2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044425 بازدید | 684389 پست
نه گلم عالیه 😍😍😍

مرسی که جواب دادی. امروز کلی غصه خوردم که چرا دوبرابر نشده. روز نه ازمایش دادم ۱۶۴ بود و امروز که روز ۱۱ بود شده ۲۷۱. پس نگران نباشم؟😍

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
منم ۴روز دوتاباهم زدم خیلی دردناک شده بود بعدش شیاف کرد.من کمپرس یخ گذاشتم خیلی دردناک شدم کیسه ابجو ...

دو تا تو یه سرنگ زدی؟من تو دو سرنگ زد تا الان که درد نداشت روز اول زدم ببینم فردا چی میشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بعدش به دکترم زنگ زدم گفتم کلا پام فلج شده گفت حوله گرم کنم داغ داغ بذارم تا کامل جذبشه دو سه روز ...

اره تزریقات گفت با یه سرنگ داغون میشی دو سرنگ بزن .خدارو شکر درد نداشت .پس چرا دکتر نوشت با یه سرنگ بزن 

اره تزریقات گفت با یه سرنگ داغون میشی دو سرنگ بزن .خدارو شکر درد نداشت .پس چرا دکتر نوشت با یه سرنگ ...

اونا واسه اینکه ما مثلا دوبار سوراخ نشیم اینو میگن ولی نمیگن وه همون یکی دردش بدتره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام خوبی نینی خوبه؟راستی زردی نداشت؟مال من از روز۵ کولیک داره 

سلام عزیزم والا چرا داشت رو ۱۲ بود یروز تو دستگاه گرفتم خونه گذاشتم خوب شد 

کولیک چجوریه؟ این خیلی زور می زنه برای مدفوع کردن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ببین آی وی اف در بهترین حالت و بهترین مرکز ۴۰ درصد احتمال موفقیت هست .منم که مشکلی نداشتم ومشکل ازشو ...

عزیزم منم اون بار که انتقال دادم روز ۱۳ که روز موئدم بود با وجود مصرف دارو پریود شدم ، اصلا به آزمایش خون نرسیدم 😔😔

انشالله انتقال بعدی مثبت میشی 🌹🌹

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام عزیزم والا چرا داشت رو ۱۲ بود یروز تو دستگاه گرفتم خونه گذاشتم خوب شد  کولیک چجوریه؟ این ...

میگن‌مقعدشو چرب کنی  راحت تر مدفوع میکنه خودتم غذاهای ملین بخور گناه داره اذیت میشه