2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044606 بازدید | 684400 پست
سلام زینب جان بچه شما کولیک داشت؟ میشه یه راهکار واسه من بدید دکتر انواع شربت‌ها را داده  ضرر ن ...

سلام عزیزم دخترای گلت خوبن ...ببخشید من جواب میدم اگه نینی کولیک داره ببرش پیش دکتر مقدادی یعنی تنهادکتری که کولیک والرژی رو تشخیص میده وبهترین دارورومیده 

سلام عزیزم چندروز پیش برام پیام داده بودی نتونستم جواب بدم الان یادم افتاد استرس باعث میشه فشارت بال ...

سللم نازنین جون، آره بخدا وگرنه من کجاش فشار داشتم هی گفتن رشدش اینجوره وزنش اونجوره استرس انداختن به جونم الان با روزی 4تا قرصم معلوم نیست کنترل بشه یا نه

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم، والا خوب که چی بگم دائم فشارم 13 به بالاست رفتم متخصص قلب ویزیت شدم اکو و نوار قلبم نرما ...

فشارت از استرسی هست که بهت دادن نگران نباش و سعی کن فکر نکنی عجب دکتر بی فکری بود که اینجوری کرده . انشالا همه چی به خوبی که میخوای پیش میره

راستی دوستان ساک و بستین ؟ من هنوز لباس هارو نشستم . چقدر تنبل شدم . تازه جمعه یکی رو پیدا کردم که ب ...

من همه روشستم 😍ولی هنوز ساک رو نبستم منم هرروز به شوهرم میگم یه سری کارارو بکنه نه خودش انجام میده نه نیذاره خودم انجام بدم البته خودم بدن درد دارم وسریع خسته میشم اصلا حال کارکردن ندارم 

سللم نازنین جون، آره بخدا وگرنه من کجاش فشار داشتم هی گفتن رشدش اینجوره وزنش اونجوره استرس انداختن ب ...

دوست من از هفته ی ۳۴ همش استرس داشت قندش بالابود فشارش بالابود امپول بتازد قندش بالاتر رفت  ریه جنین تشکیل نشده بود اینقد که استرس کشید هرروز سونو وان اس تی نیداد اخرشم هفته ی ۳۸ نینی سالم وسلامت باوزن خوب دنیا اومد نگران نباش ...راستی درباره ی سونو بیوفیزیکال پرسیده بودی من سر پسر بزرگم هردوهفته یبار میرفتم یه سونوئه واسه تشکیل شدن ریه ومغز وقلب وچندچیز دیگه بررسی میکنن عددکاملش ۸هست اگه نمره کامل ۸باشه یعنی بچه کامله واماده بدنیا اومدنه 

سلام مرسی عزیزم  مطبش کجاست ؟شبها خواب نداریم

دوتابرادرن بهروز مقدادی وبهزادمقدادی یکی مطبش شهرانه یکی هم فک کنم تهرانپارسه اونیکه شهرانه خیلی عالیه دوست من  هرجا میبرد بچشو تشخیص نمیدادن اخر سر دکتر مقدادی تشخیص داد رفلاکس وکولیک والرژی داشت الان سرچ میکنم ادرس وشماره دقیقشو میگم بهت ولی اخرسالی فک نکنم نوبت بدن خیلی خیلی شلوغه 

اره عزیزم خودم میدونم بی علت نیست اینجا به زور پنج تا رو چپوندن تو یک بسته. خودشونم میدونن جنین کیفی ...

نه اصلا اینطوری نیست ک فکر میکنی.

چیزیک گفتم اصلا ربطی ب کیفیت نداره

دو روزه و سه روزه کیفیتشون یکیه

فقط میگم ممکن بود سه روز بزارن مثلا پنج تا جنینت میشدن چهار تا. اینکه مثلا یه دونه اش از بین میرفت ربطی به کیفیتشون نداره. کاملا طبیعیه برا تمام جنین ها همچین چیزی پیش میاد. هر روز ک میگذره تعدادشون کمتر میشه. 

منظورم اینه کیفیت جنین ها متفاوته ولی چ دو روزه فریز بشن چ سه روزه فرقی نداره

نگران و ناامید نباش خداروشکر شرایطت خوبه توکل ب خدا

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فداتشم عزيزدلم زنده باشي الهي به حق امام زمان قسمت شما و همه منتظرا❤️❤️❤️❤️ عزيزم اون پستي كه برا ...

قربونت عزیزم ممنون دوستم 😘😘 الهی آمین🌹

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

خانما زنگ زدم مامای دکترم گفتم خونریزی دارم دوازده انتقالم پرسید اسپرم شوهرت ضعیف بوده ؟گفتم اره با fnaبوده گفت اوخ  پس خیلی ضعیفه fna هیچکدومش نمیشه داروهاتو قطع کن.میگه اونایی هم که مثبت میشه بعد سقط میشه  

اگه نمیشه پس چرا انجام میدن؟ جنینارا بهم گفتن خوبن.اسپرم هم که گفتن خوبه

یا رب العالمین