2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست
میدونین هزینه هچینگ چقد میشه؟ می خوام منم بگم به دکترم. این آخرین فرصتمه

من سه تا جنین برام انتقال دادن یکیش خودش هچینگ شد اما دوتا که ضعیف تر بودن و گرید بی جنین شناس هچینگ کرد هزینشم ۱۴۰ بود تو رویان

فدات عزیزم ،انشالله هممون از این چشم انتظاری دربیایم و خانم های باردار هم به سلامتی فارغ بشن  ...

انشاالله...دکتر خودم که حافظیِ فکر کنم برام انتقال داد آخه انتقال و مث اینکه خود دکترت باید انجام بده...اتفاقا من هچینگ و وی آر پی و با هم خواستم گفتن مرکز ما هچینگ نمیکنه چون قبولش نداره و اثبات شده نیست اما هچینگ و برام تو پرونده نوشتن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم . از اینکه این همه بهم ریخته ای ناراحت میشم . اینو بدون اول از همه خدا باید بخواد تا نخوا ...

اره عزیزم. شاید اگه کرونا نبود یا حتی زمانی که میرفتیم ابن سینا محیط و برخورد خوب و دکترای خوب میدیدم هیچ وقت اسیر این مرکز مزخرف نمیشدم. البته آمار بارداری توش بالاست. ولی من اصلا به هیچ عنوان حس خوبی نسبت بهش ندارم. الان اسیرش شدم و کار دیگه ای هم از دستم بر نمیاد جز یاس و نا امیدی و غصه خوردن. این بسته رو هم انتقال بدم ببینم تکلیفم چی میشه و خدا برام چی میخواد. یا برای ادامه ی درمان میرم تهران یا مستقیم اسپرم اهدایی با آی یو آی. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
من از جنین شناس پرسیدم گفت هیچ فرقی بین فریز دو روزه و سه روزه نیست. تنها فرقشون اینه که ممکنه تعداد ...

اره عزیزم خودم میدونم بی علت نیست اینجا به زور پنج تا رو چپوندن تو یک بسته. خودشونم میدونن جنین کیفیت نداره. بایستی منتظر ادامه ی رشد میموندن که نموندن. فقط پول انتقال باید بدم و آمپول زدن. دیگه کاریه که شده. توکل بر خدا

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خب فدات شم من کیست آندومتریوز دارم 😔😔

آندومتریوز ذخیره رو میاره پایین شکر خدا برای شما خوبه چرا ناراحتی؟ توکلت به خدا باشه دوست من با وجود آندومتریوز پارسال ناخواسته باردار شد

سلام خانما من امیدخدا اخرای اردیبهشت انتقال دارم .. دکترم فرتیل سی ام و امگا3و زینک و د3داده دیگه چیا خوبه بخورم؟ روزی چند تافرتیل سی ام بخوری خوبه؟؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
ممنون عزیزم. خداروشکر پس زیاد نیس. من تبریزم مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی. اگه تهران اینقده احت ...

خواهش گلم ،منم جنین هام ۳ روزه بودن ،انشالله که با همینها مامان میشی 😍🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
4

مهگل منم مام میرم کی انتقالته؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
عزیزم هچینگ خیلی تو لانه گزینی تاثیر داره من دوتا جنین گرید بی داشتم که برام هچینگ کردن هردوشم گرفت. ...

گرونه هچینگ؟

انشاالله...دکتر خودم که حافظیِ فکر کنم برام انتقال داد آخه انتقال و مث اینکه خود دکترت باید انجام بد ...

نه عزیزم دکتر خودمون انتقال نمیده ،کاملا شانسی هست ،زینبی گفت پی آر پی انجام نمیدن ،هچینگ برای من انجام دادند

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عه چه حیف کاش برا منم انجام بدن. توکل ب خدا

انشاالله اونجوري كه ميخواي بشه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام خانما من امیدخدا اخرای اردیبهشت انتقال دارم .. دکترم فرتیل سی ام و امگا3و زینک و د3داده دیگه چی ...

سلام عزيزم فرتيل سي واسه ك انتقال هم تجويز ميكنن؟ اينا رو فك كنم واسه پانكچر بايد بخوريم كه تخمك هامون با كيفيت باسه يعني براي انتقال هم تاثير دارن؟ شما كدوم دكتر براتون نوشتن؟