2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044668 بازدید | 684402 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم 4تا تخمک شد بعد پانکچر رفتم پیش دکترم ویزیت شدم گفتم چرا از 9تا تخمک 4تا شد گفت تخمک اصلا ...

روز سونو چند فولي داشتي سايزشون چند بود ؟ داروهات هم زياد بود يادمه ، ٤ جنين هم تشكيل بشه خوبه ، به خدا توكل كن عزيزم خيلي ناراحت شدم

آره بچه اوله مرکز ابن سینا تهران میرفتم...

دکترتون کی بود؟

راضی بودی از ابن سینا؟

من شنیدم که یکم خرجهای الکی میتراشه یا آزمایشهای الکی... یا ممکنه کارو به دوبار پانکچر کردن بکشونه

دکترتون کی بود؟ راضی بودی از ابن سینا؟ من شنیدم که یکم خرجهای الکی میتراشه یا آزمایشهای الکی... یا ...

من از دکتر محمدزاده خیلللی راضی بودم و کلا پنج تا جنین بیشتر نداشتم ک یه پسر سالم توی جنینام بیشتر نبود و همون یکیو انتقال دادم ...در مورد خرجاش آره خرج زیاده ولی بیشتر تلاششون اینه درست کارانجام بدن و خدایی من ندیدم دکترم کوتاهی کنه...من فقط یه بار پانکچرشدم

ميارك باشه چند جنين پسر داشتي و جند تا برات انتقال دادن؟ دكترتون كي بود؟

پنج تا کلا جنین داشتن که یکی از بین رفت و دوتا پسر بود که یکی از پسرا ب درنمیخورد و فقط یکی سالم بود و همون یکیو انتقال دادم دکترم افسانه محمدزاده

من از دکتر محمدزاده خیلللی راضی بودم و کلا پنج تا جنین بیشتر نداشتم ک یه پسر سالم توی جنینام بیشتر ن ...

عزيزم مباركه شكرگذار خدا باش، با يه جنين پسر واقعا خدا بخواد ميشه ايشاله بعد ٩ ماه گل پسرت رو سالم بغل بگيري

روز سونو چند فولي داشتي سايزشون چند بود ؟ داروهات هم زياد بود يادمه ، ٤ جنين هم تشكيل بشه خوبه ...

9تا روز 8مطمینم تا روز 13بیشتر هم شده ولی خب تخمک به درد نمیخوره کیفیت لازم نداره دکترم قشنگ برام توضیح داد ولی چون اون لحظه حالم خوب نبود داشتم اشک میریختم حرف یادم نیست

عزيزم مباركه شكرگذار خدا باش، با يه جنين پسر واقعا خدا بخواد ميشه ايشاله بعد ٩ ماه گل پسرت رو س ...

من نوکرخدا هستم خدا چشمامه...هیچکس نمیدونه چه عذابی کشیدم و ممنون خدام ک به گفتش وفا کرد ان مع العسریسرا..‌من فقط امیدم خدا بود و بس