2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044505 بازدید | 684391 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای خدا عزیزم درد نشونه خوبیه انشالا کنجدات چسبیدن به دلت فقط خواستی بیبی بزنی باید با نمونه اول صبح ...

انشالله خدازدهنت بشنوه دیگه واقعن بریدم ازحرف و حدیث و منت و خاروخفیف شدن😔😭

ازاین میترسم ک لک لانه گزینی ندیدم آخه

ی وقتی خارج رحم نباشه!

ببین اگه دکترای معتبری هستن خب به نظرشون عمل کنین منم شوهرم واریکوسل شدید داشت دو طرفه. تعداد سه میل ...

ممنون عزیزم ما هم پیش ارولوژ معروفی رفتیم نظرشون همین بود که عمل واریکوسل نکنیم اول میکرو کنیم ما گوش کردیم که توکل به خدا یکبار پانکچر شدم الان سه تا جنین داریم میخوام یکبار دیگه هم پانکچر شیم بعد انتقال بدیم

مبارکه عزیزم  علایم داشتی؟

علایم زیاد ندارم .اما زیر دلم گاهی  درد میگیره ول میکنه عزیزم و کمی گرفتگی تو پا دارم که احتمالا برای امپول پروژسترونه

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
همه که لک نمیبینن گل من! بعضی هیچ علامتی ندارن جنینت چند روزه بود؟

خداخیرت بده امیدوارم کردی

دفعه قبل انتقال دادم دوتاجنین۵روزه بود ک نشد

این سری دومرحله ای بودم

باورمیکنی ازبس پربغض اشک بودم هیچی نپرسیدم😔

خداخیرت بده امیدوارم کردی دفعه قبل انتقال دادم دوتاجنین۵روزه بود ک نشد این سری دومرحله ای بودم &n ...

آخی فکر کنم شادن جون هم اینجا بعد بارها انتقال منفی با دو مرحله ای مثبت شد بعدم تو میکرو‌چون جنین رو خودشون میکارن احتمال خارج رحمی کمه 

انشالا که خیره

کدوم مرکزی که دو مرحله ایی انجام دادن؟ 

سلام خانما هفته هجده بارداری هستم ولی تا حالا اصلا تکونی احساس نکردم خیلی نگرانم 

نگران نباش عزیزم بارداری اول دیرتر حرکت جنین احساس میشه من تا هفته ۲۱ حرکت احساس نکردم یک لیوان شربت شیرین بخور  وبه سمت راست یک ساعت دراز بکش احتمالا احساس کنی البته فعلا زوده

آخی فکر کنم شادن جون هم اینجا بعد بارها انتقال منفی با دو مرحله ای مثبت شد بعدم تو میکرو‌چون جن ...

توکل بخدا انشالله

ازشهرستان باهزار بدختی وغرغرومنت میرم مشهد😔

مرکزنوین