2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044517 بازدید | 684391 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو عمره بی بی چک هاله هم نداشتم. الان دارم میمیرم از ذوق نمیدونم چیکار کنم. انشالله خدا نا امیدم ...

عزيزم چه حال خوبي😍😍😍دوست داشتي عكسشو بذار ماهم ذوق كنيم😍

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم الان که تو استراحتی فک نکنم بد باشه همسرت عمل کنه واریسشو.دو ماه بعد اگه قرار به بهبودی باشه ن ...

ماهنده جان ما مشکل تعداد نداریم مثل اینکه اون راحتتر حل میشه تا مورفو! یا مثلا آزوها بعضی فقط راه خروج بستست که باز میشه اوکی میشن 

حالا آخر فروردین پانکچر مجددم میشه خیلی وقت نیست ۲تا دکتر ارولوژ هم نظرشون به عمل نبود گفت تضمینی نیست ممکنه بدتر بشه! البته نمیدونم بدتر از مورفوی صفر چی میخواد باشه! 😬

اين دفعه زودتر بذارم بچه ها منو ميكشن😂ولي تا حدودي مطمئنم خبري نيست وگرنه حداقل بعداز خشك شدن بايد ...

اصلااا اینطوری نیست که روز ۴ باید هاله داشته باشه 

آخه دختر تازه ۳ الی ۴ روز بعد انتقال طول میکشه به رحم بچسبه ، هنوز هورمون بارداری وارد خونت نشده ، چه برسه به ادرار

تورو خدا اینجوری نکن با خودت ، ایمان داشته باش باردار شدی .... امیدتو از خدا از دست بدی اونم رهات میکنه .... پس خیلی جدی بهش بگو من باید به عید مامان شده باشم و یه نذر توپ هم بکن برای چندتا بچه یتیم لباس بخری یا هزینه درمان کمک کنی😉😉 جوابه جوابه 

اگه بچه یتیم سراغ نداشتی بگو من برات خیریه معرفی میکنم😍😍 خودم همیشه براشون نذر میکنم جواب میده

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ببین نازیلا جان همه اینا تقصیر توعه 😬 بچه ها رو چل کردی به هول و ولا انداختی 😅  انشالا دو قل ...

اررره به خداااا چه اشتباهی کردم 😒😒😒

دارم خودمو فوهش میدم که کاش تو گروه نگفته بودم 😐😐 ولی به خدا خودمم باورم نمیشد اون هاله واقعی باشه ، فکر کردم توهم زدم و مسخره بازیه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اصلااا اینطوری نیست که روز ۴ باید هاله داشته باشه  آخه دختر تازه ۳ الی ۴ روز بعد انتقال طول می ...

هرچي خدا بخواد همون ميشه اگر بگم خودمو براي منفي بودن اماده كردم دروغ محض گفتم ولي ته دلم بازم سپردم به خودش. فداي دل مهربونت بشم اينقدر نذر و نياز دارم كه انشالله خير باشه. از دست ما هيچ كاري برنمياد جز همين قران و دعا و نذر و نياز. من بيشتر از خودم دلم به حال همسرم و مامان بابام ميسوزه اونا خيلي خيلي اميدوارن بهشون نگاه ميكنم قلبم درد ميگيره. از اين موضوع هم جز ما چهارتا هيچكس خبر نداره دوست ندارم نااميد بشن بيشتر از خودم حرص اونا رو ميخورم. برام دعا كن با تو دليت عزيزدل مهربون❤️

خداياشكرت....❤️ 
هرچي خدا بخواد همون ميشه اگر بگم خودمو براي منفي بودن اماده كردم دروغ محض گفتم ولي ته دلم بازم سپردم ...

عززززیز دلم به خدا اشکم دراومد برات 😭😭 

به امید خدا همین ماه باردار میشی من ته دلم روشنه برات❤❤

انشالله به همین زودی شادی تو چشمای شوهرت میبینی 😍😍 مامانت هم بعد عید باید به فکر سیسمونی خریدن باشه🥰🥰 

هرچي خدا بخواد همون ميشه اگر بگم خودمو براي منفي بودن اماده كردم دروغ محض گفتم ولي ته دلم بازم سپردم ...

آخ آخ دقیقا حرف دل منو زدی! هی میگم خدایا ما رو شرمنده مامان بابامون نکن غصه نخورن! خدا بزرگه انشالا که صدامون رو زودتر میشنوه

اتفاقا كاملا مشخصه اي جاااان دلم😍😍😍مباركه مباركه😍😍💃🏼💃🏼

مرسی عزیزدلم. مرسی که انقدر انرژی میده. انسالله این انرژی ها به خودت برگرده و همین بار مامان بشی🙏🏻

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
من از نزديك نديدم اين لعنتيه جذابو😂😂😂😂😂😂

خدااایااااا

چقدر من و تو شبیه همیم

منم از ماه بعد عروسی دیگه جلوگیری نداشتم 

واسه همین منم ندیدم😂😂😂

به شوهرم میگم بخر حداقل ببینیم چجوریه یکی ازمون میپرسه ضایع بازی در نیارم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ماهنده جان ما مشکل تعداد نداریم مثل اینکه اون راحتتر حل میشه تا مورفو! یا مثلا آزوها بعضی فقط راه خر ...

اره والله تعداد هی بالا میره بقیه هیچی. نه گلم آزوی انسدادی و اینا ربطی به جراحی واریس نداره.جراحی واریس رگ های خونی خراب رو پاره میکنن که چند تا اثر مثبت داره. یکی اینکه خونرسانی به بیضه اصلاح میشه. مورد دوم اینکه حرارت ناشی از تجمع خون در بیضه باعث تخریب ساختار و ماده ی ژنتیک اسپرم میشه واسه همین روی مورفو و dfi اثر منفی داره و علاوه بر اون این تجمع خون باعث میشه هورمون مردانه به درستی به بیضه نرسه. نه گلم خیلی ها بودن بهتر شدن. حالا ما بدشانساش بودیم. تو همین نی نی سایت بزن پر از کسایی که با جراحی واریس دنیایی تغییر داشتن حتی مورفو صفر ها گلم. البته بازم نظر دکترت شرط هست عزیزم بالاخره متخصص حاذقیه دیگه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰