2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044649 بازدید | 684401 پست
انقدر کمه تو عکس فکر نمیکنم شما ببینید https://uupload.ir/files/ydiw_8b9ee388-eac7-4054-8b1d-2f19f ...

ای جااااان

توهم مامان شدی رفت😍😍😍😍

تبریک میگم عزیزم

خداروشکر این ماه آمار مثبتامون خیلی زیاد بود شد انرژی برای ما

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عززززیز دلم به خدا اشکم دراومد برات 😭😭  به امید خدا همین ماه باردار میشی من ته دلم روشنه برا ...

فداي دلت ببخشيد ناراحتت كردم عزيزدلم تو الان بايد شادترين مامان دنيا باشي گل من😍😍😍😍😍با دعاهاي شما عزيزم❤️خدا كنجداتو برات حفظ كنه الهي🥰

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا فوش نده کلی انرژی مثبت بود! البته فرق تو اینه که برای شما ۳قلوعه ۳قلو 😉 

خدا کنه اینجوری باشه و باعث استرس دوستان نشده باشم .🤦‍♀️🤦‍♀️ 

همه بهم میگن احتمالا چند قلو هستند که انقدر زود نشون داده وگرنه روز ۱۰ که میری آزمایش برای جنین ۵ روزه تازه باید بتا ۳۰۰ و ۴۰۰ باشه 😇😇😇 

برام دعاتت کنید سالم باشن و برام بمونن ❤❤

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ای جااااان توهم مامان شدی رفت😍😍😍😍 تبریک میگم عزیزم خداروشکر این ماه آمار مثبتامون خیلی زیاد ب ...

ای جون دلم. مرسی عزیزم. مرسی که انرژی بهم میدید. انشالله خدا همین ماه به همه بچه هایی که تو گروه هستن،از اون فرشته های نازش عیدی میده. 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
آخ آخ دقیقا حرف دل منو زدی! هی میگم خدایا ما رو شرمنده مامان بابامون نکن غصه نخورن! خدا بزرگه ا ...

من مامانم شهرستانه خودم تهران با كلي ذوق هفت روز اومد پيشم موند شوهرمم هربار امپولمو ميزنه كلي خودشو سرزنش ميكنه اما همچنان اميدواره. الهي خدا اميد هيچكسو نااميد نكنه مارو هم همينطور❤️

خداياشكرت....❤️ 
اره والله تعداد هی بالا میره بقیه هیچی. نه گلم ازوی انسدادی و اینا ربطی به جراحی واریس نداره. واریس ...

بله عزیزم درست میگی چه اطلاعاتت خوبه. آخه ما سنمون لبه مرزه من ۳۶سالمه با ذخیره کم شاید بخاطر اون صلاح نمیدونن حتی پیش دکتر آیت که ارولوژ خیلی معروفه رفتیم اونم گفت اول میکرو بعد عمل واریکوسل! دیدم اونا که از پوله عمل بدشون نمیاد حتما یه چی هست 

فداي دلت ببخشيد ناراحتت كردم عزيزدلم تو الان بايد شادترين مامان دنيا باشي گل من😍😍😍😍😍با دعاهاي ش ...

نه عززیزم ناراحت نشدم ، فقط از ته دلم برات از خدا شادی که الان دارمو برات آرزو کردم 😍😘😘 

ولی خیلی تو رخت خواب نباش ، حتما راه برو و آب زیاد بخور ، آهنگ شاد هم گوش بده 🥰 

بلاخره مواظب کنجد تو دلت باش 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
خدااایااااا چقدر من و تو شبیه همیم منم از ماه بعد عروسی دیگه جلوگیری نداشتم  واسه همین منم ن ...

ماها لاكچري هستيم روش جلوگيريمون پيشرفته تره🤥🤥🤥😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
بله عزیزم درست میگی چه اطلاعاتت خوبه. آخه ما سنمون لبه مرزه من ۳۶سالمه با ذخیره کم شاید بخاطر اون صل ...

اره عزیزم من خودم یه پا ارولوژ بودم حالا میکرو هم کردم یه پا ماما هم شدم‌ 😂😂😂 نه گلم وقتی صلاح نمیدونن انجام نده. درمانتو پیگیر باش عزیزم. انشالله موفق میشی به سن نیست که به قسمته اصلا به سن و ذخیره فک نکن♥️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
فداي دلت ببخشيد ناراحتت كردم عزيزدلم تو الان بايد شادترين مامان دنيا باشي گل من😍😍😍😍😍با دعاهاي ش ...

انشالله من و شما هم باردار باشيم، و همه ي دوستاني که در انتظار مادرشدن هستن مثبت بشن😊

واي عزيزم، مبارکه، جنين 5 روزه داشتي، درسته؟ توروخدا ما رو هم دعا کن.

عزیزم چهار روزه بود. چشم انشالله اگر قابل باشم🙏🏻

یه دوستی به من گفت تو این چند وقت نذر کن هر روز هرچندتا میتونی چهارده تا چهارده تا صلوات با عجل و فرجحم بفرست و این ذکر رو( یا حی یا قیوم )رو زیاد تکرار کن و بسپار به خدا...حالا شما هم اینا رو یادتون باشه،انشالله که همین ماه میای خبر مثبت شدن بی بی چکت رو میدی❤️❤️

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
ماهنده جان ما مشکل تعداد نداریم مثل اینکه اون راحتتر حل میشه تا مورفو! یا مثلا آزوها بعضی فقط راه خر ...

راست میگن

منم به دکتر گفتم بدتر از این که نمیشه و رفتیم به زور عمل کردیم

حالا شوهرم خیلی بدتر شده خصوصا توی تعداد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚