2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044664 بازدید | 684401 پست
عزیزم شما چرا هربار ivf فقط ۱_۲ تخمک داری ؟؟ علتشو میدونی؟ آخه منم مشکلم تقریبا همینه

من ذخیره تخمدانم پایینه الانم دکتر بهم گفته اندومتریوز داری نمیتونم انتقال بدم یه امپول میکرورلین داده بزنم گفته یکی دیگه از دلایل کمبود تخمکم همین اندومتریوز

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باورت ميشه امروز كل روزو بخاطر نديدن لك لانه گزيني استرس كشيدم😐😐😐گفتم حتما نيست كه لك نديدم😢

ببین عزیزم تا حالا شوخی و خنده بود اما انقد خودت رو اذیت نکن. الهی شکر که لک ندیدی. ایشالله هیچ وقت نبینی! لک جز استرس چیزی نداره

بعضی وقت‌ها توی این راه سخت با چیزهایی مواجه میشی که فکر نمیکردی اصلا وجود دارن. مخصوصا برای ماها که هر هشداری که باردارهای معمولی به فلانشون میگیرن برای ما شوک بزرگیه و گمون کنم هممون یه لحظه تا تهش رو تصور می‌کنیم که آخ نکنه سقط شه و من دیگه جنین ندارم و ذخیره ام کمه و داروها که دیگه نیستن و هزینه اش رو چیکار کنم و چه جوری مرخصی بگیرم و‌ دکتر نصر هم که رفت و ...

حالا بیا و خودت استرس اضافه نکن به خودت. ما همینجوریشم پیرمون درومده 😞

مباركت باشه  ايشاله بعد٩ ماه ني ني ت رو سالم بغل بگيري ،بار اول نبود انتقال؟

نه عزیزم ۳ بار ای یو ای کردم 

۲ بار پانکچر شدم ، که دفعه اول ۳تاجنین شد که انتقال دادم منفی شد ، مجبور شدم دوباره پانکچر بشم که انتقال دادم مثبت شد 

دوبارم لاپاراسکوپی شدم 🤦‍♀️

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
نازیلا جون رفتی دکتر؟

اره عزیزم رفتم آزمایش گرفتم بتا ۸۹۸ بود 

بردم دکتر ، گفت انشالله قلبش تشکیل بشه 

دو هفته دیگه برو  سونوگرافی ، عکسشو برام بفرست تا بگم چکار کنی ؟ چون تا ۱۵ عید نیستم 

حالا تا اون موقع باید صبر کنم 

خوب مبارک باشه ،انشالله همه چی به خوبی پیش میره و به سلامت بغلش میکنی عزیزم ،نازیلا روز چندمی ؟

روز ۱۴ انتقال بودم عزیزم 😍😍 

انشالله قسمت خودت گلم 🌹🌹🌹❤❤

اره عزیزم رفتم آزمایش گرفتم بتا ۸۹۸ بود  بردم دکتر ، گفت انشالله قلبش تشکیل بشه  دو هفته ...

بسلامتی دلخوشی عزیزم سونوی ساک رو انجام نداد؟نگفت چندقلویی؟

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️