2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044668 بازدید | 684402 پست
عزیزم تو مرکز مام میگن تا b خیلی خوبه

B بلاست یا ۳ روزه عزیزم ؟آخه مام فقط بلاست انتقال میده  

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه گلم. بعد از عید. اخی انشالله میگیره. توکل بر خدا. خبرشو بده منم دلشاد بشم عزیزم❤️❤️❤️

ماهنده جون جنینات بلاست ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم. گریدشون معمولیه. ولی خب برای شروع خوب بود خداروشکر. هیسترو خودم خواستم. حالا امروز با م ...

گلم انشالا با همون اولین انتقال مثبت میشی به تابستون و اینا نمیرسه! جنینات چند روزن عزیرم؟

گلم انشالا با همون اولین انتقال مثبت میشی به تابستون و اینا نمیرسه! جنینات چند روزن عزیرم؟

انشالله. خدا از دهنت بشنوه گلم🤲❤️ نمیدونم الان اتفاقا آستاره جون هم پرسید الان دیدم سه روزه هستن

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
الهی شکر مبارک باشه عزیزم 😍😍 روز چندم تست زدین؟ و چ کارایی انجام دادین و رعایت کردین؟  من &n ...

فداتشم مهربونم من روز ٧ تست زدم😂من قبل از انتقال نشاسته خوردم بعدشم خوردم تا ٥ روز بعداز انتقال پاچه خوردم همون روز ناهار ماكاروني بدون رب و ادويه ژله خوردم توالت فرنگي استفاده ميكنم و بيشتر به پهلو چپ ميخوابم عزيزم. انشالله با خبراي خوب خوشحالمون كني😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
منم زنگ زدم بهم اجازه نداد زود برم آزمايش😢😢😢 گفتم چهارشنبه وقت بده بيام پيش دکتر، گفت شما کارت ب ...

اره خوب شد زنگ زدم وگرنه دوباره بايد تكرار ميكردم. عزيزم انشالله مثبت مثبتي😍😍😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
نمیدونم گلم. تو برگه در مورد سنشون ننوشته چیزی. حالا بازم برم بگردم تو مدارک شاید پیدا کنم

هر چی هستن انشالله که با همینها نتیجه میگیری  😊

هر چی هستن انشالله که با همینها نتیجه میگیری  😊

انشالله. حالا شروع رو کردم. توکل بر خدا. یکساله به ما گفتن جز اهدایی راه دیگه ای ندارین. همین هم فرج بود برای ما. خداروشکر🤲❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم سه روزه هستن. خیلی کوچولوان نه؟

نه گلم ،خوبن دیگه ،کم کم تقسیم سلولی میکنن و بزرگتر میشن 

جنین های منم ۳ روزه ان 

تازه رویان دو روزه هم انتقال میده