2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست
خانما زنگ زدم مامای دکترم گفتم خونریزی دارم دوازده انتقالم پرسید اسپرم شوهرت ضعیف بوده ؟گفتم اره با ...

گیسو جان امید ب خدا

این حرف ماما رو ک از روی ناآگاهی گفته حتما با دکتر و مسئول بخش درمیون بزار که بهش تذکر بدن حرف بی ربط نزنه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوست من از هفته ی ۳۴ همش استرس داشت قندش بالابود فشارش بالابود امپول بتازد قندش بالاتر رفت  ریه ...

چه سونوی خوبیه چرا دکتر من هیچوقت برام ننوشت این بار برم حتما بهش میگم

خدا کنه پسر منم سالم به دنیا بیاد برام دعا کن عزیزم

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم دوست خوبم دعا کنید برام تو سال جدید دلم شاد بشه عیدیم از امام زمان بگیرم روز تولدش میرم ازمای ...

عزیزم منم پی آر پی شدم، الانم روز نهم هستم نمیدونم مثبته یا نه، فقط خاستم اینو بهت بگم نماز استغفار خیلیییییی خوبه حتما بخون ان شاء الله خدا حاجتتو میده،میگن کسی نخونده که صاحب بچه نشه فقط استرس نداشته باش توکل کن به خود‌ش

بچه ها خیلی ناراحتم دلم خونه بازم یه جنین برام تشکیل شد دومین باره پانکچر میکنم هر دفعه یه جنین دفعه اول رویان بودم ایندفعه اومدم مام گفتم حتما اینجا بهتره اینجا یه جنین برام تشکیل شد بخدا خسته شدم همسرم کارگره دفعه اول رویان 11تومن هزینه میکرو کردم ایندفعه مام 20تومن هیچی که هیچی هزینه به کنار از شهرستان بکوب برو تهران خستگی راه به بدبختی مرخصی گرفتن همسرم از محیط کارش دارم دیونه میشم دیگه جونی برام نمونده برام دعا کنید خیلی حالم بده 

من میخوام ساعت ۶عصر بزنم پنجشنبه انتقالم ۱ اونو چطور بزنم ؟

اونو خودشون تو بیمارستان میزنن کجا اناقال میدی ؟

من مام بودم روزی که انتقال دادم رفتیم اونجا خودشون امپولو زدن دیگه من نزدم خونه من 12 به 12 میزنم امپولو شیافم 12 شب

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
بخدا باورم نمیشه، الهی که هر کی ارزو داره خدا بهش بده، صبح دیدم اولش گفتم خدایا بازم منفی، دیگه گفتم ...

تبریک میگم. انشالله سالم زایمان کنی عزیزم🤲❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
چه سونوی خوبیه چرا دکتر من هیچوقت برام ننوشت این بار برم حتما بهش میگم خدا کنه پسر منم سالم به دنیا ...

اگه نیازباشه دکتربرات مینویسه چندروز پیش نینی همسایه ماهم ضربان قلبش نوسان داشت دکتربراش سونو بیوفیزیکال نوشت ...مطمئن باش پسرک شیطونت سالم وسلامت میاد بغلت 

دور ناف خودش میزد ولی عضلانی بلد نیست نمیدونم چکار کنم واسه بعد انتقال

منم شوهرم اوایل میگفت نمیزنم میترسید، خودش قبلا تو هلال احمر یاد گرفته بود، الان دیگه هر روز دوتا امپول میزنه منو، کلا پروژسترون درد داره ول چه میشه کرد به شوهرت بگو بره چند جلسه یاد بگیره فوری بازم خوبه ان شاء الله باردار شدی احتمال داره تا چند ماه امپول بزنی

هفته چندی؟اگه فشارت بالا باشه ۳۸ سزارین می‌کنند منم آخراش فشارم رفت بالا دفع پروتئین موقع سزارین ازم ...

هفته 34، دکترم برای 39 هفته برام تاریخ سز زده، دفع پروتئین تا حالا سه بار دادم نداشتم خداروشکر یه بار 24 ساعته دوبارم معمولی، امروزم دارم 24 ساعته میدم ورمم فقط کمی پاهام داره دیگه ببینم خدا چی میخواد

شما برای فشار بستری شدی؟

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه ها خیلی ناراحتم دلم خونه بازم یه جنین برام تشکیل شد دومین باره پانکچر میکنم هر دفعه یه جنین دفعه ...

عزیزمممم. میفهممت☹️ انشالله همون یک جنین برات بگیره🤲❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
فدات شم انشالله. انشالله که همونا دو تا فسقل صحیح و سالم برات میشن 😍😍😍 راستی قبل پانکچر ال دی مص ...

مرسی عزیزه دللم .آره گلم من یه بسته دزوسپتیو استفاده کردم چون ال دی بهم نمیسازه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بچه ها خیلی ناراحتم دلم خونه بازم یه جنین برام تشکیل شد دومین باره پانکچر میکنم هر دفعه یه جنین دفعه ...

عزيزدلم چندتا تخمك داشتي؟ توكلت به خدا باشه يكي از بچه هاي همين تاپيك با يدونه جنين باردار شد گلم. علتشو يكم پيگير باشيد اخه دليلش چيه يدونه تشكيل شده😞

خداياشكرت....❤️