2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044496 بازدید | 684391 پست
کامپکت یعنی متراکم. یعنی تعداد سلولاش کامل شده

فداتشم عزيزدلم زنده باشي الهي به حق امام زمان قسمت شما و همه منتظرا❤️❤️❤️❤️

عزيزم اون پستي كه برام گذاشتي ريپلاي نشد❤️

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما من امیدخدا اخرای اردیبهشت انتقال دارم .. دکترم فرتیل سی ام و امگا3و زینک و د3داده دیگه چی ...

من اينجا از بجه ها شنيدم كه شكمت روبا روغن سياه دانه  ماساژ بدي دمنوش   دارچين واينا بخوري لبنيات كمتر باسه كلا ميگن واسه انتقال رحم سرد نباشه روزاي اخر قبل انتقال هم نشاسته دار بخور اين چيزايي كه از بجه هاي كه انتقال دادن  همين جا كفتن

اهان ینی باید بلاست بشن بعد هچینگ کنن؟ برا من جنینام 3 روزن. خانومه گف یکیشم کامپکته که نمی دونم چیه ...

عزیزم کامپکت همون جنین سه روزه رو میگن جنین هات هم گریدشون aهست انشالا حتما بلاست میشن چرا نشن 

عزيزمي😍😍 خب خداروشكر كه مركز هم هواتو داره و وقتت اكي هست از الان🌸 الان وقت اينه كه از زندگي دونف ...

قربونت برم انشالله. انشالله که خودتم این دفعه مامان میشی عزیزم 💋❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آندومتریوز ذخیره رو میاره پایین شکر خدا برای شما خوبه چرا ناراحتی؟ توکلت به خدا باشه دوست من با وجود ...

عزیزمی مرسی از صحبتات میدونی توی این راه اینقد دیگه هر دفعه یه مریضی جدید پیدا کردم دیگه همش نگرانم البته اول توکلم به خداس. ممنونم گلم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ببخشید من سوال زیاد دارم. خراش رحم رو برا همه انجام میدن یا فقط اگه آندومتر نازک باشه؟

نه عزیزم برای بیشتر کردن احتمال لانه گزینی با نظر دکتر برای بیشتریا انجام میدن البته بعضی دکترام بهش اعتقاد ندارن

بچه ها من ازمايش دادم ساعت ١٢ اماده ميشه برام دعا كنيد مهربوناي من❤️❤️

بسلامتی مامان مهربون. منتظر خبر خوشت هستیم❤️

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
سلام عزيزم فرتيل سي واسه ك انتقال هم تجويز ميكنن؟ اينا رو فك كنم واسه پانكچر بايد بخوريم كه تخم ...

فرتیل سی ام مال قبل انتقاله

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم