2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044571 بازدید | 684399 پست
وای منم دوتارو با یه سرنگ زده بودم یعنی فرداش فلج شدم تا ده روز مردم و زنده شدم خوب کاری کردی اخه رو ...

مشکلی ایجاد نمیکنه؟این زیاد درد نداشت تو دو تا سرنگ زد گفت تو یکی باشه ابسه میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو رو خدا دعاکنین من بمیرم تورو خدا ....خون گریه میکنم..‌‌..شوهر بدبختم واییییی خدا دیگه منو ببر‌‌‌.

عزيزم حق داري، هممون ناراحت ميشيم و نا اميد ولي حيفه بخدا، الان بايد قوي باشي و زندگيتو جمع كني و نزاري اتفاق بدتري بيفته.

دنيا كه به آخر نرسيده، انشاالله ايندفعه دوباره تلاش ميكني. 

شايد اگه مي موند يه مشكلي پيدا ميكرد، خدا نخواسته درگير اين قضايا بشي و خواسته بچه سالم و صالحي توي دامنت بزاره، چرا اينجوري فكر نميكني. 

كلي مثال ميتونم برات بيارم ولي اينجا باردار داريم، يوقت باعث استرسشون ميشم، پس سعي كن قوي باشي و زودتر خودتو جمع و جور كني.

فردا چندتا گلدون بگير و بهش رسيدگي كن، حالت بهتر ميشه انشاالله🌸🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مشکلی ایجاد نمیکنه؟این زیاد درد نداشت تو دو تا سرنگ زد گفت تو یکی باشه ابسه میکنه

آره بابا خییلی سخته روغنیه  

هنوز اول کاره همون یکدونه ش هم بعد یک مدت کلا جاش درد میگیره و اذیت میکنه ، یکی دوتا نیست که 😐😐😐

حتما تو دوتا سرنگ بزن 

خدا اگه منو ببره راحت میشم من دیگه تحمل ندارم به کجابرمیخورد اگه امشب منم مثل اون زنای حامله تو مطب ...

عزیزم تو رو اینجوری نگو انشاءالله دفعه بعدی 

مگه یه فرشته نداری؟  حالا دومی هر وقت داد 

ب نظرت مثبت نشده بودم سنگینتر نبودم

این حرفو نزن گلم. تو مرکز ما یه خلنومی از شاهرود اومده بود. همدان انجام داده بود نشد. تهران تو رویان انجام داد نشده بود. اومده بود مرکز ما سه قلو باردار شد. تو هفت ماهگی به خاطر پاره شدن کیسه ی آب بچه ها رو از دست داد. فک کن بچه ی کامل بودن تقریبا واسه شما که چند تا سلول بود. این دفعه دوباره قوی اومده بود میگفت اگه یکبار شدم بازم میشم. قوی باش عزیزم بازم میشی به لطف خدا. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خدا اگه منو ببره راحت میشم من دیگه تحمل ندارم به کجابرمیخورد اگه امشب منم مثل اون زنای حامله تو مطب ...

از صمیم قلب از خدا میخوام به تو و همسرت صبر بده و بزودی خوشحالتون کنه.

دوستان امپول پروژسترون دارم میرم میزنم واسه انتقال روزی دوتا دکتر گفت دو تا رو تو یه سرنگ بزن ولی تز ...

منم ۴روز دوتاباهم زدم خیلی دردناک شده بود بعدش شیاف کرد.من کمپرس یخ گذاشتم خیلی دردناک شدم کیسه ابجوش گذاشتم داغ داغ خیلی خوب بود دوروز بعد اثری از درد مپولا نبود.یه شب قبلش اینقدر دردناک بود که گریه میکردم

یا رب العالمین
تو زندگی من نیستی که بدونی چه تیکه ها شنیدم 

باور كن منم امشب داييم حرفي زد كه ناراحت شدم، ولي گور باباي همشون، تو بايد كانون زندگيتو گرم نگه داري، بقيه يه حرفي ميزنن و ميرن زندگيشونو ميكنن. حيفه بخاطر حرف يه سري آدمي كه حرف رو مزه نميكنن تو دهنشون، بخواي زندگيتو تلخ كني.

الان كه كرونا هم هست، بهونه داريم 

من هميشه بهشون ميگم يدونه ميخوام، عجله اي ندارم. فعلا دارم عشق و حال ميكنم

دهن همشونو ميبندم، الانم كه بهونه كرونا رو ميارم 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
تو رو خدا دعاکنین من بمیرم تورو خدا ....خون گریه میکنم..‌‌..شوهر بدبختم واییییی خدا دیگه منو ببر‌‌‌.

نگرانتم، بيشتر بيا اينجا با بچه ها حرف بزن عزيز دلم

من بعدش به دکترم زنگ زدم گفتم کلا پام فلج شده گفت حوله گرم کنم داغ داغ بذارم تا کامل جذبشه دو سه روز هر یه ساعت گرم میکردم.روز بعدش رفتم و با دوتا سوزن زدم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
Ivf کرده بود برایه تعیین جنسیت؟؟؟ یعنی ivfبرایه جنسیت هم اشتباه میشه

ببين من خيلي در جريان كاراش و درمانش نبودم، اينايي رو هم كه ميدونم، مامانم ريز ريز گفته. وگرنه هيچ كس خبر نداره