2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044754 بازدید | 684409 پست
مگه ازمایش ندادی یه باار

اره دادم روز ۷ انتقال بتا ۱۰۲ بود 

ولی به دکترم جرات نمیکنم بگم رفتم آزمایش دادم چون خیلی تاکید داره روز ۱۴ برو ، نمیدونم چرا 😑😑

میخوام دوباره آزمایش بدم که مطمئن بشم بتا رفته بالا و جنین داره رشد میکنه و خیالم راحت بشه 

برام دعا کن

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

این لینک خیلی جالبه دانشگاه ابردین انگلیسه

یکسری اطلاعات بهش میدیم پیش بینی میکنه که درصد موفقیت تو ivf باتوجه به شرایط خاص شخص چقدره

با دیدن نتایج متوجه میشیم که باید صبرو تلاشمونو خیلی بیشتر کنیم 

این لینک برای کسانی که قبلا تحت ivf  قرار نگرفتن

https://w3.abdn.ac.uk/clsm/opis/tool/ivf1

این لینک برای کسانی که قبلا تحت ivf  قرار گرفتن

https://w3.abdn.ac.uk/clsm/opis/tool/ivf2

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینه انگلیسیه من درست سردرنمیارم 

هرکدوم رو خاستی بپرس برات میگم 

خیلی جالبه آخرش یک نمودار میده که نشون میده احتمال موفقیت در هر سیکل ivf برای اون شخص خاص چند درصده

برای من رو در سیکل سوم زد احتمال موفقیت 20% در صورتیکه که من فکر میکردم چقدر سختی کشیدم و حقم بوده زودتر از اینا موفق بشم

دسته. ب ما هم تو تهران‌گفتن عمل. ولی دکتر مشهد همسرم گفت نه. گفت اول بچه دار بشین به هر روشی بعد ...

عزیز دلم خدا گل پسرات رو حفظ کنه

انشالا دلت روشن باشه که دل ما رو روشن و امیدوار میکنی

من الان ازاولی باید برم یا دومی تا بپرسم؟

https://w3.abdn.ac.uk/clsm/opis/tool/ivf2

اینو برو 

خط اول سنت رو بزن روبروش پرسیده قبلا حامله شدی یا نه؟

خط دوم میپرسه چند سال نازایی داشته؟(چند سال تلاش کردین و بچه درا نشدین؟) روبروش میپرسه لوله هات مشکلی داره یا نه؟.....

خط سوم میپرسه تو ivf اولت چند تا تخمک دادی؟ البته منظور تخمک سالم قابل تزریقه و روبروش میپرسه ivf  بودی یا میکرو اینجکشن که البته تو ایران الان اکثر مراکز میکرو اینجکشن میکنن

خط بعید میپرسه چه نوع انتقال نینی داشتی در سیکل اولت که خب شما نداشتی No Embyros... رو بزن روبروشم میپرسه  آیا از سیکل اولت جنین برات فریز شده یا نه؟

ماهنده جان ما مشکل تعداد نداریم مثل اینکه اون راحتتر حل میشه تا مورفو! یا مثلا آزوها بعضی فقط راه خر ...

ببین اگه دکترای معتبری هستن خب به نظرشون عمل کنین منم شوهرم واریکوسل شدید داشت دو طرفه. تعداد سه میلیون بود با تحرک و مورفو صفر. ما هم میگفتیم دیگه هز این بدتر نمیشه اما بعد از عمل کلا همه چی صفر شد تا یک سال. رویان که اومدیم اورولوژش گفت اصلا نباید عمل میکردین باید فورا میرفتین برا میکروو. بنظرم پیش اورولوژ معتبر برین ببینین نظر اون چیه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
بچها من فرداازمایش دارم هنومیترسم چک بی بی بزنم باردوم انتقال میدم.خیلی درد پریودی دارم! خدایاهیچ ...

عزيزم، انشالله که جوابت مثبت ميشه، الان ديگه بي بي چک بزن، نشون ميده، بيا بگو بارداري و مارو خوشحال و اميدوار کن.

بچها من فرداازمایش دارم هنومیترسم چک بی بی بزنم باردوم انتقال میدم.خیلی درد پریودی دارم! خدایاهیچ ...

ای خدا عزیزم درد نشونه خوبیه انشالا کنجدات چسبیدن به دلت فقط خواستی بیبی بزنی باید با نمونه اول صبح بزنی