2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044517 بازدید | 684391 پست
هرچي خدا بخواد همون ميشه اگر بگم خودمو براي منفي بودن اماده كردم دروغ محض گفتم ولي ته دلم بازم سپردم ...

جمع کن خودتو ببینم. روضه گرفته برا من. شما هم کلا تشخیص دکترها تو زمان آزمایش رو به پشم گرفتین ها 😂

من هی برگشتم عقب ببینم کی منفی شده انقد همه دارن دلداری میدن 😏😏

دیگه فکر کنم تهشم 😂😂😂😂  به خدا دل تو دلم نیست ، قلبم مثل گنجشک داره میزنه که برم آزمایش بد ...

ولله آدمهای معمولی دو هفته بعد از اون روز ۱۴-۱۵ که آزمایش دادن میرن سونو. ولی شما احتمالا سه روز دیگه تو سونوگرافی نشستی 🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه فکر کنم تهشم 😂😂😂😂  به خدا دل تو دلم نیست ، قلبم مثل گنجشک داره میزنه که برم آزمایش بد ...

سلام میگم امروز زنگ زدم مرکز گفتن خداروشکر جنین داری فردا بیا برا انتقال ...گفت دل درد ک نداری منم گفتم نه ولی یکم کوچولو دارم با نفخ بنظرت مشکلی داره

سلام میگم امروز زنگ زدم مرکز گفتن خداروشکر جنین داری فردا بیا برا انتقال ...گفت دل درد ک نداری منم گ ...

منم یذره نفخ داشتم و هنوز تخمدان هام موقع دستشویی درد میگرفت فکر کنم بهش فشار میومد اونجا رفتی به دکتر بگو اگه کم باشه فکر نکنم مشکلی باشه

یا رب العالمین
ولله آدمهای معمولی دو هفته بعد از اون روز ۱۴-۱۵ که آزمایش دادن میرن سونو. ولی شما احتمالا سه روز دیگ ...

آهاان یعنی  ۶ باید بری سونوگرافی 

مررسی عزیزم توضیح دادی گلم ، نه قول میدم نرم 😂😂😂 فقط جواب آزمایش اصلی من بگیرم خیالم راحت بشه دیگه صبوری میگم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزجوابمو میدی قبل انتقال چیزی نگفتن به شما ک دل درد اینا نداشته باشی

من به پرستارگفتم که اینجوره گفت موقع انتقال به دکترت بگو حتما.به دکترکه‌گفتم ‌گفت تخمکات زیادبوده اصولا تخمک زیاد باشه انتقال نمیدن بعدهم انتقال داد برام  

یا رب العالمین
من به پرستارگفتم که اینجوره گفت موقع انتقال به دکترت بگو حتما.به دکترکه‌گفتم ‌گفت تخمکات زیادبوده اص ...

زنگ زدم الان مرکز گفت که همون فردا بررسی میکنیم ...حالا این نفخ از کجااا اومده دیگههه

سلام میگم امروز زنگ زدم مرکز گفتن خداروشکر جنین داری فردا بیا برا انتقال ...گفت دل درد ک نداری منم گ ...

عززیزم به سلامتی گلم ، والا فکر نکنم نفخ مشکلی ایجاد کنه ولی دل دردت حتما رفتی بگو بهشون 

انشالله که مشکلی نیست ، آخه بعد پانکچر کلا دلدرد داری تا چندوقت ، هر روز کمتر میشه 

به امید خدا میری انتقال میدی و برای عید مامان شدی گلم 😍😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم