2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست
 فقط به خاطر تعيين جنسيت اي وي اف كردين ؟ 

نه عزیزم لوله های بسته و آندومتریوز و چسبندگی شدید روده...اما شوهرم بااین وضع بازم می‌گفت تعیین جنسیت کنیم...‌راستی من دعای خیرمیکنم ب دکتر آصف جاه ک میخواستم پیشش عمل کنم گفت عمل نکن و برو مرکزت و جنیناتو انتقال بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم کدوم مرکز رفتی که اینجوری شد؟ چرا میگفتن اهدایی بگیر ؟ ذخیره تخمدانت کمه؟

حضرت مریم ساری. نه عزیزم شکر خدا ذخیره ام خوبه میگفتن اسپرم اهدایی بگیر گلم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
مادرای آینده همتون امیدوار باشین و به معجزه خدا ایمان داشته باشید من بعد از آی وی اف و آی یو آی نا م ...

وای مبارک باشه عزیزم....چن سالنه؟چه کارایی کردی اون ماهی که باردارشدی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام عزیزم شما کی انتقال دادی و جنینت چند روزه بود؟

من پنج شنبه عزیزم

سه روزه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم انتقال چندمت بود  درکت میکنم من ی انتقال منفی داشتم 😔الان دوباره انتقال دادم روز پنجم&n ...

انتقال اولم بود عزیزم ولی خیلی امیدوار بودم هنوز باورم نمیشه .شما انشا... مامان شدی گلم ؟

اول رفتی آزمایش دادی خیالت راحت شد بعد بیبی گذاشتی ؟ 😅😅 من عهد کرده بودم تا بیبی چک دو خط نبینم نر ...

آخه چهاربار قبلی بی بی چک منفی دیده بودم گفتم مثلا انتقام بگیرم😅😅😅

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
الهی به حق علی بارداری که هرچی دارم از حضرت علیه،😭جنین یه دونه پنج روزه پسر بود روز یازدهم انتقالم ...

مبارکه ....انشالله که خود حصرت علی شفاعتت کنه و بچه هات سالم بیان بغلت ....نذر کرده بودی عزیزم؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی