2777
2789
عنوان

یعنی شهدا منو دوست ندارن

80 بازدید | 14 پست

من خیلی دوستشون دارم و زود زود بهشون سر میزنم و براشون دعا میخونم 

اما تو همین نینی سایت انقد بهم گفتن شهدا گفتن حجاب داشته باشید اما تو حجاب نداری 

که  به شک افتادم حس میکنم نرم بهتره 

اما من  همیشه به یادشونم قران میخونم،  صلوات میفرستم 

براشون چله گرفتم یس خوندم 

با هر کلیپ شهدا گریم میگیره براشون

هر وقت دلگیر میشم خیلی یهویی بدون اینکه قصد داشته برم اونجا راهی مقبره شهدا میشم(مثلا بابام میبرتم بیرون یهو میپیچه میگه ببرمت مقبره شهدا میدونه برام عزیزن) 

خیلی به شک افتادم این هفته قرار بود حلوا درست کنم ببرم اونجا ناامید شدم

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

اعتقاد نداری تو تاپیکم نمون

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آبجی جانم ، عشق به شهدا داشتن ربطی به حجاب نداره؛

هر کس با هر پوششی با هر عقیده ای میتونه شهدا رو دوست داشته باشه 

این فکرای منفی رو نکن🙂

دهه هشتادیامون یکی یکی رفتن بغل امام حسین ، یعنی میشه یه روزی مثل شهیده فائزه رحیمی و شهید آرمان علی وردی شهید بشیم؟میشه امام حسین مارو هم بغل کنه؟میشه یه روزی رو سنگ قبرمون بنویسن شهیده؟ اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 

برو عزیزمممم

کاری به حرفای کاربرای نینی سایت نداشته باش

اون دختری هم که چادر نمیزنه خواهر ماست دختر ماست چه فرقی داره عقیدتو داشته باشم گلم

ان‌شالله اگر به چادر علاقه ندارید علاقمند میشید

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

اونا بخاطر حجاب نرفتن جنگ به خاطر  کشور و آسایش و آرامش ما مردم رفتن جنگ ..حالا ی عده از اسمشون سو استفاده میکنند برای اهداف خودشون بماند ..شما با هر عقیده ای که داری بهشون سر بزن و ناامید نشو ..

عزیزم ناامید نشو، مطمئن باش دوست دارن، منم شهداء رو خیلی دوست دارم، اگر رفتی و یادت بود برای شفای لیانای منم دعا کن

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 

عزیزم مگه همه شهیدا خیلی معتقد و... بودن

شهیدا به خاطر دفاع از میهنشون رفتن جنگیدن

به نظرم اینکه شهدا و دین رو قاطی می کنن کار درستی نیست

باعث میشه کسایی که از دین زده شدن نسبت به شهدا هم گارد داشته باشن

اینکه دوست داری بهشون سربزنی دعوت خودشونه که به دلت میفته ، اصلا شک نکن ، یه کاری کردی که این سعادت رو داری ، شهدا زنده ان ، وقتی پیش اونا میری لباس و پوشش مناسب داشته باش ، این سعادت رو از خودت نگیر تو این دنیای وانفسا ، وگرنه پشیمون میشی

بچسب بهشون ، رفتار و کرداری داشتی که محبتشون به دلت افتاده ، خوش به سعادتت التماس دعا

شهدا زنده ان

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

بالاخره کم کم اعتقاد قلبی رو باید تو ظاهرم بیاری

🌸روزی که مامان شدم بهترین روز عمرم بود🌸از سال ۹۷عضو بودم یه مدت خواننده خاموش بودم الان که نی نی دار شدم اومدم دوباره عضو شدم🤰یه خانوم معلم مهربون که عاشق شغلشه💕یه بچه ی مظلوم وسط🤧هوای بچه های وسط خونواده رو بیشتر داشته باشید 

شهدا مهربون تر از این حرفا هستند :) من از یکیشون هم کمک خواستم واقعا واسطه شد :) اینکه چطور ولش کن نمیتونم بگم اما شهید ابراهیم هادی خیل خوبه :)))) 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

دوستت که دارن، مگه حجابت درچه حده

مانتو کوتاه 

اینکه دوست داری بهشون سربزنی دعوت خودشونه که به دلت میفته ، اصلا شک نکن ، یه کاری کردی که این سعادت ...

💖💖💖🥺