2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044648 بازدید | 684401 پست
همسرم با اهدایی مخالفه    

همسر من انقدر موافق بود و راحت با این قضیه کنار اومد که من ناراحت شدم 🤣 بیخیال ، راضیش کن، دنیا ارزش این همه سخت گیری رو نداره، چه اهمیتی داره، والا من دونرم الان هم از خودم خوشگلتره هم خوشتیپتره، هم خیلی باشخصیته، خودم هم خوشگلم 😆 ولی اون به نظرم از من بهتره، 

ببین اره میره بالا منم روز ۶ ضخامتم ۵ ونیم بود روز  ۱۲ بود رفتم شد ۸ تازه ، ولی برای  روز ...

ممنون عزیزم واسع منم گفت احتمالا انتقال بیفته چهارشنبه روز ۱۹ سیکل شنبه میرم واسه سونو روز ۱۵سیکلم میشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر خاله من با کاتدوم و قرص اورژانسی حامله شد

به به😐حدود هشت ساله ازدواج كردم ٧ سال و نيمشو جلوگيري نداشتم تو عمرم كاندوم نديدم😂😂😂😂😂خدا ديگه خندش گرفته😂

خداياشكرت....❤️ 
همسر من انقدر موافق بود و راحت با این قضیه کنار اومد که من ناراحت شدم 🤣 بیخیال ، راضیش کن، دنیا ارز ...

منم دوست دارم اسپرم اهدایی بگیریم. گناهی شوهرم هم حرفی نداره ولی انقدر که اسپرم قبح داره تخمک نداره. الان با یکسااال رژیم و دنیایی هزینه و مولتی ویتامین و بدبختی های میکرو از ۱۶ تا تخمک یک بسته جنین😑 کلی هم هزینه ی انتقال آیا بگیره آیا نگیره. حالا میگن مرکز عوض کن برو تهران. باز بیوپسی و همممممه ی  اون کارها و انتظاااار و هزینه ی هتل هم روش واسه سی درصد😑 نمیدونم والله. انقدر اوضاعش هم خرابه. مورفو و تحرک صفر و تعداد کم. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
چیکا جون بنظرت مورفولوژی صفر درست میشه ؟

عزيزم انشالله كه درست ميشه بخدا اطلاعي راجب اين موضوع ندارم ولي همسرم اخرين ازمايشش ١ بود در صورتي كه ٨ ماه قبل ٣ بود عجيب بود اينهمه افت اما دكترم براش قرص ايكس ايد نوشت روزي دوتا از ٢٥ روز مونده بود به پانكچر خورد روز پانكچر كه نمونه داده بود تو برگه نوشتن مرفو ٣ درصد من حس ميكنم اون قرصه بي تاثير نبوده و همچنين شستشو بيضه با اب سرد.

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم انشالله كه درست ميشه بخدا اطلاعي راجب اين موضوع ندارم ولي همسرم اخرين ازمايشش ١ بود در صورتي ك ...

دکتر همسرت کیه ؟ تهران انجام دادی ؟دکتر اراسته رفته ولی خیلی توضیح نداده

خدای من خدای معجزه هاست . 
به به😐حدود هشت ساله ازدواج كردم ٧ سال و نيمشو جلوگيري نداشتم تو عمرم كاندوم نديدم😂😂😂😂😂خدا ديگه ...

من چهار سال با این اوضاع داغون شوهرم کاندوم میزاشتیم. خبر نداشتیم🤣🤣🤣 اول که فهمیدیم گفتیم حیف هزینه ولی بعدش که ول کردیم هر چند ما عفونت داشتم. بعضی عفونت هام وحشتناک میشد و هی آنتی بیوتیک قوی😑 خلاصه ما که احتمال بارداری طبیعی نداریم دیدیم کاندوم باشه راحت تریم. والله من اون چهار سال بگو یکبار هم عفونت نگرفتم. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

سلام دخترا. من امروز بی بی چک زدم. یه خط خیلی خیلی مهو افتاده اما من میبینمش،ممکنه بی بی چک منم مثبت شده باشه؟بی بی چک کج میگیرم بیشتر دیده میشه. هنوز بی بی چک خشک نشده. 

وای دارم میمیرم. نمیدونم ذوق کنم یا گریه

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️