2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044666 بازدید | 684402 پست
گل من نگران نباش شما گریدت بالا نیست اگر رو تعداد تخمکت تاثیر داشت تو ذخیرت هم نشون میداد ذخیره بالا ...

به خدا قسم که خیلی همتون گلید که اینقد خواهرانه راهنمایی میکنید باشه عزیزم مرسی که گفتی توکل به خدا 💋❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونین هزینه هچینگ چقد میشه؟ می خوام منم بگم به دکترم. این آخرین فرصتمه

کدوم مرکزی ،من رویان هچینگ کردم ۱۰۰ یا ۲۰۰ شد ،دقیق یادم نیست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
وای فدای تو که اینقد خوشبین و آرومی. آره دقیقا امروز از نماز صبح دیگه نخوابیدم با خودم گفتم شاید واق ...

عزيزمي😍😍 خب خداروشكر كه مركز هم هواتو داره و وقتت اكي هست از الان🌸 الان وقت اينه كه از زندگي دونفره لذت ببريد كه بعد از عيد شرايط عوض ميشه و مامانِ فرشته هاي نازنينت ميشي انشاالله🥰🥰

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خانما خواهش میکنم کمکم کنید من تعیین جنسیت کردم برایه پسر امروز رفتم سونو میگه دختره دوباره رفتم پیش ...

خواهر منم جاي ديگه گفتن دختره، دكترش گفت پسره. اين داستان همينجوري ادامه داشت و سيسموني پسرونه خريده شد، تا اينكه به دنيا اومد ديديم دختره 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خانما هزینه هچینگ و خراش کسی میدونه چنده؟

هزينه خراش توي بيمارستان آبان براي من ٢/٥ شد

جوابش اومد منفیه زده ۱

عزيييزمممم، ايشالا بعد عيد با حال خوب ميريم تو سيكل😍 

سعي كن از لحاظ روحي و جسمي خودتو تقويت كني🌸

ببین بنظرم برای هچینگ جنین باید قوی باشه تا بتونه به مرحله بلاست برسه که بعد هچینگ کنن    ...

نه عزیزم اتفاقا هچینگ مال جنینای ضعیفه. چون خودشون نمیتونن پوسته رو بشکافن هچینگ بهشون کمک میکنه راحت تر از پوسته دربیان. هچینگ یعنی خراش دادن یه لایه از پوسته ی جنین. اینجوری راحت به مرحله ی بلاستوسیست میرسن. یعنی اول هچینگ میکنن بعد بلاست میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بنظرت واقعا شانس موفقیت رو میبره بالا؟؟

بله خیلی زیاد

اتفاقا هچینگ مال جنینای ضعیفه. چون خودشون نمیتونن پوسته رو بشکافن هچینگ بهشون کمک میکنه راحت تر از پوسته دربیان. هچینگ یعنی خراش دادن یه لایه از پوسته ی جنین. اینجوری راحت به مرحله ی بلاستوسیست میرسن. یعنی اول هچینگ میکنن بعد بلاست میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
https://s16.picofile.com/file/8427872292/45582CEB_D882_4C06_8FDC_1E8F0132ABE3.jpeg   🙈🙈🙈

اووووووف

جون بابا چه كردي😂 مبببباركهههه💃🏼💃🏼💃🏼

بنظرت واقعا شانس موفقیت رو میبره بالا؟؟

ببين عزيزم، هچينگ رو جنين شناس بايد تشخيص بده، من ايندفعه به دكترم پيشنهاد دادم، گفت جنين شناس اگه تشخيص بده كه نيازه انجام ميده