2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044582 بازدید | 684400 پست
ممنون. من جنینام بی و سی. اصلا امید ندارم☹️

اتفاقا من از اتاق عمل و دکترا راجب گرید بی پرسیدم، گفتن که اصلا ربطی نداره به گرید جنیم میره تو رحم کلی فرق داره تا آزمایشگاه، اینم بگم من 18 تا جنینم همش بی بودا، وقتی از فریز در میارن بعضی هاش رشد میکنن بهتر میشن 

تو. همین نی نی سایت ی خانمه پنج تا انتقال داده بود که گریدای ای و بی سی بودن، هر پنج تاش گرفته بود، مجبور شده بود که چند تاشو از بین ببره، هر چی خدا بخاد همون میشه ،مال من بلاست بود انقد با کیفیت بود نگرفت که چرا ناامیدی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا من از اتاق عمل و دکترا راجب گرید بی پرسیدم، گفتن که اصلا ربطی نداره به گرید جنیم میره تو رحم ...

توکلم بر خداست🤲❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
بچه ها خیلی ناراحتم دلم خونه بازم یه جنین برام تشکیل شد دومین باره پانکچر میکنم هر دفعه یه جنین دفعه ...

عزیزم منم فقط دوتا جنین برام تشکیل شد قرار بود اگه یه جنین میشه باز پانکچر کنم که دوتایی انتقال بدم شمام هربار نباید یه جنین انتقال بدی دوبار پانکچر کن که دوتا جنین باهم انتقال بدی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
هفته 34، دکترم برای 39 هفته برام تاریخ سز زده، دفع پروتئین تا حالا سه بار دادم نداشتم خداروشکر یه با ...

من هم دیابت بارداری داشتم هم فشار  فشار م اول بارداری۱۳رو۷ بود  بعد با کنترل غذا ۱۲ رو۷ شد دکتر جز اسپرین قرص نداد اخر بارداری هفته ۳۸ بودم شد۱۳ رو۸ دکتر گفت خطرناکه باید زود سزارین بشی قبل هفته۳۹ ازمایش دفع پروتیین ندادم تا روز عمل ازم از مایش پره اکلامسپی یا دفع پروتیین گرفتند دیدند دارم شب تا صبح عمل من نزدیک۱۶ تا سرم زدند ودستگاه فشارم وصل بود تا صبح  دستو پاهام تا دو هفته باد داشت عزیزم فقط بافشار سنج فشار وکنترل کن ونمک و استرس حذف کن ۴هفته دیگه تحمل کن بیشتر غذای سبک کبابی بی نمک بخور اگه وزن نی نی خوب باشه زودتر در میارند 

گرونه هچینگ؟

نه من شهریورماه برای هچینگ دوتا جنین ازم ۱۴۰ تومن گرفتن..در ضمن فرتیل سی ام هم بهتره روزی ۳تا خورده بشه ،،،رو بستش هم نوشته سه تا منم همین کارو کردم...

نه عزیزم دکتر خودمون انتقال نمیده ،کاملا شانسی هست ،زینبی گفت پی آر پی انجام نمیدن ،هچینگ برای من ان ...

نمیدونم شاید برا من شانسی بوده که اون روز خود حافظی بود و برام انتقال داد...نمیدونم چرا به جای اینکه بنویسم پی آر پی انجام نمیدن چون قبولش ندارن نوشتم هچینگ انجام نمیدن،،،احتمالا بخاطر اینکه ساعت ۵ صبح پیام دادم مغزم هنگیده بود🙈

به هر حال برا منم فقط هچینگ انجام دادن،،،رویان کلا پی آر پی انجام نمیده