2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
من امروز روز هشتم انتقالم بود بی بی چک زدم منفی بود هنوز زوده برا بی بی چک زدن اما روز دوازدهم قطعا ...

دومين بار هست انتقال ميديد؟؟

آخه واسه من يه دونه جنين هم هست، ميترسم الان بي بي چک نشون نده.ديگه تا روز 14 ناراحت ميشم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ثمین جون ازوقتی پانکچر کرده دیگه نیومد تاپیک هایپرشده بود درد داشت ولی دوستم ازش خبرداشت گفت ب ...

خوب الهی شکر که حالش خوبه ،مرسی عزیزم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ده تااااااااااا؟بالاتر از ۶ تا نباید باشه عزیزم....والرات ۲ هست؟

من حالت عادی روز ۱۵ ۱۰ حالا که سونو انحام داد روز ۱۰ ۶ونیم بود استرادیول کردروزی ۱۰ تا یه میل ..خیلی زیاه گفت شنبع برم سونو احتمالا ۱۹ سیکم چهارشنبه انتقال بده به امید خدا

دوستان من پریودم ۸ فروزدین میشه دکتر رفته خارج کشور  زنگ میزنم جواب نمیدن دکترمم یه شهر دیگس ب ...

کدوم مرکزی. ابن سینا که از ۱۵ فروردین بل بعد هستن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنونم عزیزم خیلی خیلی لطف کردین خدا خیرتون بده😍😍❤️❤️

خواهش ميكنم عزيز دلم😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
من شنبه هفته قبل تخمک گیری داشتم وسه شنبه ش انتقال دادن برام

انشاالله نتيجه بگيري عزيزم🌸🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
من نود درصد خلاف این ها رفتار کردم     یعنی همون رژیم غذایی معمولیم رو داشتم. آووکادو و ...

😂😂 بهترين كار رو كردي عزيزم، منم ايندفعه ميخوام بزنم به بيخيالي😄