2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044658 بازدید | 684401 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم درست میگی چه اطلاعاتت خوبه. آخه ما سنمون لبه مرزه من ۳۶سالمه با ذخیره کم شاید بخاطر اون صل ...

دسته.

ب ما هم تو تهران‌گفتن عمل.

ولی دکتر مشهد همسرم گفت نه.

گفت اول بچه دار بشین به هر روشی بعد عمل.

که دقیقا ما با همین شرایط در کمال ناباوری بچه دار شدیم.

دیگه هم شوهرم عمل نکرد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من تو عمره بی بی چک هاله هم نداشتم. الان دارم میمیرم از ذوق نمیدونم چیکار کنم. انشالله خدا نا امیدم ...

ااای جووون دلم مباااارکه 😍😍 .روز چند هستی؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
چقد عاااالی 😍😍 من فکر میکردم کلا تکون نخوردی 😁😁 واقعا پیامت امید بخش بود عزیزم 😍😍 پس واقعا ر ...

خیلی ممنونم عزیزم.به ماگفته بودن مثانه کامل پر باشه.به نظرم علت اینکه این سری من مثبت شدم داروهای تقویتی وژل رویال و تغذیه مناسب و عدم مصرف سرخ کردنی و مصرف آجیل و سردنگه داشتن ب ی ض ه وپیاده روی و البته توکل برخدا بود.که باعث شد dfiبیاد پایین وجنین با کیفیت تشکیل بشه.اگه رحم سالم باشه و جنین باکیفیت به نظرم همون سری های اول میگیره

بچه ها زنگ زدم مرکز میگه حتما روز ۱۴ برم آزمایش بدم ، یعنی اگه بدونن رفتم آزمایش دادم منو میکشن 😂😂😂 آخه چرا باید تا یک شنبه صبر کنم ؟

مگه برای جنین ۵ روزه نمیگن روز ۱۰ برید آزمایش؟ 

چرا مرکز ما میگه باید روز ۱۴ بری 😭

شش هستم نازیلا جون🥰

به سلامتی عشقم 😍😍 برای منم دقیقا همین هاله انداخت ، دو روز دیگه دوباره چک کن که یه خط خوشگل میبینی 🙂🙂🙂 ایشالله دوقلوی خوشگل داری 

به سلامتی عشقم 😍😍 برای منم دقیقا همین هاله انداخت ، دو روز دیگه دوباره چک کن که یه خط خوشگل میبینی ...

انشالله عزیزم. خدا از دلت بشنوه❤️

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
خیلی ممنونم عزیزم.به ماگفته بودن مثانه کامل پر باشه.به نظرم علت اینکه این سری من مثبت شدم داروهای تق ...

منم خودم مشکلی نداشتم ۳تاهم انتقال دادن یعنی امیدوارباشم ایندفعه میگیره برام؟

دکترم میگه در بهترین حالت در بهترین مراکز دنیا درصد موفقیت آی وی اف ۴۰ درصده

یا رب العالمین
بچه ها زنگ زدم مرکز میگه حتما روز ۱۴ برم آزمایش بدم ، یعنی اگه بدونن رفتم آزمایش دادم منو میکشن 😂😂 ...

خیلی بچه پررویی 😂😂 کی میگه پنج روزه باید روز ۱۰ آزمایش بدی؟ برای من که روز ۱۵ بود 🤣🤣

منم خودم مشکلی نداشتم ۳تاهم انتقال دادن یعنی امیدوارباشم ایندفعه میگیره برام؟ دکترم میگه در بهترین ...

انشالله اين ماه همه منتظرا جوابشون مثبت ميشه،خدايا شکرت که بي نهايت مهربوني.

انقدر کمه تو عکس فکر نمیکنم شما ببینید https://uupload.ir/files/ydiw_8b9ee388-eac7-4054-8b1d-2f19f ...

اای جاااانم این که مشخصه  . ان شاالله زودی جواب آزمایشتم میذاری اساسی ذوق می کنیم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خیلی بچه پررویی 😂😂 کی میگه پنج روزه باید روز ۱۰ آزمایش بدی؟ برای من که روز ۱۵ بود 🤣🤣

دیگه فکر کنم تهشم 😂😂😂😂 

به خدا دل تو دلم نیست ، قلبم مثل گنجشک داره میزنه که برم آزمایش بدم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😏 

چند وقت بعد آزمایش میری برای سونوگرافی ؟ خبر داری ؟