2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست
https://s16.picofile.com/file/8427872292/45582CEB_D882_4C06_8FDC_1E8F0132ABE3.jpeg   🙈🙈🙈

مبارک باشه خانووووم🎉🎉🎉 

چه خوشرنگ😍 چه عیدی بشه امسال

برام من و همه ی بچه ها دعا کن عزیزم😘

انشالله بارداری و زایمان خوبی داشته باشی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
@alaae     عزیزم اگه منظورت هچینگ جنین هست هزینش زیاد نیست حدود ۲۰۰ تومن ایناست ولی خراش ...

عه چه خوووب. ممنونم عزیزم که صدام کردی و جواب دادی.

یعنی میشه ان شاالله منم نتیجه بگیرم. فقط همین دوتا جنینو دارم بعدا هم برام مقدور نیس دوباره شروع کنم. ان شاالله هممون سال اینده نی نی های تپل مپل مونو بغل بگیریم و خوب تربیت شون کنیم. ان شاالله بشن سرباز آقا امام زمان عج

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین بنظرم برای هچینگ جنین باید قوی باشه تا بتونه به مرحله بلاست برسه که بعد هچینگ کنن    ...

اهان ینی باید بلاست بشن بعد هچینگ کنن؟ برا من جنینام 3 روزن. خانومه گف یکیشم کامپکته که نمی دونم چیه. ولی گریدشونa بود هر دو. امکان داره بلاست نشن؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببین بنظرم برای هچینگ جنین باید قوی باشه تا بتونه به مرحله بلاست برسه که بعد هچینگ کنن    ...

ببخشید من سوال زیاد دارم. خراش رحم رو برا همه انجام میدن یا فقط اگه آندومتر نازک باشه؟

اهان ینی باید بلاست بشن بعد هچینگ کنن؟ برا من جنینام 3 روزن. خانومه گف یکیشم کامپکته که نمی دونم چیه ...

کامپکت یعنی متراکم. یعنی تعداد سلولاش کامل شده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
کدوم مرکزی ،من رویان هچینگ کردم ۱۰۰ یا ۲۰۰ شد ،دقیق یادم نیست

ممنون عزیزم. خداروشکر پس زیاد نیس. من تبریزم مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی. اگه تهران اینقده احتمالا اینجا ارزونتر باشه

ببخشید من سوال زیاد دارم. خراش رحم رو برا همه انجام میدن یا فقط اگه آندومتر نازک باشه؟

همه ميتونن انجام بدن ، خراش جنين ، مثل مكانيزم بهبود زخم و حركت سلول به سمت زخم عمل ميكنه و شانس لانه گزيني را ١٠ درصد افزايش ميده 

خراش رو برای خانومایی که آندومترشون ضخیمه انجام میدن

ببين عزيزم، هچينگ رو جنين شناس بايد تشخيص بده، من ايندفعه به دكترم پيشنهاد دادم، گفت جنين شناس اگه ت ...

عه چه حیف کاش برا منم انجام بدن. توکل ب خدا

کامپکت یعنی متراکم. یعنی تعداد سلولاش کامل شده

ممنونم ک جواب دادی عزیزم. این ینی میشه امید داشت؟ در مورد سلولا نمیدونم چیزی

همه ميتونن انجام بدن ، خراش جنين ، مثل مكانيزم بهبود زخم و حركت سلول به سمت زخم عمل ميكنه و شانس لان ...

ممنونم گلم ک جواب دادین

خراش رو برای خانومایی که آندومترشون ضخیمه انجام میدن

عه چه جالب. پس من اشتباه متوجه شدم. اینجا از یکی از دوستان اینجوری تو ذهنم مونده بود. ممنونم گلم

دوستان جنین من دوروزه میشه فک کنم😑 نوشته دوازده ام pick up شده و چهاردهم فریز. دوروزه 😭😭😭😭 فک ک ...

من از جنین شناس پرسیدم گفت هیچ فرقی بین فریز دو روزه و سه روزه نیست. تنها فرقشون اینه که ممکنه تعداد جنین هات در روز دوم بیشتر باشه و روز سوم کمتر بشه یعنی هر روز که جنینا داخل انکوباتور هستن و رشد میکنن ممکنه یه تعدادیشون از بین بره. فقط همین. که این کاملا طبیعیه 

ممنونم ک جواب دادی عزیزم. این ینی میشه امید داشت؟ در مورد سلولا نمیدونم چیزی

از روز لقاح تا روز پنجم، هر روز ک میگذره جنین تقسیم سلولی می کنه. بهتره که تعداد سلولاش زوج باشه. یعنی بصورت متقارن تقسیم داشته باشه.

جنین کامپکت یا امبریو جنینی هست که بعد از لقاح، ۳ روز رشد کرده. جنین کامپکت قبل از مرحله بلاستوسیست ( ۵-۶ روزه) میشه. 

کامپکت یعنی چیزی ب بلاست نمونده

بنظرت واقعا شانس موفقیت رو میبره بالا؟؟

عزیزم هچینگ خیلی تو لانه گزینی تاثیر داره من دوتا جنین گرید بی داشتم که برام هچینگ کردن هردوشم گرفت... البته شرایط رحم هم موثره تو مثبت شدن

درضمن هچینگ و برای جنین سه روزه هم انجام میدن فقط برای پنج روزِ نیست