2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تجربه کردم عشق واقعی رو 

ببین اینو فقط از من بشنو ک عاشق شدم عاشق واقعی عشق مثه یه مریضی میمونه ک رخنه می‌کنه تو روح و روان آدم خیلی هم یهویی پیش میاد میبینی تا مغز استخون طرفو میخوای هیچ جوره بدی هاش ب چشمت نمیاد رفتار بدی بکنه ممکنه اول ناراحت شی اما یادت می‌ره زشت باشه ب چشم تو جذابه حتی با تمام بد بودناش بازم راضی ب جدایی ازش نیستی اینارو من از سال ۹۵ ک با شوهرم نامزد کردم تجربه کردم تا الان ک تو زندگیم هزارتا اختلاف پیش اومد کتک خوردم ازش بد اخلاقی دیدم خیانت دیدم اما بازم دوسش دارم اما نه مثل قبل از وقتی خیانت کرد دیگه مثل قبل نیست عشقم اما هنوزم هست تو قلبم ک نمیتونم ازش طلاق بگیرم 

عشق همینه

و تو این دوره کم پیش میاد آدم عاشق بشه چرا؟ چون همه بخاطر رل زدن های متعدد تنوع طلب شدن و عاشق کسی نمیشن 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

از آرامش اون آروم میشی

غصه ش غصه ی توئه 

دردش درد توئه 

بدون اون نفس کشیدن مرگه

هر کاری کنی حالش خوب شه

هر ثانیه وقت خالیش رو با تو بگذرونه

فقط خودتو بخواد با وجود همه ی نکات منفی تو وجودت

الان که اینا رو گفتم یادم افتاد چقدر عشقمو دوست دارم، چون همه ی اینایی که گفتم رو داره تو وجودش

حقیقتا وصف نشدنیهههههه 

۴ساللللل فقط دلم به عکسش خوش بود 

دیگه بعد اینکه پیام دادم و بهش گفتم گفت نمیشه نگاه نمیکنم عکسشو،

ولی هنوزم هست 

همیشه هست تو قلبم ،

اون میخندید میخواستم بمیرممممم از خوشییییی،

اصن نگاش میکردم قلبم هزار تا میزد ،

حالا یه ادم کاملا معمولی از ظاهر،

اما اما اما برای من فوق العاده خاصه 🥲❤️

دلم میخواد هرچییییی داشتمو نداشتم و میدادم به اون🥲🚶

اصن دلم میخواد  خدا عمرمو بزاره رو عمرش❤️

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........