائمی ندارم تو رو خدا بیان یه کم دلداریم بدین 

مهربانو جان روز چند انتقالی ؟

گلم من هیچ علائمی نداشتم ، هیچی 

تازه وقتی هفته ۵ تموم شد یکم علائمم شروع شده 

پس الکی استرس نگیر 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم انشالله جواب میگیری.....  اتفاقا + با فرش خیلی داشتیم.....  اصلا به فریز و فرش نیس ...

فدات شم انشالله قربونت. خیلی روحیه گرفتم من ابن سینا با دکتر طرازیم نه مطبش به همین خاطر یکم استرس دارم. خیلی لطف کردی که جواب دادی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام خانوما امروز روز دهم انتقالمه همش درد پریودی دارم احساس میکنم همین الان پریود میشم و زیر دلم تیر میکشه کسی با این علایم بوده مثبت شه ؟؟؟؟ 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪
منم امروز روز ۷انتقالم یه حالتا پریودی میاد برام و ول میکنه 

آخه میدونید من چون آندومتریوز دارم.یه دردایی همیشه و دائم دارم .به همین خاطر میگم نشونه متفاوتی نداشتم

سلام پروانه جون ايشاله به زودي  زود نتيجه بكيري وگل پسرت رو بغل بكيري ، راستي قرص رويال ژلي من ...

سلام عزی م نمیدونم تا کی باید بخوری ژل رویالو بعد از انتقالم باید بخوری یا نه شرمنده از دوستان بپرس 

اره با همین دکتر ادامه میدم یکی از بهترین هاست میترسمم بگم داروهامو عوض کنه چون پلی کیستیکم میترسم شدید هایپر بشم

اونو نشنیدم لانه گزینی پسر سخته ولی شنیدم تعداد دختر همیشه بیشتره

انشالله شما هم باهمین یه دونه به مرادت برسی وتونوروز اینده از این روزا به خوبی یاد گنیم

آخه میدونید من چون آندومتریوز دارم.یه دردایی همیشه و دائم دارم .به همین خاطر میگم نشونه متفاوتی نداش ...

انشاالله شما هم میای اینجا خبر باراداریتو میدی و کلی خوشحالمون میکنی

یعنی هیچ کس نمیدونه

عزیزم دل درد عادیه اکثرا بچه ها دارن.تکرر ادرار هم ازعوارض پروژسترون هست.ولی ممکنه باز نشونه ی بارداری هم باشه سعی کن اروم باشی انشاله مامان شدی😍

عزیزم دل درد عادیه اکثرا بچه ها دارن.تکرر ادرار هم ازعوارض پروژسترون هست.ولی ممکنه باز نشونه ی باردا ...

انشالله

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪