2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست
سلام دوستان.. من امروز انتقال انجام دادم، واقعا موندم چی بخورم چی نخورم☹️  الان همسرم برام کوب ...

سلام عزيزم به سلامتي، انشاالله محكم بچسبن بهت🌸 

من يه متن دارم برات كپي ميكنم اينجا، اميدوارم مفيد باشه برات. 

سلام دوستان ... منم تو سیکل میکرو هستم ‌.. خیلی تحقیق کردم و از چیز هایی ک کاملا  مطمئن هستم براتون مینویسم انشالله ک کمکی کرده باشم
تعذیه هم قبل و هم بعد از انتقال خیلی مهمه
قبل از انتقال:
 مواد غذایی گرم بخورید تا رحمتون گرم بشه و قدرت پذیرشش بالاتر بره ... مثل دارچین . زیره. هل. عسل. خرما. سیاه دانه . آجیل. روغن حیوانی و محلی. کنجد. انواع فلفل( سیاه . قرمز. سبز. دلمه ای ). گلاب . زنجبیل . زنیان. انبه. گوشت گوسفند. حلوا. کاچی. سبزی خوردن . نبات. آویشن. انگور . مویز . کشمش. زعفران. رازیانه. هویج و اب هویج. شلغم. آووکادو برای قبل و بعد انتقال عالیه (زیاد مصرف نکنید ).. دو هفته مونده ب انتقال دو یا سه تا دونه بخورید کافیه. غذاهاتون رو پر ادویه درست کنید( ادویه کاری. زردچوبه. فلفل ها. پودرسیر . دارچین. اویشن) . نسکافه و قهوه ممنوع. رحمتون رو با روغن سیاه دانه یا روغن زیتون مرتب ماساژ بدید و کارهای سنگین نکنید... اکثر خانم ها فکر میکنن ک کارهای سنگین نکردن فقط برای بعد از انتقاله اما این مسئله برای مدت ها قبلش هم مهمه چون رحمتون رو ضعیف میکنه
بعد از انتقال:
شبی یک لیوان اب با یک قاشق نشاسته حل کنید و تا یک هفته بخورید( اب خیلی سرد نباشه) . مصرف مواد نشاسته دار خیلی ب لانه گزینی کمک میکنه مثل سیب زمینی شیرین. ماکارانی . برنج ایرانی.... از روغن های مایع و جامد و محلی و غیره اصلا استفاده نکنید ... تمام غذاهاتونو با روغن زیتون بدون بو درست کنید  و ترجیحا ب صورت خورش و کبابی و آب پز و بخار پز باشه ( سرخ کردنی ممنوع). سینه مرغ عالی .سوپ غذای خوبیه مخصوصا برای شب ها و میتونین از مواد زیر توش بریزین ک عالی ان ( قلم و استخوان گوساله. جو پرک. رشته سوپ. برنج .‌ نخود فرنگی . لوبیا سبز . سیب زمینی. پای مرغ ) . از ادویه جات استفاده نکنید و ترجیحا توی غذاتون فقط از نمک استفاده کنید ( خیلی کم) . بستنی و آلاسکا و معجون ممنوع ( سرمای اونها انرژی بدن ک باید صرف خون رسانی در بدن و رحم بشه رو هدر میده). آب بسیار فراوون بنوشید ( سرد و خنک نباشه و فقط و فقط ابِ شیر) ‌. یک آناناس متوسط رو تقسیم کنید برای دو هفته  و شبی یک تکه بخورید ( کمک ب لانه گزینی). از نارگیل و شیره اون حتما استفاده کنید. لبو رو بدون شکر و هیچ شیرین کننده دیگ ای بپزید و فقط از آبش استفاده کنید و خود لبو رو نخورید ( کمک ب لانه گزینی و جلو گیری از سقط). نخود فرنگی. لوبیا سبز. آجیل بدون نمک. مربای به.مربای  انجیر . کاهو با روغن زیتون. ماهیچه مخصوصا آبش.  ماهی سالمون . شیر سویا ( اونهایی ک تیرویید دارن ب هیچ عنوان استفاده نکنن) . مصرف لبنیات رو تا جایی ک میتونید کم کنید چون باعث التهاب رحم میشه فقط شیر پاستوریزه اونم ب مقدار خیلی کم در روز مانعی نداره. آب انار. ویتامین سی و میوه هایی مثل پرتقال و نارنگی و .. رو زیاد استفاده نکنید چون ایمنی بدن رو بالا میبره و جنین رو دفع میکنه. انجیر . بِه خیلی خوبه اما خام ن( بپزید و یا ب صورت پوره استفاده کنید).  تخم مرغ . کره پاستوریزه. اووکادو عالی . گلابی عالی( مخصوصا ب صورت پوره و یا پخته). شیرینی جات و کیک و بیسکوییت ممنوع. سبزی گشنیز و نعناع و تره و جعفری ممنوع. گوجه فرنگی ممنوع. رب ب مقدار خیلی خیلی کم. هویج ممنوع. کرفس ممنوع. پیاز ب مقدار خیلی کم تو غذا و خام ممنوع‌. طعم دهنده ها ممنوع. عرقیجات ممنوع. دمنوش ها ممنوع. نسکافه و قهوه و شیر کاکائو و شکلات داغ ممنوع... چای ب مقدار کم و خیلی کمرنگ. استراحت سه روز اول مطلق و بعد از اون روال عادی زندگی با حذف کارهای سنگین .هل دادن و بلند کردن ممنوع. پیاده روی طولانی ممنوع. موتور ممنوع. سرپا ایستادن طولانی ممنوع... گوشی و لبتاپ دور باشه بهتره ( گرمای اون ها اصلا خوب نیس حتی اگر ب اینترنت وصل نباشن و فقط روشن باشن). استراحت مطلق طولانی مدت اصلا خوب نیس چون خون تو رحم جمع میشه  و اینک رحم برای لانه گزینی ب خون رسانی احتیاج داره و راه رفتن بهترین راهه برای خون رسانی.. اصلا بدنتون سرد نشه ( مخصوصا پاها). پرخوری و کم خوری نکنید .
دوستان من این مطالب رو از سایت های ایرانی و خارجی معتبر استخراج کردم ... التماس دعا

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله بله فقط بي بي چك😂اين يه نصيحت خواهرانه از سلطان بي بي چك تاپيك ميباشد😂

جووونم 😍😍😍😍😍 انشالله مثبت میشی من این پادشاهی واگذار میکنم به خودت 😂😂

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
نمیتونستم ریسک کنم همیشه میگشتم بهترین دکترا رو پیدا میکردم تو تهران.هنوز بااتوبوس میومدم😂

واااای دمت گرم به این اراده قوی به خدا 🤩🤩🤩 

خدایش توام خیلی سختی کشیدی خیلی مواظب خودت باش و مراقب نی نی های نازت 😍 

خیلی خوشحالم از اینکه زحماتت جواب داده عزیزم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام دوستان.. من امروز انتقال انجام دادم، واقعا موندم چی بخورم چی نخورم☹️  الان همسرم برام کوب ...

عزیزم.بخور نوش جوونت

سخت نگیر

فقط گرمیجات قاعده اور نخور و

غذاهای نفاخ و ادویه زیاد نخور ک.اذیت نشی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

اره منم روز ۱۶انتقالم و مثبت شدم خداردشکر.

همه چی خوردم بجز چیزاییی که طبع گرم داره و استراحت مطلق کردم.

اصلا بهش فکر نکن و ریلکس باش همین 

خوبه ولی میگن ویدامین اوابوست کامل تره من اوابوستو گرفتم فکر کنم شروع سیکلمون با همه من ۱۴ فروردین ن ...

لعنتی خیلی گرونه ابن سینا داشت ۱۲۵۰ تعداش هم ۱۲۰ تایی بود. من ۳۱ فروردین پری میشم نمیدونم شاید بخرمش دو دلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستای عزیز کسی میدونه علت گر گرفتگی بعد از انتقال برای چیه من روز سوم به شدت گرمه؟؟؟😔😔

عزیزم از عوارض پروژسترون هم میتونه باشه

من بعد پانکچر بهم زدن همین حالت گرگرفتگی و خستگی و درد سینه داشتم

انشالله کلی جنین تپل مپل و گل پسر داشته باشی امیدت به خدا باشه اون دسته بنده هاشو خالی نگه نمیدتره د ...

ممنون عزيزم همچنين والا همون امپول هايي كه خود دكتر گفت زدم روز ١٠  سونو ١٧ تا داشتم   كم نيست؟يادتون نيست شما چند تا داشتين ؟

بچه ها من دکتر بهم ال دی داده بود و گفته بود 14 فروردین ک میشه روز دوم پریودم برم. امروز رفتم آزمایش ...

عزیزم بنظرم با آزمایشگاه صحبت کن بعضی جواب ها رو میتونن زودتر بدن شرایطت رو بگو دیر میشه شاید بتونن مثلا همون ۱۴یا ۱۵ جوابت رو بدن 

انشالله کلی جنین تپل مپل و گل پسر داشته باشی امیدت به خدا باشه اون دسته بنده هاشو خالی نگه نمیدتره د ...

يكي از بجه هاي اينجا ٥ تا جنين داشت يه جنين پسر كفت خوب بوده براش انتقال دادن خداروشكر مثبت شده، بايد خدا هم بخواد